Caspars Bewertungen 48

TrustScore 2 von 5

2,1

Elendig mad og service. Vi har for år tilbage bestilt mad fra Caspers og hvilket resultere i opkast og diarré. Efter års fravær fik Caspers igen chancen, de første gange var maden fin, portionerne v... Mehr ansehen

Jeg har for 2 dage siden bestilt 4 risruller med kylling (som det eneste på dagen) efter 6 timer fik jeg voldsomt opkast og diarré som den eneste i familien. Og vi havde spise det samme allesam... Mehr ansehen

Jeg fik en fin sandwich med kylling og kalkunbacon, som var dejlig ristet, den smagte godt og havde en fornuftig pris. Det var også vældigt hyggeligt at kigge ud på omgivelserne. Dog lignede det en... Mehr ansehen

Vi bestilte igennem deres egen side med levering til adressen og maden kom til tiden. 3 voksen menensker + 2 små børn. Maden var virkelig godt, vi havde bestilte Rice Rolls 4 stk med shiitake svamp... Mehr ansehen

1. Take-away-Service

Caspars passion er sund fastfood lavet af gode råvarer. Vores "Proper Street Food" bringer smilene frem hos de sultne og tørstige med en aktiv livsstil. Gør det nemt at leve sundt, selvom det går hurtigt.

2,1

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Maden kom for sent (igen) nuvel

Maden kom for sent (igen) nuvel. Efter at endeligt komme igennem til et noget stresset (kun) engelsk talende personale for at høre om ordren var glemt hvorpå det bare blev sagt NO uden lige at tjekke op på ordren i det mindste.... dårlig stil- men det bad jeg self medarbejderen om det hvorpå jeg fik af vide at det var på vej...
Mht ekstra hmmmm hvis 4 slices avocado ialt incl ekstra i en i forvejen ok dyr Shimp boat salat- så er det i min optik ret “fesent”
Vi har normalt været stor fan af Caspars men kvalitet og service er dalet ret så meget indenfor det sidste år-desværre😏

2. Jänner 2021

Markedsføring der skal finpudses en smule

På Just-Eat.dk annoncerer Caspars med sandwich fra 85 kr. inkl. en valgfri drikkevare.

Jeg forstår godt ordvalget “fra”, således man nok kan dække sig ind under en øget pris - men så giver skrivet “inkl. valgfri drikkevare” ikke mening.

Vi blev ret skuffede da vi så fik lov at betale 25 kr. for den valgfrie drikkevare oven i de 85 kr. - så forsvinder selve “inkl.” delen synes jeg.

Maden var ok - men deres markedsføring kunne godt finpudses en smule på områder som dette.

9. November 2020

Lækker god og frisk mad

Jeg kan kun sige ekstremt lækker mad! Uden tvivl et af vores yndlingssteder! Dog begyndte de pludselig at halvere deres rejer - sikkert for at spare penge? men det var øv.. ellers absolut ingen klager!

8. April 2020

Hvis du er sulten, så vælg et andet sted

En ganske almindelig onsdag bestille vi 2 sandwich med levering kl 19. Klokken 21 har vi stadig ikke set skyggen af vores mad. Det er vel at mærke 3!!! gang, vi bestiller mad fra Caspars, som nu alle 3 gange er mere mere end 2 timer om at levere. Det er uden tvivl sidste gang, at vi bestiller mad fra Caspars! Simpelthen dårlig service.

27. Juni 2018