Voor de cake smash van onze dochter een giant cupcake laten maken. Erg mooie taart, precies zoals ik had aangegeven. Onze dochter heeft de taart nog aardig heel gelaten zodat we ook de lekkere smaak... Mehr ansehen
Voor de 10 verjaardag van dochter een taart besteld met 2 lagen/smaken. CCs cupcake heeft alle tijd genomen om ons te helpen met passende smaken en ons idee voor de taart nog mooier uitgewerkt dan wij... Mehr ansehen
Voor onze trouwdag afgelopen vrijdag hadden we bruidscupcakes besteld, dit vonden wij leuker dan een bruidstaart. Het resultaat was echt geweldig, veel mooier dan we hadden verwacht. Ook smaakten ze h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Inmiddels al een aantal taarten bij CC's Cupcakes besteld voor de verjaardag van onze kinderen en iedere keer zijn ze werkelijk prachtig en bijzonder smaakvol! 3 weken geleden een mooie Dribbel cijf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Cc's Cupcakes te Britsum bestel je de taarten, cupcakes en sweets van jouw dromen. Voor elke gelegenheid ben je bij ons aan het juiste adres, want wij maken er graag een feestje van!
Lytse Buorren, 4, 9055ND, Britsum, Niederlande
- 0657827026
- info@cccupcakes.nl
- cccupcakes.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
De taart was geweldig
De taart was geweldig! Hij zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Vanaf het begin werd er goed geluisterd naar mijn wensen en de communicatie verliep prettig. Alles was perfect geregeld. Ik bestel hier zeker weer. Bedankt voor de topservice!

Antwort von Cc's Cupcakes
Prachtige taarten en heel lekker!
Vanaf het moment van bestellen werd er goed meegedacht en werden er voorbeelden gestuurd van wat er mogelijk was!
Het eindresultaat was prachtig en de taarten waren ook heerlijk.
Wij gaan zeker terugkomen!
Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer!

Beste taartenbakster ever!
Voor mijn moeder haar 50e verjaardag, vorig jaar en mijn verlovingsfeest heeft CC de allermooiste en lekkerste taarten gemaakt. Super tevreden met onze vaste taartenbakster

Antwort von Cc's Cupcakes
Ik ben al een jaartje vaste klant en…
Ik ben al een jaartje vaste klant en blijf dat voorlopig ook. De taarten zijn altijd prachtig en smaken ook nog superlekker!

Antwort von Cc's Cupcakes
Inmiddels al een aantal taarten bij…
3 weken geleden een mooie Dribbel cijfertaart, en a.s. vrijdag krijgen we vast ook een prachtige Spiderman cijfertaart. De communicatie is altijd heel prettig en vlot. Goeie instructies en de taarten zijn goed en mooi ingepakt!

Smashcake & verjaardagstaart
Een smash cake en eerste verjaardagstaart laten maken door cc’s cupcake. En wat waren deze 2 taarten mooi! Maar niet alleen mooi, ze waren ook nog eens heel lekker!

Heel tevreden over Cc’s Cupcakes
Heel tevreden over Cc’s Cupcakes! Goede kwaliteit van de taart en cupcakes, mooie creaties en denkt graag mee in voorbeelden en of je nou een appje stuurt of het contact formulier invult je krijgt redelijk snel een reactie. Bij het plaatsen van een bestelling krijg je een overzicht e-mail met tips over snijden/bewaren gewoon service zoals het hoort. Zeker mijn nieuwe favoriet!

Zo een fijne ervaring
Communicatie was super! Luistert goed naar wat je wilt en denkt heel erg mee wat super fijn is, alles wordt heel duidelijk verteld en gezegd ik ga zeker vaker hier bestellen en raad het iedereen aan <3

Prachtig en lekker
Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst en het was wederom weer een plaatje om te zien. Daarnaast zijn de taarten goed van smaak! Niet te zoet en heerlijke keuze uit smaken.

Antwort von Cc's Cupcakes
Heerlijke naar wens gemaakte taart
Vooraf fijne en meedenkende communicatie gehad voor de verjaardag en het kinderfeestje van mijn 5 jarige zoon. Carmencita gebruikt daarnaast haar eigen creativiteit en levert een prachtig product af wat ook nog heerlijk smaakt. Mega aanrader!

Perfect
Perfect! De taart en cupcakes zagen er niet alleen fantastisch uit, ze waren ook nog eens heerlijk! Zeker een aanrader!

Antwort von Cc's Cupcakes
Hier voor mijn verjaardag een vintage…
Hier voor mijn verjaardag een vintage taart besteld en superblij met het resultaat! De taart zag er prachtig uit en was precies waar ik om gevraagd had. De smaak was erg lekker en ik heb dan ook veel complimentjes ontvangen over de taart. Erg duidelijke communicatie met de eigenaresse wat alles erg makkelijk maakte. Ik raad cc’s cupcakes zeker aan :)

Super taart
Super taart!
Oog voor detail, mijn dochter vond haar 'dikkie dik' taart geweldig
En daarbij smaakt hij ook nog eens erg lekker.
Zeker een aanrader

Antwort von Cc's Cupcakes
Een heerlijke en leuke taart
Een heerlijke en leuke taart! Al twee keer wat besteld en elke keer zeer naar wens!

Antwort von Cc's Cupcakes
Ik heb al een paar keer een bestelling…
Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst voor de verjaardag van onze oudste dochter, zo ook voor haar 5e verjaardag. Wel hebben we gekozen voor een kleinere taart, een Bento cake, maar ook deze was geweldig en prachtig! De taart was erg lekker en prachtig versierd. Echt een aanrader.

Antwort von Cc's Cupcakes
Super aardige dame heel meedenkend en de…
Super aardige dame heel meedenkend en de taart was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar !

Taart
De taart/cupcakes waren precies hoe ik wou heel blij mee en raad cc cupcakes zeker aan aan andere

Antwort von Cc's Cupcakes
Voor het eerst een verjaardagstaart…
Voor het eerst een verjaardagstaart besteld bij Cc’s Cupcakes en ik ben super tevreden met het eindresultaat. Ten eerste zag de taart er prachtig uit en ten tweede was hij ook nog eens lekker! De verhoudingen van de vulling waren goed, de decoratie netjes en mooi en de cake lekker zacht. Aanrader! Ik bestel hier zeker weer.
Heb cupcake besteld
Heb cupcake besteld. Waren super lekker
Prachtige taart
Prachtige taart, goede communicatie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.