Celtics

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har bestildt vare, betalt aldrig hørt fra dem !!!!! Det total fup politi anmelder dem nu håber jeg for mine penge retur TVIVLER dog ! pisse flot hjemmeside meget prof med fede ting, MEN ren fup....... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som flere andre har beskrevet modtog jeg også i dag en slasket kunststof jakke uden for, der slet ikke lignede billedet på deres hjemmeside med fleece for. Kunne ikke drømme om at gå med den. Den ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte den smukt mønstrede grønne Celtics Volendam cardigan, fordi den var lavet af "håndsyet fleecestof" med "fleeceforet holder din krop varm og forhindrer dig i at fryse denne vinter". Modtog... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig! De svare fint inden de trækker pengene, når pengene er trukket intet svar og ingen vare. Det sporingsnr de sender virker heller ikke. Indsigelse til banken og politianmeldelse. Hold jer... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

14 dage siden

pisse flot hjemmeside meget prof med fede ting, MEN ren fup...... HOLD JER VÆK
så de anmeldt til politiet gør nok ikke det store, men føelsen er god

24. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra det firma

Den har været flere måneder undervejs og kom fra Kina.
Nogen burde standse det fupfirma.

20. Februar 2023

Det er et fup firma

Fup og svindel
Aldrig har jeg modtaget noget i så ringe kvalitet, lige til at smide ud. Men en utrolig flot dansk fup hjemmeside, hold jer langt væk fra dette svindel firma.

13. Februar 2023

Elendig!

Elendig!
Indsigelse til banken og politianmeldelse.

Hold jer langt væk!

26. Jänner 2023

CELTICS SVINERI

Købte , som skrevet tidligere, en “ vest , lavet af 4 danske kvinder og syet på egne værksteder …..) , pengene blev lynhurtigt hævet , mens varen var meget lang tid om at ankomme ( gratis fragt ) . I lighed med mange andre blev jeg skuffet og vred over denne tynde klud fra KINA . Deres retursystem ? Tag foto af varen og send det til mail . Efter nogen tid kom svaret , her fattet i korthed : “Meget godt “ som overskrift ; jeg skulle selv returnere som anbefalet til Kina (?) , sende sporingen til dem ( gad vide hvor ?) , og vente …..
De havde i stedet et supertilbud : Drop returnering : meget svært og langvarigt “ på grund af regeringen i Kina “(?) , og få i stedet 10% af varen retur (270 tabt)
Efter mine protester ny mail:Overskrift :”Godmorgen” ( Det var aften her )
De mener, det er lettere at acceptere 30% ( altså nu steget til 90 kr og 210 tabt ) end at returnere ???
I modsat fald vil de tilsende mig adressen til KINA , hvortil fragten vil være knap 300kr !
Denne anmeldelse vil blive sendt til en mail- adresse .som næppe eksisterer ?
Min mail-korrespondance foregik på en anden . De skriver næppe Godmorgen , når det er aften !?

21. Jänner 2023

Skuffende

Varen var ikke som vist på foto. Og det tog meget lang tid, fra betaling blev trukket indtil jeg modtog varen.
Returnering skal ske til Kina og man får kun 10% af kostprisen. Pas på med at handle hos Celtics

Det er et fupfirma

Det er et fupfirma. De skriver forres at siden er dansk og lavet af 4 kvinder der er gået sammen. Siden og googleoversat og under siden "Om os" står følgende;

Celtics blev etableret i 2018 af en ung mand fra ondernemersechtpaar-familien i begyndelsen af sin professionelle karriere. Løgn og latin.

Dyb skuffelse, snydt.

Modtog en mistænkeligt lille pakke som indeholdt en parodi på billedet af cardiganen syet af syntetisk stof så tyndt og slasket, som var det dameundertøj så tyndt, at det grimme mønster skimtes på den hvide inderside. Intet spor af varmende fleece.
Det er første gang, jeg føler mig så dybt skuffet og snydt.
I kan ikke være det bekendt.

FUP FIRMA ?

De reklamere med at de er danske og at varen kommer fra Kina.
Det virker som et FUP firma
Der er ingen kontakt oplysninger i DK.
Kan ikke se de har de samme varer på den danske hjemmeside Celtics
Hvis ikke varen kommer indenfor en uge vil jeg tilbage trække betalingen på mit mastercard

15. Jänner 2023

Fup Firma

Fup Firma. Købte et juletræ til barnebarnet. Utrolig dårlig kvalitet. Ville returnere det.
Her er deres vejledning :

For at få pengene tilbage, skal du returnere varen til lageret i Kina. Vi sender dig adressen, og du skal selv sende den med anbefalet post og sende os sporingen.

Når dette er gjort, og vi kan se, at den er blevet leveret, og hvis alt er korrekt, vil vi fortsætte med refusionen.

Denne proces tager noget tid på grund af den kinesiske regerings tilstand, så jeg anbefaler, at du accepterer en procentvis tilbagebetaling, hvilket vil være hurtigere for dig.

Vi er kede af at høre, at din ordre ikke var efter din smag, og vi håber, at en tilbagebetaling på 10 % er det rigtige for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hilsen

12. Jänner 2023

KØB ALDRIG DETTE PRODUKT

KØB ALDRIG DETTE PRODUKT
Du bliver alvorligt snydt
Advarsel Advarsel Advarsel
Jeg havde købt 2 stk Green mask stick fra Geltics som skulle rense for blackheads og andre urenheder men efter ha prøvet på min kæreste og mig selv virkede slet det ikke og der næst finder jeg en video på YouTube en film hvordan de snyder med produktet hvor de smøre cremen i ansigtet og lader det sidde i 10-15 min hvor de så drysser små sorte korn på cremen så det ser ud som om at urenheder kommer ud af huden. Det er svindel er stor format. Køb aldrig dette produkt. Det er utroligt at et firma kan for lov til at snyde så mange mennesker og ingen stopper dem, så køb aldrig vare fra Kina.

22. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som køber tror man det er dansk!!

Som køber tror man det er dansk!!! Not!!! Mit armbånd kom fra Thaiwan!!
Låsen er sat forkert på, kan derfor hverken åbnes eller lukkes. Dette ER skrevet til firmaet, har tilmed sendt billeder af samme, trods dette hører jeg intet !!!! Penge lige ud af lommerne til ingenting. Sørgeligt, at andre sidder og tjener penge på at narre andre. Der burde være en lov som forbød firmaer at bruge www…..dk , når tingene er fra det “ kinesiske “ plastikmarked.

18. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

modtog det der så ud til at være et par…

modtog det der så ud til at være et par fornuftige sko, har nu brugt dem i 3 uger, de er slidt ned, sålen er kun til brug som hjemmesko, kant på sål er revnet flere steder.
Hold jer fra at købe sko der, de er ikke pengene værd.
Når man skriver til dem for at få svar, bliver der svarret om noget helt andet.

29. August 2022

Fupfirma

Fupfirma. Hold jer LANGT væk fra dem....
Dårlig kvalitet af de skjorter jeg havde købt. Oveni er de alt for små i forhold til deres størrelsesangivelse.
Jeg har kontaktet firmaet for at få en returadresse. De skriver bare at det er meget nemmere og bedre at acceptere en refusion på 10% end at bøvle med at returnere varerne. Ved næste henvendelse tilbød de 30% refusion. Derefter stoppede de med at skrive tilbage. Desværre kan man ikke give 0 stjerner.

25. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr