Christians Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige færdiggjort mit kørekort forløb hos Christians Køreskole, og jeg har kun positive ord at sige om forløbet. Jeg havde fornøjelsen, af at have Johnny som min kørelære. Han var super go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et virkelig godt forløb, og bestod både teori og køreprøve i første forsøg, pga min gode teorilærer Lasse og gode kørelærer Christian. En stor anbefaling herfra, begge virkelig søde og gode... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christian samlede mig op fra en tidligere dårlig oplevelse hos kørekortspecialisten. Han tog sig virkelig tid og hensyn til min situation, og lærte mig at køre bil på en virkelig tryg og rar måde. Han... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. auch in
  3. Motorradfahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

111 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kørekort

Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Christians Køreskole, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.

Teoriundervisningen med Christian har været professionel, lærerig og samtidig foregået i gode og rolige omgivelser hvor der altid har været plads til spørgsmål og forklaringer.

Johnny er en utrolig tålmodig og dygtig kørelærer, som altid er i godt humør. Han er god til at skabe tryghed bag rattet og forklare tingene på en måde, der er nem at forstå, hvilket har gjort køretimerne både hyggelige og lærerige.

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole, hvis man ønsker et godt, trygt og professionelt kørekortforløb.

8. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse til teori og kørelse

God oplevelse både til teori med Kenneth og kørelse med Johnny
Begge to rigtig flinke mænd med god energi og gør, det at tage kørekort, meget behageligt og underholdende på samme tid

31. Mai 2026

Stor anbefaling

Jeg har haft et super godt forløb hos Christians Køreskole. Jeg havde Rene som teorilærer og Christian som kørelærer, og begge var virkelig dygtige, rolige og gode til at lære fra sig.

Takket være deres undervisning bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg. Hele forløbet har været rigtig godt, og jeg kan klart anbefale Christians Køreskole til andre, der skal tage kørekort.

20. Mai 2026

Bestod i 1 hug!

Mega søde lærer!

Bestod begge prøver på første hug så de må jo gøre nået rigtigt! 😁😁

Mega glad med mit kørekort 👍👍

19. Mai 2026

En rigtig god køreskole

En rigtig god køreskole. Har netop bestået MC-kørekort i første hug. Tog mit B-kørekort ved en anden køreskole og jeg vil sige at kørelærerne gjorde hele forskellen, især Kenneth viste stor engagement og tillid, som gjorde man havde yderst selvtillid med til prøverne.

13. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan helt klart anbefale Christians…

Jeg kan helt klart anbefale Christians køreskole! Min ven og jeg meldte os til MC og er blevet hjulpet rigtig godt på vej gennem hele forløbet af Kenneth og i dag d. 13/5-26 står vi med kortet i første hug! Min største anbefalinger herfra 🙌🏻🤩

13. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog kørekort til almindelig bil hos…

Jeg tog kørekort til almindelig bil hos Christians køreskole, jeg har haft Christian både som teorilærer og kørerlærer, og har været super tilfreds med min behandling.
Til teoriundervisning har det været god stemning, sjov og tid til en grineren historie, samt undervisning og prøver selvfølgelig, hvor der har været opmærksomhed på grundighed, og at få alle med.
I bilen har det været meget det samme, god til at forklarer, hvad og hvordan man skal gøre for at fører et køretøj korrekt, sikkert og trygt, der har også altid været tid til at man kunne snakke og lave sjov imens.
Helt klart tilfreds herfra og kommer med garanti tilbage for trailer og motorcykel kørerkort.

30. April 2026

Klar anbefaling

Kan klart anbefale Christians køreskole. Fik kørekortet i hus, takket være nogle dygtig teori- og kørelærer. De er rigtig fleksible og tager højde for uddannelse og fritidsaktiviteter. Samtidig er de nogle søde og rare mennesker, der kun ønsker deres elever det bedste.

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk køreskole og god undervisning

Virkelig en god oplevelse fra start til slut. Undervisningen var nem at forstå, og min kørelærer Christian var super god og sjov og god til at skabe tryghed på vejen. Kan klart anbefales til alle, der vil tage kørekort i et godt miljø.

6. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon oplevelse igen igen!

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole i Herfølge! 🙌

Fra første dag blev jeg mødt med en utrolig professionel og afslappet tilgang til undervisningen. Christian er en tålmodig, engageret og dygtig kørelærer, som virkelig formår at skabe tryghed bag rattet, også hvis man er lidt nervøs i starten.

Undervisningen var både struktureret og nem at forstå, og der var altid plads til spørgsmål. Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøven, og det gjorde hele forløbet meget mindre stressende.

Det bedste ved forløbet var helt klart den gode stemning og den personlige tilgang, man føler sig set og taget seriøst som elev.

Hvis du leder efter en køreskole, hvor kvalitet, tryghed og god undervisning er i fokus, så er Christians Køreskole i Herfølge et oplagt valg! 🚗💨

5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

28. April 2026

Stor anbefaling

Jeg har lige afsluttet mit kørekortforløb hos Christians Køreskole. Med Kenneth til teori, og Johnny som kørerlære har det været et nemt og hyggeligt forløb med god professionel undervisning😊 Særligt Johnny er utrolig tålmodig, rar og hyggelig at snakke med, og er altid i godt humør. Samtidig er han god til at lære fra sig, og forklare tingene på en måde der giver mening. Jeg vil klart anbefale køreskolen.

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går

Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går, og jeg bestod alt i første hug. Teoritimerne med Christian var altid virkelig sjove og spændende og Kenneth er en virkelig fantastisk kørelærer, som lærte mig rigtigt meget. Jeg har kun gode ting at sige om køreskolen.

4. März 2026

Christians Køreskole

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole! Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Rasmus. Undervisningen var struktureret og let at forstå, og selv mere udfordrende emner blev forklaret på en overskuelig måde.
Der blev skabt en tryg stemning under køretimerne, hvilket gjorde det nemmere at lære som en ny bilist. Forløbet føltes professionelt, og der var fokus på både sikkerhed og få selvtillid bag rattet🚗🌟

30. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr