24/10 Besteld niets ontvangen, geen reactie op e-mail, melding gemaakt bij nietbezorgd.nl, Klarna, KVK, bank en op op trustpilot. Als je inhoudelijk goed kijkt naar webshop klopt er meerdere din... Mehr ansehen
Hallo, Het enige wat dit bedrijf oplevert is; - E-Mail Spam met reclame (heb wel 10 mailtjes ontvangen) -Oplichtingspraktijken - Niet leveren van de bestelde producten maar wel een nep t... Mehr ansehen
Een maand geleden 5 bestellingen besteld, nooit wat binnen gehad. De klantenservice niet bereikbaar. Enkel via automatische mail echt teleurgesteld voel me bedrogen. Je kunt een deel van je geld recu... Mehr ansehen
Wij verkopen sieraden
H.S.sytstrastrjitte 33, 8806 KM, Achlum, Niederlande
- 0618781277
- klantenservicecarpello@gmail.com
- carpello.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedoel 0 sterren
Bedoel 0 sterren. Heb besteld en helaas betaald. Niks ontvangen . Uiteindelijk 1 reactie op mail zoveel, het zou spoedig komen, nee dus. Zou hier beslist niet kopen. Gevraagd om geld terug te storten. Zal wel niet gebeuren.
Vreselijk onbetrouwbaar bedrijf
Vreselijk onbetrouwbaar bedrijf. Wanneer je zooltjes terug wilt sturen geven ze niet thuis. Blijven maar zeggen probeer nog even. Koop hier niks aub.
Koop hier niks zijn oplichters heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en er word niet gereageerd op mails
Alles ging mis word niet gereageerd op mails zit nog steeds te wachten heb meerdere mails gestuurd om de accu te annuleren maar nog steeds geen antwoord gehad
Besteld niks gekregen ze reageren niet…
Besteld niks gekregen ze reageren niet oplichters
Bestelling 09-12-2022 nooit geleverd - geen contact mogelijk
Op 9 december 2022 bestelling geplaatst. Tot op heden niets ontvangen (29-03-2023). Klantenservice reageert niet op mail en/of berichten.
In totaal bijna € 60,00 betaald voor een beer met verpakking. Vrees dat wij dat kwijt zijn.
nooit mijn bestelling ontvangen ook…
nooit mijn bestelling ontvangen ook nooit wat terug gehoord op mijn reactie dag mijn €70 euro
I bought a bracelet for Valentine's Day…
I bought a bracelet for Valentine's Day for my relationship. unfortunately I still have not received anything after about 4 weeks, I have now gone to Nietbezorgd.nl and they will help me further. very dissatisfied with the contact, have already sent 5 different emails and have not received an email back.
Mensen allemaal aangifte doen
Mensen allemaal aangifte doen, dit zijn oplichters
Vieze oplichters
Vieze oplichters! Wilde een leuk cado voor valentijnsdag halen 2/3 weken van tevoren besteld. Heb nogsteeds niks ontvangen. Ze spammen je er helemaal op los wanneer je iets besteld. Maar wanneer je je geld terug vraagt stoppen ze “opeens” met mailen. Valentijnsdag verpest en ook geen geld terug. Dat je zo met mensen om kan gaan..
niet bestellen!!!
Ik had een bestelling geplaatst van €37.
Ik heb na 2 en een halve week nog steeds niks ontvangen ivm mails qua verzending of levering of überhaupt het product.
Ik ben heel boos bestel nooit meer op deze site.
VERKEERDE MAIL OP TRUSTPILOT!!!!
Ik keek op deze website voor de reviews maar de mail die op deze website staat klopt niet. Heb hierover contact gehad met de eigenaar en die heeft gezegd dat de mail i n f o c a r p e l l o @ g m a i l.com is vandaar dat ik eerst geen antwoord kreeg op de mail! Heb op deze mail wel snel antwoord gekregen.
Zeer goede ervaring!
Zeer goede ervaring van gehad, pakket had iets vertraging maar goede communicatie en hierdoor zou ik toch nog wel een x bestellen.
Oplichters!
2 december iets besteld op deze site, nogsteeds niks ontvangen. Als ik ze mail krijg ik geen antwoord of zeggen ze dat het onderweg is, maar dat ze geen bezorgdatum kunnen zeggen en dit zeggen ze al 2 maanden lang. Bestel hier niet, want je krijgt het niet geleverd.
Heel slecht
Ik heb iets besteld voor mijn vriendin ik heb het nooit gekregen en ze antwoorden niet op emails je kan hun nergerens voor bereiken geen aanrader om hier iets te bestellen zeer slecht
NOOIT BESTELLEN OP DEZE SITE HET IS…
NOOIT BESTELLEN OP DEZE SITE HET IS NEP! MIJN BESTELLING IS NOOIT BINNENGEKOMEN
Begin december beertje van Rozen…
Begin december beertje van Rozen besteld en nog altijd niet gekregen (momenteel 22 januari). Zware scam en nergens mogelijk contact op te nemen buiten mail waar je telkens hetzelfde antwoord op krijgt.
VRESELIJKE SITE
Pakketje besteld voor kerst nog steeds NIKS binnen. Al een aantal keer gevraagd voor mijn geld terug maar daar kreeg ik geen antwoord meer op. VRESELIJKE SITE!!! Ik hoop dat andere mensen niks hier bestellen!
Slecht slecht slecht
Slecht slecht slecht
Besteld niks ontvangen
Contact via sms beloofd geld terug te storen na 2weken nog niks nu nummer niet meer in werk!! Stelletje oplichters!!! Ik schrijf nooit review over iets maar dit is oplichterij!!! Nooit niks bestellen bij dit bedrijf
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Ik had 2 maanden geleden teddy bear besteld en helemaal niks gekomen , zijn ook onbereikbaar! IK WIL ME GELD TERUG
Bestel hier niks je zal je producten…
Bestel hier niks je zal je producten niet ontvangen!!