Carspect Bewertungen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Prüfstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

83 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bäst i Uppsala.

Bäst i Uppsala.. Bra undersökning därav namnet och du känner dig som hemma. Alltid trevliga och lättsamma. Har varit på fem olika besiktningsföretag i Uppsala och denna är bäst, lätt tillgängligast och mest serviceinriktad.

3. Juli 2026

Antwort von Carspect

Tack för dina fina ord! Välkommen åter!

bästa besiktningen någonsin

bästa besiktningen någonsin, aldrig haft problem med dom, alltid jätte trevliga, iaf i min stad

26. Juni 2026

Antwort von Carspect

Tusen tack för din fina kommentar, jag lägger detta vidare till stationen!

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal. Känns som dom försöker hjälpa istället för att jävlas med oss. Trevligt ställe.

9. Juni 2026

Antwort von Carspect

Härligt att du känner så! Jag lägger dina fina ord vidare till stationen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enormt svårt att få kontakt med dom

Enormt svårt att få kontakt med dom. Numret går till "central kundservice" och går inte att koppla till stationen. Centrala kundservice kan inte ge svar på frågorna, utan jag måste lämna mitt nummer så att dom kontaktar mig i en så enkel fråga som varför där inte finns lediga besikntingstider för MC på hela året. Enormt onödigt arbete för en kund att stå och vänta på samtalet. Hitta en annan som kan leverera samma sak, men inget jobb för oss kunder. Skärpning.

23. Juni 2026

Antwort von Carspect

Tråkigt att höra att våra rutiner varit bristfälliga. Har tagit detta vidare internt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The control after a first inspection (…

The control after a first inspection ( failed) is full price as normal first control, no discount applied.
Usually in all other company the inspection cost less, because it focus only on the item that previously failed.
I will consider other companies for inspection.

17. Juni 2026

Antwort von Carspect

Please contact us on info@carspect.se so we can look into this for you!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade det gått o ge minuspoäng hade jag…

Hade det gått o ge minuspoäng hade jag gjort det.
Vi brukar använda oss av carspekt på gastelyckan och det brukar inte vara problem. Men idag möttes vi av otrevligt bemötande direkt... 1 min sen och det surade om detta. Sen vägrar de besiktiga bilen för att den var för skitig. Bilen är inte skitigare än när den var inne på service för någon dag sedan. Och kan verkstaden serva den en hel dag borde ju er personal kunna besiktiga den i 10 min.
Samt att kunden som kom in strax efter oss var 4 min sen o då vägrade de besiktiga bilen till honom också. Det finns dessutom flertalet lediga tider kvar att boka nu på förmiddagen så de kan ju inte påstå att det var överdrivet mycket tidspress. Så sista besöket här är gjort. Tur det finns fler..

11. Juni 2026

Antwort von Carspect

Tråkigt att höra att du upplevt bemötandet som otrevligt, vi tar detta vidare med stationen i fråga.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det har gått bra för mej på Carspect i Uppsala

Jag har hamnat där (i Uppsala) för besikning av min bil flera gånger senaste åren, ärligt talat så har jag blivit bra bemöt och det har gått jätte bra med allt, jag fick väldigt bra tips av personalen om min bil som sparde mej lite onödig kostnad också, min bil blev underkänd och jag har åtgärdat felet och ska dit för ombesiktning snart.

9. April 2026

Antwort von Carspect

Vad trevligt att höra, du är välkommen åter!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

" Hur kan ert Premium-konditionstest missa sådant som senare ger ombesiktning ? " / En uppdatering har lagts till.

Jag vill framföra ett klagomål gällande det “Konditionstest Premium” jag genomförde hos er för 1199 kr, samt den efterföljande kontrollbesiktningen 629 kr samma dag.
Vid konditionstestet fick jag information om vissa anmärkningar där "NI" rekommenderade att jag borde åtgärda innan ordinarie besiktning för att undvika en garanterad ombesiktning.
Jag uppskattade detta råd och valde därför att boka om min redan betalda besiktning samt åtgärda de punkter som påpekades.
Efter detta blev bilen tyvärr stående en tid på grund av ett elektroniskt problem, vilket innebar att jag behövde flytta fram min redan betalda besiktning ytterligare två gånger.
När den ordinarie besiktningen sedan genomfördes – på en dag med "högre pris" än när jag ursprungligen bokade – fick bilen nya anmärkningar på områden som enligt ERAT konditionstestet tidigare bedömts som Ok/ UA.
Detta gör mig som kund både förvirrad och besviken över kvaliteten och tillförlitligheten i det konditionstest ni själv utförde.
Syftet med testet och rekommendationen från "er" om att boka om besiktningen framstod som att jag skulle få bättre förutsättningar att klara den ordinarie kontrollen utan ytterligare kostnader.

I stället har situationen lett till:
- Kostnad för konditionstestet.
- Kostnad för besiktning
- samt nu även krav på ombesiktning.

Totalt har detta inneburit merkostnader för mig på över 1800 kr utan att jag fått det resultat eller den trygghet som tjänsten gav intryck av.
- Alla tiders att besiktningen hade blivit godkänd ifall de vore samma indivit som gjorde båda kontrollerna.

Konditionstest Premium :
* Spindelled vänster, glapp - "Åtgärdat"
* Avgassystem, upphängning - "Åtgärdat"

Besiktning :
* Spindeled höger, glapp - "Mest troligt framtvingat av er"
** Halvljus för låg - "Ej grund för ombesiktning"
** Osymmetrisk markering, ur funktion, yttre positionslykta - "Ej grund för ombesiktning"

- Har ni någon kommentar kring detta?

* Missade ni något vid ert eget premium-konditionstest, eller uppstod situationerna först senare när ni fick tillfälle att skaka och banka ännu mer ?
*Jag undrar också om det kanske finnas någon koppling till att jag gjorde besiktningen till ett rabatterat pris när jag bokade. Ordinarie pris den dagen verkar ligga runt 700–800 kr, medan jag betalade 629 kr efter att ha flyttat tiden.

- Påverkade det på något sätt omfattningen eller bedömningen för er ?

Väntar med spänning på en seriös respons från er 😂.

// Uppdatering.
Har haft mailkontakt med ansvariga, reklamation ej möjligt då jag som kund uppenbarligen missat att de skall göras innan demotering.

Blev dock erbjuden en kod för en framtida gratis besiktning via dem, den lär ju inte nyttjas i Eslöv :/

// Erfarenheter kommer tyvärr alltid i efterhand.

12. Mai 2026

Antwort von Carspect

Hör av dig till info@carspect.se så kan vi ta ärendet vidare för utredning och återkoppling!

Aldrig mer

Hej har just besiktigat min bil i Sölvesborg. Bilen avlämnades vid kontoret/garaget och avlämnades på en parkeringsplats i närheten vid en så stor vattensamling att jag inte kom in i bilen. Det spöregnar Den äldre herren hade redan en ny kund och hans kollega som satt på kontoret med en kopp kaffe sa sig inte ha tid att hjälpa mig att flytta min bil ur ”havet”. Fick försöka med den äldre herren igen och fick vänta tills han var klar med den nuvarande kunden. Med en inte alltför väl dold arrogans backade han ut min bil ur parkeringsfickan. Uppdömt maktbehov???? Så nu kan jag säga att jag har varit på Carspect 3 gånger. Första, enda och sista

11. Mai 2026

Antwort von Carspect

Vi beklagar händelsen och tar detta vidare med stationen i fråga!

Sveriges bästa besiktningsföretag

Sveriges bästa besiktningsföretag helt klart. Iallafall stationen i Karlstad. Varit nöjd med dom sen dag 1 och nu är det den ända stationen jag åker till. Kundbemötande är verkligen on top!

8. Mai 2026

Antwort von Carspect

Tusen tack för de fina orden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Underbar station att bes på

Underbar station att bes på, super härliga killar
O bra på att säga till om något e galet eller
På gång..Mikael sa till att bromslang fram
Var lite fel vriden..åkte hem lyfte upp bilen
Lossa oket vred ett varv o dit igen..
Kanon bra dom kollar verkligen våra bilar
Visst kan va tråkigt med anmärkningar o dyrt..
Men dom gör jobbet där för vår säkerhet.
Många +++++ till er grabbar
Men jag bytte bussningarna i
Bakre länkarmarna efter åt
Dom va dåliga..
Rekomenderar starkt👍😎

8. Mai 2026

Antwort von Carspect

Härligt! :) Välkommen åter!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maybe some better feedback?

Usually I go to Opus but this time I wanted something a bit nearer. I went to Carspect and they were very thorough going through the car (which is good), however they had remarks regarding the headlights (which had not been tempered with in years and no complaints previously during any car inspection), calling it "latjo" and something they "have never seen before". A bit of weird remarks coming from a technical staff. Probably stick to Opus in the future where you at least get good feedback when encounter any shortcomings.

27. April 2026

Antwort von Carspect

Thank you for your feedback! If you want to add more info (which station, plate number etc.) you can send an e-mail to info@carspect.se so we can investigate.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var på Carspect på Härlöv i…

Var på Carspect på Härlöv i Kristianstad å besiktigade en släp som fick en 2 a på ojämn broms så ombesiktning men fick tips på hur man skulle göra för att åtgärda det av trevlig å vänligt bemötande personal , återkom efter åtgärdad justering som blev klockren efter justeringen så kommer att rekommendera denna station till mina vänner å kommer själv boka mina besiktningar där i framtiden , Så ett stort Tack för allt , Mvh 😁👍

5. Mai 2026

Antwort von Carspect

Tack själv för dina fina ord! Välkommen åter :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ang Karlstad.

Ang Karlstad.
Trevlig personal, men vilket dåligt kaffe.

4. Mai 2026

Antwort von Carspect

Tack för det, vi ska kolla vad vi kan göra åt kaffet!

Kärvande dragkrok

Fick nedslag på dragkrok som kärvade, jag åkte iväg och kom tillbaka efter 30 min med en fungerande dragkrok och fick direkt hjälp att släcka tvåan utan bokad tid.

Besiktningsmannen försökte även smörja upp kroken lite snabbt på plats innan han gav nedslag på den.
Väldigt bra service och schysst personal!

27. April 2026

Antwort von Carspect

Fint att höra! Välkommen åter!

Helt okunnig personal Kista

Helt okunnig personal, kista, den ena av två, jag har varit med min biogasbil som är av modellen för direkt besiktning och en av personal ville skicka mig ut för att hämta intyg från mercedes. Modell E300 NGT 2008 har alla gatubar synliga och besiktas på plats. Jag hoppas att felet som hittades av samma person inte på påverkades av okunnighet men att det var riktigt fel

21. April 2026

Antwort von Carspect

Tråkigt att höra, hör gärna av dig till info@carspect.se om du anser att det gått felaktigt till på stationen så tar vi det vidare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fått ett extremt trevligt och…

Har fått ett extremt trevligt och proffsigt bemötande varje gång jag kommer hit, sista besiktningen va lite besvärlig innan den va U.A men grabben/grabbarna log och bemötte mig väl. Tack 🙏🏼

18. März 2026

Antwort von Carspect

Vad kul att höra! Välkommen åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämna in bilen på besiktning på carspect i Motala

Lämna in bilen på besiktning på Carspect i Motala och fick underkänt. Tog med pappren till en mekaniker för att fixa de påstådda felen. Mekanikern kollade då på de påstådda felen och berättade att de inte alls var underkända. Han visade att de felen som han gav var saker som nyligen var bytta av förra ägaren och var bättre än godkända. Har alltså blivit lurad av besiktningsmannen vilken är otroligt oroväckande. Rekommenderar ingen att gå hit om ni inte vill bli lurade på pengar. Kommer aldrig besikta hos dom igen!

15. April 2026

Antwort von Carspect

Hör av dig till info@carspect.se om du anser att besiktningsresultatet var felaktigt, så tar vi en närmare titt på ärendet!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr