Carspect Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Carspect skickade 2 fakturor till klarna, jag betalade den jag visste om. Idag fick jag en påminnelse från klarna och enl. dom skall jag ta kontakt med carspect och dom i sin tur skall kontakta klarna... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enormt svårt att få kontakt med dom. Numret går till "central kundservice" och går inte att koppla till stationen. Centrala kundservice kan inte ge svar på frågorna, utan jag måste lämna mitt nummer s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bäst i Uppsala.. Bra undersökning därav namnet och du känner dig som hemma. Alltid trevliga och lättsamma. Har varit på fem olika besiktningsföretag i Uppsala och denna är bäst, lätt tillgängligast o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var på Carspect på Härlöv i Kristianstad å besiktigade en släp som fick en 2 a på ojämn broms så ombesiktning men fick tips på hur man skulle göra för att åtgärda det av trevlig å vänligt bemötande pe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Prüfstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

85 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämna in bilen på besiktning på carspect i Motala

Lämna in bilen på besiktning på Carspect i Motala och fick underkänt. Tog med pappren till en mekaniker för att fixa de påstådda felen. Mekanikern kollade då på de påstådda felen och berättade att de inte alls var underkända. Han visade att de felen som han gav var saker som nyligen var bytta av förra ägaren och var bättre än godkända. Har alltså blivit lurad av besiktningsmannen vilken är otroligt oroväckande. Rekommenderar ingen att gå hit om ni inte vill bli lurade på pengar. Kommer aldrig besikta hos dom igen!

15. April 2026

Antwort von Carspect

Hör av dig till info@carspect.se om du anser att besiktningsresultatet var felaktigt, så tar vi en närmare titt på ärendet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tillmötesgående och hjälpsamt …

Tillmötesgående och hjälpsamt bemötande.
Vi kom på sen drop in tid fredag eftermiddag. Besiktningsmannen tog in bilen trots att det blev övertid för honom.
Bilen hade fått körförbud i en poliskontroll pga av missad besiktning.

10. April 2026

Antwort von Carspect

Härligt att höra att du fick hjälp och att du är nöjd! Välkommen åter!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De missar viktiga fel och luras på…

De missar viktiga fel och luras på obetydlig ombesiktningskrav

2. April 2026

Antwort von Carspect

Om du anser att något missats eller felbedömts under besiktningen kan du höra av dig till info@carspect.se så tas ärendet vidare och utreds.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fullkomligt briljant föreståndare…

En fullkomligt briljant föreståndare som trots en för hög bil löste besiktningen. Världsklass i service!
Han tog sig tid när min tid på importgatan var utgången med 5 min. Den muppen var fullkomligt oresonabel!

1. April 2026

Antwort von Carspect

Ser till att personalen på stationen i Bäckebol får ta del av de fina orden!

Så himla trevliga

Så himla trevliga, otroligt bra bemötande varje gång!

25. März 2026

Antwort von Carspect

Tack för de fina orden! Välkommen åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade tid för vanlig besiktning på en…

Bokade tid för vanlig besiktning på en FULLT fungerande bil. Efter besiktningen blir jag meddelad att jag fått en 2:A pga att mina bromsskivor var sönder och slitna (enligt personalen). Jag har bytt mina bromsskivor och bromsklossar (alla) vilket jag också meddelar personalen. Hon svarar då med lite spydig attityd ”vill du se själv eller”. Jag tackade för mig ock kör direkt till verkstaden där mekanikern kollade på bromsarna direkt (garanti gäller ju efter 6månader fortfarande), jag får tillbaka bilen och enligt mekanikern är bromsarna hela och det finns bara lite rost som går att slitas med några hårda inbromsningar. Jag besiktade bilen på nytt hos en annan firma 4 dagar senare och får där höra att det är fler kunder som har kommit in och sagt exakt samma ”de fick anmärkningar på Carspect”. Min bil gick igenom utan problem! Och det var absolut inga fel på mina bromsar.

16. März 2026

Antwort von Carspect

Ifall du anser att besiktningen blivit felaktig bedömd kan du höra av dig till info@carspect.se så tas ärendet vidare och utreds.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremt dålig upplevelse hos Carspect i…

Extremt dålig upplevelse hos Carspect i Vetlanda.

