Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3 dagen binnen zijn.. zoveel dagen verder en nog geen mail gehad dat dr Bestelling verzonden is.. Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je denkt iets na enkele dagen te ontvangen dan kom je bij carpardoo bedrogen uit. Woensdagavond voorraad artikelen besteld. Maandag pas respons. Doodleuk bestelling ruim 2 werkdagen = 4,5 dag late... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelde onderdeel is blijkbaar universeel, besteld voor volvo v70 geleverd onderdeel voor ford galaxy. Bezorg partner is erg slecht, pakket zonder bericht voor de deur neer gegooid, verpakking besch... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De laagste prijs. Mooie en duidelijke site. De onderdelen waren na anderhalve week binnen. De onderdelen worden vanuit Duitsland verstuurd en zijn originele merk onderdelen. Als je snel iets nodig heb... Mehr ansehen

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nieuw in Nederland! Online auto onderdelen bestellen via Carpardoo.nl. Zoek onderdelen op kenteken. Alles voor je remmen, uitlaat, filters en motor!

3,2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3…

Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommige revieuws gelezen te hebben.

Ik heb gelukkig verzekerd via PayPal betaald.

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een zeer tevreden klant.

Als eerste had ik binnen 4 werkdagen de automatische raamopener binnen. En hij zag er ook nog eens als nieuw uit en hij is vandaag geplaatst en werkt ook nog eens goed dus ik ben dik tevreden over alles.

3. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb Bosch ABS-sensoren besteld omdat ze…

Heb Bosch ABS-sensoren besteld omdat ze hier goedkoop waren, en voorheen ook als hetzelfde product bij een grote webwinkel besteld. Toen kwamen ze in een nette doos van Bosch en zag het er echt uit. Echter zitten de sensoren nu in een plastic zakje met een kaartje met chinese tekst.

Het is dat ik de ABS-sensoren nu echt nodig heb, anders had ik ze regelrecht retour gestuurd.

Hier bestel ik niet meer vertrouw er helemaal niks van.

24. Jänner 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Makkelijk bestellen en vlotte levering

Makkelijk bestellen en vlotte levering. Echter paste het artikel niet, stekker kwam niet overeen. Retour sturen ging simpel alleen maakte PostNL het lastig. Al met al binnen 1,5 weken na het retourneren het geld weer terug op de rekening.

6. November 2025

Slechte ervaring

Goedkoop knipperlicht besteld. Trage verzending. Vervolgens het artikel in een andere kleur ontvangen dan besteld. Terugsturen voor eigen rekening en risico. Wat niet de moeite loont voor een klein artikel.

17. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Onduidelijke levertijden en beschikbaarheid op de website

Nog niet echt blij, moet bestelling nog ontvangen, week geleden besteld op voorraad volgens de website, met 2-3 dagen levertijd na 5 dagen geïnformeerd en dan krijg je te horen dat 2-3 dagen betekent dat het 7-8 dagen betekent, dom dat ik dat niet begrijp. Paar uur later volgt mail dat de zending vertraagt is. Nog geen idee wanneer het nu binnen gaat komen. Jammer na een jaar van invaliditeit door ongeval kan ik eindelijk weer in mijn Fiat rijden, moet ik nu wachten op mijn uitlaat.

Na nog een latere mail dat deel niet leverbaar is een grote fijne verrassing, mijn uitlaat en de pakkingen zijn zaterdag geleverd, yesss donderdag met de Fiat naar mijn werk want de uitlaat zat er zaterdagmiddag al op.

Al met al gelukkig goed gekomen.

18. Juni 2025

Lange levertijden …

Ze vermelden van veel artikelen dat het op voorraad is alleen ze zeggen er niet bij waar dat is. Dat het dan 14 dagen duurt om het thuis te krijgen vindt ik erg jammer. Ook past lang niet alles van wat ze leveren.

15. April 2025

Verkeerd item geleverd...niet bereikbaar

Verkeerd item geleverd, gebeld ,gemaild vanaf 18 april .... Telefoon,krijg je n bandje met: welkom bij Carpardoo onze medewerkers helpen je zo...nu dat dus niet ...wachten, wachten, wachten ....toen 5 x mail gestuurd...geen reactie .

22. April 2025

Stressvolle ervaring

Niet zo prettige ervaring. Bij het artikel stond levertijd van 2-3 dagen. En ik had het dringend nodig. Na bestelling werd de status direct in bezorgd veranderd. Dus nog voor dezelfde dag, terwijl ik 2 voor 12 's-nachts bestelde. In de tussentijd kon ik op de website geen enkele voortgang volgen, omdat er dus stond dat het product al bezorgd was. Na 7 dagen kreeg ik alsnog een mail met tracktrace en na 11 dagen is het gelukkig bezorgd.

20. Februar 2025

Slechte service

Online 2/3 dagen levertijd
Ben nu meer dan een week verder en nog steeds niks binnen slechte services
Ik bestel hier niks meer

31. Jänner 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr