Champs Access Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi finder de biligste kvalitets produkter i eu og levere dem til dig !

Hervorragend

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Virkelig hurtig feedback

Virkelig hurtig feedback, har ikke før oplevet at få svar indenfor 10-15 min så det super lækkert og god kundeservice
Jeg fik et forkert pull up stativ også der fik jeg svar med det samme selvom det var aften
De kvitterede med et sæt 20 kg håndvægte
God stil

5. Juli 2021

Bedstead service nogensinde

Bedstead service nogensinde! Det bliver ikke sidste gang jeg shopper her 🌹.. JEG ER SÅÅ TILFREDS MED MIT KØB

21. Mai 2021

Hej Binta

Vi er utrolig glade for at du har nydt godt af vores service, skriv til os før du handler, så vi kan sende en rabat kode afsted til dig. Hav en skøn weekend champ 💪🏽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet ankom hurtigt rigtig go og…

Produktet ankom hurtigt rigtig go og venlig kundeservice! Den ros skal de ha! Virker som et yderst kompetent firma!

Kvaliteten af produktet er desværre det der giver 2 stjerner.
Skiverne går ind over håndtaget og der ikke lige meget plads på stængernes sider ellers er skiverne forskellige str (samme kg) ydermere den bøjer utroligt meget på midten og er du bare lidt breder end normalen er det svært at sqautte med det der kan være på stangen det vægtene ligger oven på skulderne.

Alt i alt ja 3k er det ikke helt værd, selvom jeg ved godt der meget der dyrer der ude. Men for "billigt" plastik fyldt med sand.

Svar :
Kære Champs

Har nu sendt billederne og skrevet en detaljeret beskrivelse af defekter samt førhen skrevet fejl. Håber de kan bruges og i velkomne til at skrive eller ringe for yderligere forklaring.

Edit:
Kundeservicen er virkelig helt i top! Der virkelig intet at klage over, nyt skaft er sendt afsted dd. efter chefen for butikken har haft kontakt med lev.
Kan klart kun anbefale, de tager sig af deres kunder 100%

30. April 2021

Hej Sonny

Vi beklager da den kedelige oplevelse. Kan du evt sende nogle billeder af det samlede sæt 🤗 også kan vi kvittere med 20% til næste gang hvis vi er så heldige at der bliver en.

Du kan sende billeder til info@champs-access.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MEGET TILFREDS med firmaet!

Efter jeg fik bestilt det store 6 i 1 justerbare håndvægte sæt på 40kg, så var der lidt problemer med ordren. Efter en samtale med deres kundeservice og CEO - som svare hurtigt tilbage på ens mails - så fik de løst problemet på en yderst tilfredstillende måde, så vi idag er begyndt at træne hjemmefra.
Sættet er rimelig fedt at arbejde med og perfekt til hjemmetræning.

Kan godt anbefales!

14. April 2021

Hej Raja Hamza Khan

Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi sætter kæmpe pris på din tid.

Skulle der være noget er du altid velkommen til hver en tid til at kontakte os en anden gang

Vi ønsker dig en vidunderlig dag CHAMP !

Kan varmt anbefale dem

Mega god service - de holde øje med forsendelsen.

Og er vilde med håndvægtene

27. März 2021

Hej igen 🤗

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med god service.

Og igen, så er du altid velkommen hvis du har spørgsmål til øvelser eller andet.

God kundeservice

God kundeservice. Og god til at hjælpe hvis man er i tvivl :)

26. März 2021

Antwort von Champs Access

Det glæder os at vi har kunne hjælpe 💪🏽 Du er altid velkommen til at vende tilbage hvis du skulle have flere spørgsmål

Nice udstyr

Fede produkter og hurtig levering😌💪💪

25. März 2021

Antwort von Champs Access

Vi er glade for du kan lide vores produkter 💪🏽

Bestilte en træningsmåtte derfra

Bestilte en træningsmåtte derfra. Super god !

25. März 2021

Hej Fariti

Vi er glade for at høre at du er glad for dit produkt 💪🏽 Nu kan du agere som en champ!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr