Hur lätta som helst att få tag på. Fick svar på alla mina frågor snabbt och enkelt, alltså inget krångel alls! Blev riktigt bra bemött av Sara och fick hjälp att ändra om i beställningen på ett grymt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det mesta har fungerat smidigt. Jag har lite svårt att se hur samarbetet mellan Carplus, bilhandlare och finansiär är uppbyggt, men det spelar i stort mindre roll. Lite tråkigt dock att leasingavgifte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var enkelt och smidigt att leasa en bil på carplus. Alla dokument sköttes elektroniskt så det var bara att hämta upp bilen.
Unternehmensdetails
Über Carplus
Vom Unternehmen geschrieben
Välkommen till Carplus Privatleasing 🚙✨
Carplus.se är en av Sveriges största privatleasingsajter och erbjuder ett brett utbud av privatleasingbilar – både nya och Pre-Owned.
På Carplus gör vi bilägandet enkelt. Vi erbjuder en trygg och smidig lösning som anpassas efter din vardag, där både service och försäkring alltid ingår i din fasta månadskostnad. På så sätt slipper du överraskande utgifter och kan lägga din tid och energi på det som är viktigast för dig, vare sig det är arbete, familj eller fritid.
Carplus erbjudande:
- Fast månadskostnad
- Försäkring ingår
- Service ingår
- Garanti ingår
- Vägassistans ingår
- Ingen uppläggningsavgift
- Ingen faktureringsavgift
Är du intresserad av att veta mer om Carplus, vårt erbjudande och vårt utbud är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Du kan också läsa mer på vår hemsida via länkarna nedan:
Betagatan 2, 431 49, Mölndal, Schweden
- 031 – 790 01 90
- info@carplus.se
- carplus.se

Privatleasa via Carplus
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Säljare Emy Hansson på Hedin Automotive…
Säljare Emy Hansson på Hedin Automotive i Malmö gjorde en hjälteinsats när ”vår” bil aldrig tillverkades eller levererades. När felet uppdagades så var hon direkt lösningsorienterad och erbjöd oss en bättre affär för samma månadskostnad direkt med gratis lånebil. Nu 4 mån senare ( totalt ) och 3v väntan senast så står äntligen bilen på vår uppfart 👌
Funkade smidigt troligen pga säljaren
Bra kundbemötande
Bra kundbemötande, hela affären gick smidigt och nu har vi en trevlig liten bil i tre år.

Antwort von Carplus
Snabb kommunikation och eventuella…
Snabb kommunikation och eventuella oklarheter justerades omgående.

Enkelt och smidigt

Antwort von Carplus
Bra valmöjligheter att variera…
Bra valmöjligheter att variera leasingen.
Däremot så var det fel mätarställning på bilen, men den korrekta mätarställningen är noterat hos bilfirman

Antwort von Carplus
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.