Bemötandet från personalen var otrevligt, nedlåtande och oprofessionellt från början till slut. Det märks tydligt att kompetensen brister, särskilt när det gäller elbilar – något som är oroväckande för en besiktningsstation.

Jag fick dessutom anmärkning på låg nivå av spolarvätska, vilket känns som ett småaktigt och oproportionerligt sätt att försöka underkänna en bil.

Det blev ännu värre vid betalningen. Trots att jag besiktigat andra bilar hos Carspect nyligen kunde de inte hitta mitt kundnummer. Jag visade protokoll som bevis, men istället för att hjälpa till valde personalen att ifrågasätta mig och antyda att jag gjort fel. Att bli bemött på det sättet som kund är helt oacceptabelt.

Helhetsintrycket är en verksamhet med låg servicekänsla, bristande kompetens och ett bemötande som får en att känna sig ovälkommen. Jag kommer inte att återvända och kan inte rekommendera denna station till någon.

18. März 2026

Antwort von Carspect

Väldigt trist om din upplevelse var enbart negativ, då detta inte är tanken. Ifall du anser att du fått felaktiga bedömningar av fordonet så kan saken alltid föras vidare, t.ex. skickas till info@carpsect.se. Din feedback gällande bemötande/upplevelsen förs vidare till ansvarspersoner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Idag jag var det dags för min MB 06…

Idag jag var det dags för min MB 06 årsmodell kontrollbesiktning. Personalen på carspect - Göteborg Bäckebol var väldigt trevliga fick bra bemötande. Priset var billigare än andra konkurrenter. Jag kommer även nästa år och besikta min bil hos dem ,,,,

27. Februar 2026

Antwort von Carspect

Tack för detta, du är välkommen åter!

Trevlig och bra service

Nyöppnat i Östersund, är väldigt nöjd med mina hittills 2 besök där!
Trevlig personal och kan varmt rekommendera att besiktiga hos dom ✨

19. Februar 2026

Antwort von Carspect

Tack för de fina orden, du är välkommen åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick skäll när de inte hade verktyg att kontrollera mitt släp

Skulle besikta ett släp i tranemo. Lyskontakten på min bil funkade inte pga skadad, och då fick jag underkänt på släpet och skäll för det. Hade tyckt det varit rimligt om carspect hade haft en sån kontakt på en sladd själva för att kunna kolla, vilket jag påpekade. Det kom verkligen inte på fråga. Väldigt underligt tycker jag. Har tidigare haft bra intryck av carspect men tvekar nu att komma tillbaka.

12. Februar 2026

Antwort von Carspect

Hör gärna av dig till info@carspect.se ifall du anser att något blivit felaktigt under besiktningen, så tar vi ärendet vidare för utredning.

Otrevliga

Otrevliga.
Dåligt bemötande
Var inte i tid.

16. Februar 2026

Antwort von Carspect

Beklagar att du upplevt det så, vidarebefordrar detta till stationen i fråga för info!

Fick ej kampanj pris

Fick ej kampanj pris trots att jag registrerade koden. Varken stationen eller kundtjänst ville hjälpa.

11. Februar 2026

Antwort von Carspect

Hör av dig till info@carspect.se så fixar vi till så att du får priset korrigerat!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mardröm varje år, som ett lotteri

Till och börja med, mycket trevligt bemötande ! Proffsig teknisk kunskap etc, Nåväl gick mitt fordon igenom, svar NEJ, nedslag på vänster bakbroms. Helt korrekt! Han var så trevlig och duktig att det var bara att finna sig att han hade rätt!
Hit åker jag gladigen varje gång när det är dax förbesiktning.
Jag själv är 68 år och har skruvat i 45 med bilar lastbilar fartyg etc men, nu har jag möt min övermanni Alingsås på Carspect Bilprovning, världen är bra liten tack Carspect.

Mvh Thor Lifvendahl

10. Februar 2026

Antwort von Carspect

Trevlig att läsa, vi framför dessa fina ord till besiktningsteknikern i fråga.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr