Restaurant Charlottenlund Fort Bewertungen 111

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en dejlig velkomponeret 3 retters menu, med en dertilhørende vinmenu. Bortset fra at et besøg forudsætter egen transport så er stedet unikt med fantastisk udsigt sommer og vinter. Kommenta... Mehr ansehen

1. Dänisches Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Hvad enten det er for at nyde en dejlig sommerdag på terrassen, en romantisk middag i skumringen, bryllup, selskaber eller anden festlig lejlighed, sørger vi for de perfekte rammer og tager hånd om jer.​

4,4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

både mad og betjening

fremragende mad og betjening samt lokalr. alt i top

10. April 2026

Kære Gentofte murermesterforening
Tusind tak for at have taget dig tid til at anmelde Restaurant Charlottenlund Fort.

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse på fortet og at det levede op til forventningerne om mad og betjening.
Din feedback er meget værdifuld for os. Vores team bestræber sig altid på at levere en mindeværdig oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart, så du kan opleve flere af vores lækre retter og den smukke atmosfære.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God mad behagelig betjening som altid…

God mad behagelig betjening som altid sørgede for at mine gæster gik hjem veltilfreds med store roser.
Udsigten var jo også helt fantastisk.

21. März 2026

Kære Thorkild

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse på fortet og at det levede op til dine forventninger og at dine gæster ligeledes var tilfredse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse.

Virkelig god mad og sød, opmærksom betjening. Man skal gå et lille stykke vej fra parkeringspladsen men til gengæld bliver man jo mødt af den mest fantastiske udsigt og et område der er fuld af liv. Vi fik saltet laks, hummersuppe og stegt pighvar og alt var tilberedt til perfektion.

20. März 2026

Kære David

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse på fortet og at mad og betjening levede op til forventningerne.

Kære Annegrethe

Vi er meget glade for at høre din oplevelse på fortet.

Restaurant Charlottenlund Fort :-(

Restaurant Charlottenlund Fort :-(
Vi havde købt en set menu og booket bord kl 1830 fredag den 20. Marts 2026. Vi ankom kl 1835 hvor restauranten var fuld af liv. Fantastisk! Imidlertid måtte vi anmode om service otte gange før vi fik opmærksomhed!
Da vi skulle bestille drinks, bestilte vi en soft drink og en kande vand (fra vandhanden). Jeg blev spurgt om vi skulle have alkohol og takkede NEJ TAK! Jeg fik imidlertid kommentaren ‘det kan jeg ikke leve af’… og senere kom en anden tjener forbi om spurgte igen om vi skulle have alkohol, hvor jeg igen takkede NEJ TAK og nævnte at jeg kørte bil. Det afstedkom endnu en dum kommentar ; ‘kør pænt’! - Hvorfor disse berettigede og sarkastiske kommentarer?
Først ret (suppe) ankom kl 1940 efter jeg har kommenteret at vil ville forlade restaurenten hvis der ikke skete noget. Derefter fik vi de efterfølgende tre retter indenfor den næste time og 15 minutter. Desserten blev serveret og vi måtte igen bede om bestik og desserten stod og ‘kiggede’ på os i seks minutter før vi fik en ske hver!!
I løbet af de to en halv time det tog personalet at servere fire retter, en soft drink og en kande vand fik jeg to berettigede kommentarer omkring alkohol og de unge ansatte blev kritiseret foran os for ikke at kunne noget !
Trist at behandle unge mennesker sådan - giv dem dog opbakning så de lærer at tage ansvar i stedet for at kritisere dem i forum. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse med en meget berettiget staff culture!

Tak for jeres svar. Jeres dårlige service og behandling tager vi ikke chancen på igen!

20. März 2026

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele jeres oplevelse hos os.

Det gør os oprigtigt kede af at læse, at jeres aften ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi beklager især ventetiden på både service og serveringer samt den manglende opmærksomhed, I oplevede ved ankomst. Det er naturligvis ikke acceptabelt, at I skulle henvende jer gentagne gange for at få betjening.

Derudover er vi meget ærgerlige over at høre om de kommentarer, du blev mødt med i forbindelse med jeres valg af drikkevarer. Den tone og attitude er på ingen måde i tråd med vores værdier om respektfuld og professionel service, uanset gæstens valg.

Vi tager også din feedback om vores interne kommunikation meget alvorligt. Vores medarbejdere skal altid behandles med respekt og støttes i deres arbejde, også når der er travlt.

Din oplevelse er blevet delt med både restaurantledelsen og teamet, så vi kan lære af det og sikre, at det ikke sker igen.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen en anden gang. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at uddybe din oplevelse på info@charlottenlundfortet.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin afvikling af middags…

Meget fin afvikling af middags arrangement for 40 deltager. Maden meget velsmagende

3. März 2026

Kære Christian

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af jeres middagsarrangement på fortet og at maden levede op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt lokale med den smukkeste udsigt

Skønt lokale med den smukkeste udsigt. Fantastisk god mad og skøn betjening. Kan i den grad anbefales😊

1. Februar 2026

Kære Randi

Vi er meget glade for at høre din oplevelse på fortet og at mad og betjening levede op til forventningerne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dalende kvalitet og dyrt vand + svar

Under vores besøg på restauranten måtte vi gentagne gange anmode om danskvand. Desuden blev vores brød serveret først efter forretten, suppe som var utilstrækkeligt varm. Vi modtog en portion smør svarende til den, der serveres ved borde med to gæster, på trods af at vi var fire personer. Hovedretten bestod af confiteret fedt, hvilket ikke var en tilfredsstillende oplevelse. Den bløde selleripure, der ledsagede det fedtede kød, forbedrede ikke den samlede oplevelse. Servicen var mangelfuld, da vi blev informeret om, at vi kunne anmode om mere sovs, frem for at den blev stående på bordet, så vi selv kunne anmode om opvarmning, hvis nødvendigt. Desserten var præget af en utilstrækkelig mængde is, og en reduktion af ismængden til fordel for chokoladeskum ville have været mere passende. Og at de samtidigt forlanger 45 kr pr flaske danskvand , som i øvrigt er postevand de selv kommet brus i når man køber både bobler og vin
Er for dyrt.

25/2/2026 svar tilbage
Tak for besvarelse af min anmeldelse. Som du sikkert har set har vi været flittig brugere af jeres restaurant. Der er mange undskyldninger men ikke nogen løsning på at vi havde dårlig oplevelse.

20. Februar 2026

Kære Martin

Tak fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det er naturligvis meget ærgerligt at læse, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne. Vi bestræber os på at levere en helstøbt oplevelse, både i køkkenet og i servicen, og det lyder desværre ikke som det, I oplevede.

At I gentagne gange måtte anmode om danskvand, at brødet først blev serveret efter forretten, og at suppen ikke var tilstrækkeligt varm, er fejl, som ikke bør forekomme. Det følger vi op på internt.

Vi tager også jeres bemærkninger om portionsstørrelser, både hvad angår smør, dessert og den samlede balance på tallerkenen alvorligt. Vores retter skal være gennemtænkte i både smag og proportioner, og hvis hovedretten fremstod overvejende fed og ubalanceret, er det ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

I forhold til sovsen er det vores intention at kunne tilbyde ekstra og sikre, at den serveres varm, men vi kan godt forstå, at det kan opleves mere naturligt, at den står på bordet.

Hvad angår prisen på danskvand, forstår vi, at det kan opleves som højt, særligt når man samtidig bestiller øvrige drikkevarer. Vores vand er filtreret og tilsat kulsyre på stedet.

Vi er kede af, at I gik herfra med en følelse af dalende kvalitet og manglende værdi for pengene. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at være kendt for.

Tak for din ærlige tilbagemelding – den giver os anledning til at forbedre os.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart, så du kan opleve flere af vores lækre retter og den smukke atmosfære på vores standardniveau.

Jæver

Jæver, eller som vi opkaldte ham (Jessie). Er den varmeste i branchen, han var simpelthen så elskværdig og skøn. Sikke en guddommelig betjening og oplevelse, vi fik både lov at se børne mgp på deres egen computer og drikke sambuca shots i et væk, simpelthen skøn kulinarisk oplevelse. 5 stjerner herfra⌚️
Ps. Tanja ligner Hjørmis fra Rita

21. Februar 2026

Kære Caroline

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af betjening og personale på fortet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urimelig mange penge for vand og…

Urimelig mange penge for vand og vindtør fisk. Ikke et sted vi kommer igen.
Maden smagte ok og betjeningen var venlig.
Vi fik en 4-retters menu med øl og vin, og retterne blev serveret i et fint tempo.
Men vi blev ærligt talt noget irriterede over at skulle betale 45 kr. pr. flaske vand. Vi fik to, så næsten 100 kr. for vand alene. Det blev ovenikøbet præsenteret med kommentaren: “Skal jeg ikke lige sætte noget vand på jeres bord?” – uden at nævne prisen. Det føles unødigt dyrt og burde oplyses tydeligere og ikke bør slet ikke ligge i et prisniveau når man også køber drikkevare ved siden af.
Derudover var børne fiskefileten både tør og ekstremt pinlig lille – langt fra den kvalitet, man ellers forventer. Skålen med remulade var større end selve fisken på tallerkenen.
Der var alt for meget salt på maden både grønkål og fisk. Men så drikker vi da bare noget mere vand!
Samlet set en okay oplevelse, men vandprisen og kvaliteten af børneretten trækker klart ned. Og ikke noget vi vil gentage.

13. Februar 2026

Kære Louise

Tak fordi du har taget jer tid til at dele jeres oplevelse.

Vi er glade for at læse, at I oplevede maden som velsmagende, betjeningen som venlig og serveringstempoet som passende. Det sætter vi stor pris på.

Når det er sagt, er vi oprigtigt kede af at høre, at særligt vandprisen og børneretten gav anledning til irritation. Vi bestræber os altid på at være transparente omkring vores priser, og vi kan godt forstå, at det kan opleves utilfredsstillende, hvis prisen på vand ikke fremgår tydeligt i situationen. Det tager vi med videre i vores interne gennemgang.

Angående børnefiskefileten lever den naturligvis ikke op til vores standard, hvis den har været både tør og for lille i portionen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker – heller ikke for vores yngste gæster. Også jeres bemærkning om saltmængden tager vi alvorligt og følger op på i køkkenet.

Vi ønsker, at helhedsoplevelsen hos os skal hænge sammen – både i kvalitet, portionsstørrelse og prisoplevelse. Derfor er vi ærgerlige over, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne.

Tak igen for din ærlige feedback. Den giver os mulighed for at forbedre os.

Dejlig afslutning på uge 7

Tak for en dejlig velkomponeret 3 retters menu, med en dertilhørende vinmenu.
Kommentar: Iveren for at få næste ret på bordet kunne nok tage overhånd, specielt i betragtning at dette var sidste seating.
Vi kommer gerne igen.

13. Februar 2026

Kære Jens

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af vores 3-retters tastingmenu på fortet og at vinmenuen også levede op til forventningerne.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

‘ Vinter Bobbly brunch’ super fint…

‘ Vinter Bobbly brunch’ super fint arrangement. God vejledning af restaurantchefen. Flot udsigt som også kan noget på denne årstid.

25. Jänner 2026

Kære Lill-Ann

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af vores vinter bubbly brunch på fortet og at vejledning samt udsigt levede op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I det hele en rigtig god oplevelse

Søndagsbrunch 18. januar 2026 for 28 personer - totalt vellykket, fin borddækning, flotte blomster, meget kompetent tjener og ikke mindst maden, som var helt i top, og der var rigeligt. Som et godt supplement: Cava ad libitum.
Hyggeligt lokale med flot udsigt over Øresund.

18. Jänner 2026

Kære Ingelise

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af brunch på fortet og at service levede op til forventningerne.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Betjeningen matchede ikke helt den kulinariske oplevelse.

Den 4 retters menu levede op til forventningerne. Velkomponeret med spændende islæt og helt igennem velsmagende Betjeningen matchede dog ikke helt kokkens professionelle håndværk. Det er en balancegang at komme med friske bemærkninger ved bordet, uden at det sker på gæsternes bekostning. En bemærkning som “Det hedder sauce og ikke sovs - vi er jo ikke på Bakken!” kan med fordel slettes fra tjenerens manual i forhold til at være sjov uden at være intimiderende. Et andet familiemedlem overværede ved et tidligere besøg, at personalet havde gjort sig højlydt lystige over en gæst, efter vedkommende havde forladt lokalet, hvilket sammenlagt bør give stof til eftertanke i den ellers fortrinlige restaurant med den sublime beliggenhed. Vh GJ

23. Jänner 2026

Kære G.J

Vi er meget glade for at læse, at vores 4-retters menu levede op til dine forventninger, og at du oplevede maden som velkomponeret, spændende og velsmagende. Det betyder meget for både vores køkken og hele teamet.

Samtidig vil vi gerne sige tak, fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse med betjeningen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have hos os. Humor og personlighed må aldrig ske på gæstens bekostning eller opleves som irettesættende, og din konkrete tilbagemelding giver os et meget vigtigt grundlag for at tage en intern dialog i restauranten.

Din bemærkning – samt det, du beskriver fra et tidligere besøg – tager vi meget alvorligt, da respekt for vores gæster er helt grundlæggende for den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det giver os mulighed for at blive bedre.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen og give dig en oplevelse, hvor både køkken og service er på samme høje niveau.

God og personlig service

God og personlig service
Lækker brunch
Smuk udsigt
Det kan kun give 5 stjerner 🌟

25. Jänner 2026

Kære Camilla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Dejligt separat lokale.

18. Dezember 2025

Kære Medicinske Tidsskrifter

Vi er meget glade for at høre din oplevelse på Fortet og at service levede op til forventningerne.

Flot frokostarrangement

Flot frokostarrangement, sæsonbuffet, til 35 personer.super god stemning.
Ansvarlige Niklas og Ole. Well done.
Vender gerne tilbage.

16. Dezember 2025

Kære Per

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af dit frokostarrangement på Fortet og at sæsonbuffet og stemning levede op til forventningerne.

Super hyggeligt

Altid en fornøjelse & altid velkommen & god betjening 💨👌🙏

16. Dezember 2025

Kære MFA

Vi er meget glade for at høre din oplevelse på Fortet og at betjeningen levede op til forventningerne.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi hold min runde fødselsdag på…

Vi hold min runde fødselsdag på Charlottenlund Fort.
Det var en dejlig fest med skøn mad og meget fin betjening.
Kan bestemt anbefales.

8. Dezember 2025

Kære Lotte

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af din fødselsdag på Fortet og at maden og betjeningen levede op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service med god mad og…

Rigtig god service med god mad og hyggelige rammer. Vi havde en meget vellykket julefrokost i eget lokale. Vil meget gerne holde flere arrangementer her og kan anbefale at besøge dem. Maden er lækker. Serviceminded personale

18. November 2025

Kære Hong

Vi er meget glade for at høre din oplevelse af julefrokost på fortet og at mad og service levede op til forventningerne.

Restaurant Charlottenlund Fort

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr