1. Geschäft für Künstlerbedarf
  2. Farbenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Søger du kunstnerartikler af høj kvalitet? Så besøg Cbart.dk og se vores store udvalg af bl.a. akryl, olie og spraymaling, pensler, lærred m.m. Hurtig fragt!"

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte maling fra cbart og der…

Jeg bestilte maling fra cbart og der har været god kundeservice hele vejen i gennem. De sendte en forkert størrelse og sendte med det samme en ny afsted til mig. Kan klart anbefales.

18. Dezember 2025

Vedensklasse

Verdensklasse!
Fine, engagerede mennesker, lækker service, gode materialer, fin hjemmeside, butik som er nem at finde, orden på hylderne - what’s not to like!

Og i øvrigt: dælme godt tænkt med de tasker til at fragte malerier i, som Charlotte har udtænkt! Lækre materialer og godt design!

8. Mai 2025

Kære Linnéa,
Tusinde tak for en flot anmeldelse. Den er vi virkelig glade for og værdsætter meget.
Og tak for besøget :-)
dbh Charlotte og Michael

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og personlig service

Super god og personlig service, hvor Charlotte altid står klar til at hjælpe. Jeg har bla. købt flere svæverammer, som er god kvalitet og hvor der er hurtig levering, på trods af de skal laves før levering kan finde sted.
Har tidligere købt et super godt galleri system til ophæng, hvor Charlotte var behjælpelig med info/service, da vi var forbi personligt. Charlotte er omhyggelig, grundig og leverer god personlig service, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. Kan varmt anbefale Cbart til andre.

4. Oktober 2023

Antwort von Cbart

Tusinde tak for en flot anbefaling. Den vi virkelig glade for og værdsætter rigtig meget. Dbh Charlotte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super den vare jeg bestillte var…

Super den vare jeg bestillte var udsolgt blev ringet op hvor de havde en anden vare kom til min bopæl dagen efter super service

1. Dezember 2021

Antwort von Cbart

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi kontakter altid kunden, hvis der er mangler på ordren. Det ville vi nemlig selv værdsætte.

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales !
Hurtig levering . Varer god kvalitet . Pris helt ok . :-)

1. April 2021

Antwort von Cbart

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det er meget værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en Uno fra daylight søndag aften og fik den tirsdag. Hurtig levering og dejligt produkt. Tusind tak for en god handel og pris på varen.

Mvh
Jacob

17. Februar 2021

Kære Jacob,
Tusinde tak for den fine anmeldelse og tak for handlen :-)
dbh Charlotte

Gode kvalitetsvarer til…

Gode kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser. Super hurtig respons på lagerstatus (søndag) - og prompte afsendelse af varen mandag.
Forbilledeligt, særligt set i lyset af at det er en lille forretning.

19. Jänner 2021

Antwort von Cbart

Tusinde tak for en god anbefaling. Det er vi meget glade for :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldkommen tilfreds med service og…

Fuldkommen tilfreds med service og levering. Varerne kom dagen efter jeg afsendte min bestilling.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

28. Oktober 2020

Antwort von Cbart

Du er altid velkommen :-)
Og tusinde tak for den fine anmeldelse. Den er vi virkelig glad for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig levering, kan klart anbefale denne webshop :)

28. Juli 2020

Antwort von Cbart

Tusinde tak for den gode anmeldelse. Det betyder meget for os at du har brugt tid på at skrive den. Tak <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Varer af god kvalitet og hurtig leveringstid. Kan kraftigt anbefale denne butik/webshop.

26. März 2020

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varer er fine

Varer er fine, men først en forkert vare som blev leveret 4 km væk og så levering af ny vare som blev leveret til en kiosk 10 km væk og i Hillerød centrum. Måske man skulle tænke over at finde et andet sted at handle hvor man kan regne med at varerne bliver leveret i nærheden af ens bopæl som forventet.

10. Jänner 2020

Antwort von Cbart

Det beklager vi meget. Der var ekstremt pres på pakkeshops omkring juletid, hvor mange bokse var helt fyldte. Derfor valgte Bring, at aflevere pakken et andet sted for at pakken kunne nå frem inden jul. Det er meget sjældent at vi har klager over fragtleverandøren.
Vi kan kun beklage dette endnu engang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. God købeoplevelse.

4. April 2019

Antwort von Cbart

Tusinde tak for den gode anmeldelse. Det betyder meget for os og er meget værdsat.
Dbh Charlotte

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr