Charmingchaps

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stelletje ordinaire dropshippers. Ze verkopen je zogenaamd linnen kleding van goede kwaliteit. Blijkt bij aankomst gewoon lage kwaliteit polyester uit China te zijn. Op de website staat dat retournere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chinese dropshipping oplichting, nep webshop! Ook ik was dom genoeg niet eerst een review op te zoeken. Voor wie dat wel doet? Weiger je aan de deur, heb je niks. Neem je je bestelling na weken wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pure oplichting! Alles eerder geschreven reviews kloppen exact. Nooit iets bestellen bij deze boevenbende! De site ziet er mooi uit, maar de producten zijn compleet waardeloos en retour zenden is on... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik had mijn product niet ontvangen, maar heb nu wel mijn geld terug gekregen.Niet mijn product ontvangen, maar in ieder geval niet opgelicht dat wilde ik nog even delen na mijn eerdere bericht.2-08 mi... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

It's a SCAM.

It's a SCAM.
They do dropshipping from China and their products are very bad quality. There is no way to return. Their CS makes you waste time and then they tell you that the return period is over.

8. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters en dropshippers zijn bijna…

Oplichters en dropshippers zijn bijna hetzelfde woord tegenwoordig. Ik krijgt iets geleverd wat totaal niet is wat ik besteld heb en vervolgens moet ik €75 retourkosten betalen om €50 uitbetaald te krijgen. Er is eenmalig €10 geboden om de klant tevreden te houden maar nu krijg ik alleen maar geautomatiseerde mails hoe ik het pakket kan retourneren. Dit is gewoon zware oplichting en de politie of wie dan ook doen helemaal niks. Ik denk dat ik ook maar crimineel wordt want er wordt blijkbaar niks tegen deze pipo’s gedaan.

29. August 2024

CharmingChaps: Oplichterij

Oplichterij. Slechte kwaliteit en je ziet je geld nooit terug.

De trustpilot reviews op de site zijn fake. Trustpilot laat weten dat CharmingChaps de gebruikersvoorwaarden hiermee schendt. Ze gaan er echter gewoon mee door en dat heeft blijkbaar geen enkele consequentie. Moedwillige oplichting dus.

Er zit een stel Nederlandse zakkenvullers achter.
Als je erin getrapt bent (zoals ik) zie je aan de afschrijving dat je geld is overgemaakt naar een bedrijf in ENSCHEDE: Titan Fuels BV / Raw Fashion Zoek dit bedrijf op bij de website van de Kamer van Koophandel dan zie je wie dit bedrijf beheert (een BV) en kun je zelfs het huisadres achterhalen van deze oplichters. In een vorige review heb ik dit huisadres opgenomen maar CharmingChaps tekende bezwaar aan, als gevolg waarvan werd de review verwijderd (trustpilot beleid). Boeven worden vaak beter beschermt dan de consument.

Ik vermoed dat dit bedrijf meerdere websites in de lucht heeft. De website Novamere lijkt bijvoorbeeld sterk op de website van CharmingChaps. Zelfde scam en dezelfde klachten op Trustpilot.

Het adagium blijft let goed op en geef deze klootzakken geen kans. Drop shippers van de ergste soort.

16. Mai 2024

No delivery

No delivery, no response on email possible mail adres is not working. All the money gone. F..king scam

21. August 2024

Bestelling verdwenen, geld weg: Slechte ervaring met Charming Chaps

Ik heb bij Charming Chaps linnen broeken besteld, maar helaas nooit ontvangen. Ondanks meerdere contactpogingen met de klantenservice, blijft mijn pakketje spoorloos. De klantenservice reageerde zelfs met de opmerking dat het pakket misschien wel bij mijn buren ligt. Dat is natuurlijk niet het geval. Het geld is wel van mijn rekening afgeschreven. Ik ben zeer teleurgesteld in de service en kan Charming Chaps daarom niet aanbevelen.

22. August 2024

Bende oplichters

Ik heb daar 2 linnen hemden besteld. " polysterhemden zijn geleverd, dus volledig verkeerde levering. Willen nu dat ik het op mijn kosten terugstuur naar China.

Zijn een grote oplichtesbende. Jullie moeten daar vooral niets bestellen, want krijgen alleen maar slechte reviews

20. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen product ontvangen na weken…

Geen product ontvangen na weken wachten, bij het melden mocht ik zelf achter mijn product aan en heeft het bedrijf mij niet verder geholpen. Niets ontvangen en niemand thuis bij klachten, koop hier nooit wat.

20. August 2024

Stay away from this one

Stay away from this one. They send goods from China while not being transparent about it or mentioning it in their ads and website, which is against the law. When confronting them with this, they do not give you an answer on this matter. As more people stated, they will try to talk you out of returning the items you have ordered and will offer a discount to make up for it. They do not care that we write bad reviews: I told them I will share this experience, they did not reply. At the end, i had to take the 20% refund. A big scam. Charmingchaps: remember the name, don't say nobody warned you.

18. Juli 2024

Pure oplichting

Pure oplichting. Koop hier NOOIT iets !!!
Website wekt de indruk Nederlands te zijn en ze versturen zogenaamd de dag na bestelling. Wat in het geheel niet duidelijk is dat alles uit China komt en daar kun je 6-7 weken op wachten. Puur misleidend. Men probeert je om de tuin te leiden met een Brits telefoonnummer ...

19. August 2024

Oplichters

Doen niet wat er beloofd wordt, kapotte chinese troep wordt verkocht en de service is dramatisch! Grote oplichters!

15. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters en pure misleiding. KOOP HIER NIET!

Oplichters die doen alsof ze vanuit NL verkopen en verzenden maar in werkelijkheid dropshippen vanuit China. Hierover wordt niks vermeldt op de website en ze doen ook nog eens alsof je het product snel binnen hebt door te zeggen; vandaag besteld, morgen verzonden. Nog voordat mijn bestelling was verzonden heb ik aangegeven te willen annuleren omdat ik door had dat het om dropshipping ging en ik mijn product pas na 14 dagen zou krijgen, terwijl ik het eerder nodig had. Vervolgens reageren ze niet op mijn annulering tot het product was verzonden vanuit China en zeggen dan dat ik te laat ben met annuleren omdat het product al is verzonden. Dit zijn oplichters! Als je dit leest voor je een aankoop wil doen, doe het alsjeblieft niet, bespaar jezelf een hoop ellende! 1 ster is nog veel te veel, maar minder kon niet.

15. August 2024

Scammers

I wish I had Googled the website before I ordered because there are lots of bad reviews and mostly because people are experiencing the same thing I have. They sent you the wrong product from China. Then offer to give you 15% money back but you can keep the product. If you accept they have still made a profit. I am guessing a lot of people accept this to be done with it. They even say it's better for the environment, even though they are the ones dropshipping clothes from China. Had I known that this was a dropshipping website, I wouldn't have ordered at them to begin with. If you don't accept their offer, they then tell you that you have to pay for the product to be shipped back to China even though they are the ones that sent wrong articles in the first place.. Returning the item costs around 24 euro so no point. Currently in the process of doing a charge back on the creditcard because %^$% these scammers.

14. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Linnen overhemd is GEEN linnen maar…

Linnen overhemd is GEEN linnen maar (Chinees) polyester oid. Dropshipping. GEEN aanrader.
terugsturen drama er worden eerst een aantal voorstellen gedaan waar je niet op zit te wachten gwoon NOOIT MEER DOEN ik probeer alles te doen om mijn geld teurg te krijgen of dat gaat lukken ????

12. August 2024

Pure oplichters

Pure oplichters, klantenservice niet te bereiken en geen respons op email. Er stond op website binnen 1 dag geleverd, maar komt gewoon uit china volgens de tracking. Na 4 dagen nog steeds niks ontvangen. Ik verwacht niet dat ik nog iets krijg of hoor.

Bestel hier dus niks

9. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

26 Iuni 2024 heb ik artikelen besteld…

26 Iuni 2024 heb ik artikelen besteld voor 113€ twee broeken en drie overhemden 6 Iullie kreeg ik de twee broeken en om 8 Augustus de drie broeken want ze werden geretourneerd naar China omdat ze kunnen niet delivered waroem weet ik niet misschien heb ik niet de deurbel gehoord ik heb geen flauw idee wat deze dag heeft gebeurd was echt teleurgesteld maar eindelijk heb ik gekregen quality zoals ik verwacht mooi linnen stof maat pas precies ik kan niet begrijp waroem charming chaps heeft 68 negative reviews bijna iedereen noemt hun oplichters ze pakken de geld en ze sturen de artikelen niet quality is rommel waroem gebeurt met mij niet Ik geef 4 stèren aan Charming Chaps George

7. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr