chillypaws.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen information om at pakken sendes direkte fra Kina. Derfor ankom den også alt for sent til at køletæppet kom med på bilferien. ChillyPaws’ kundeservice er nærmest ikke eksisterende. Og efter je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kundeservice, fik svar på mine spørgsmål med det samme, var itvivl om produktet ville holde sig køligt, men det gør den.

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Svindel!

Svindel!
Købte en køle seng fra dem, og sender den så tilbage for var ikke tilfreds med den. Har ikke fået mine penge tilbage og de vil ikke svarer på mine mails omkring det….. sende den tilbage den 5/8🥲

27. August 2025

Scam forretning...

Det er over 3 uger siden jeg bestilte mit produkt, og jeg har stadig ikke modtaget min vare eller min lovede kredit. Ydermere svarer ChillyPaws ikke på beskeder, og sender "Hvad synes du om produktet?" på vegne af WuffiPaws... Hold jer væk fra begge, er mit råd!

21. August 2025

EN SCAM -ABSOLUT INTET VÆRD

Jeg havde en dårlig fornemmelse med denne forretning. Den ligger ikke i DK. Pakken sendes fra Asien og siden Chillypaws.dk eksisterer ikke længere.
jeg kan se, at det klamme tæppe sælges under mange forskellige navne nu.
Det er absolut INTET værd - en scam

7. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for dyr og ikke bedre end andre

Kølesengen er ok kold, men ikke køligere end de kølemåtter, man kan købe meget billigere andre steder.
Jeg blev skuffet, da jeg opdagede, at kølesengen var blevet afsendt fra Kina - så virker prisen alt, alt for høj. Jeg kan se, at Temu sælger nøjagtig den samme for 154 kroner (jeg gav 549!)
Desuden var pakken længe undervejs - der gik næsten to uger fra bestilling til modtagelse.

2. August 2025

Køletæppe fra ChillyPaws

Efter at have testet både Sheins og ChillyPaws’ køletæppe er forskellen tydelig. Vores hund foretrækker nu klart tæppet fra ChillyPaws og virker mere afslappet og tryg i varme perioder. Det er tydeligt at se, at hun trives bedre og er mere parat til aktiviteter som f.eks. gåture. Jeg ser frem til, at hun går vinteren i møde med både guldvarme og det afkølende tæppe fra ChillyPaws. Et gennemtænkt og effektivt produkt!

3. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Køletæpper fremsendt fra Østen."

Har modtaget de famøse "køletæpper".

De virker ikke, samt er ligeledes fremsendt ude fra Østen, hvor pakken endelig kom fra, efter 12 dages venten.

(Sitet bruger undskyldning for at kunne levere, de sendes ud fra Østen i sommer periode, da deres danske lagre er udsolgt. Produkterne sælges/fremsendes fra Temu/Shein og koster under 50kr. (Betalte 599kr)

Gjorde brug af de 100 dages returret, da tæpperne ikke virker som lovet. Får besked at kritikken tages alvorligt, samt mine penge vil blive refunderet inden for 5 bank dage, samt jeg naturligvis kunne beholde produkterne.

Pengene er efter 13bank dage stadig ikke tilgået min konto, tiltrods for de har meddelt at refusionen er sat i gang. De svarer endvidere ikke på mails mere.

De sletter ligeledes alle kunders negative oplevelser på deres egen hjemme side.

Deres køleseng sælges ligeledes på Temu for 74 kr.
Varene de fremsender kommer ligeledes ude fra Østen, leveringstid tid Ca 14 dage.

HOLD JER LANGT VÆK.

0 stjerner, hold jer væk. I får blot tilsendt varer ude fra Østen (TEMU - SHEIN m.m)

2. August 2025

glad hund & god kundeservice

Produktet er køligt, og det kan også mærkes på min hund. Hun opsøger sengen efter gåture, så det må jo betyde, at den virker. Rigtig god kundeservice også.

30. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pengene blev trukket 2 dage efter…

Pengene blev trukket 2 dage efter bestilling. “Fjernlager” er Kina, og køletæppe og hundeseng kom efter ca. 14 dage. Efter gennemgang på Temu, sælges nøjagtig samme produkt til en brøkdel af Chillypaws pris. Sengen var nylonagtig og havde ingen kølende effekt. Ved nærmere eftersyn af virksomheden, ser det ud til at det er familie og venner der lægger 5 stjerner på trustpilot, det er de samme navne der går igen. Jeg har nu returneret varerne for en uge siden, men endnu ingen melding om at pengene kommer retur. Det er sådanne en type “virksomhed” der ville være interessant for programmet “Kontant”..

28. Juli 2025

Hej Birgitte,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er virkelig kede af at høre, at du har følt dig skuffet 😔

Vi forstår godt, at ventetiden føltes lang. I sommerperioden, hvor efterspørgslen er høj, sender vi fra vores eksterne lager i udlandet for at sikre, at kunderne modtager deres ordrer uden unødig ventetid – særligt når vores danske lager er midlertidigt udsolgt.

Vi kan også sagtens forstå, at det kan undre, hvis man ser et produkt et andet sted til en anden pris. Hos ChillyPaws fokuserer vi på funktionalitet, produktkvalitet, ordentlig kundeservice og gennemsigtige returvilkår – og det er med i den samlede værdi, vi tilbyder.

Angående din returnering: Vi har allerede refunderet beløbet til dig, og vi gør opmærksom på, at der typisk går mellem 2–5 bankhverdage, før pengene kan ses på din konto, afhængigt af din bank. Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på kontakt@chillypaws.dk, hvis du har spørgsmål eller ikke har modtaget pengene.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – også selvom den er kritisk. Det giver os mulighed for at forbedre os, og det tager vi meget seriøst.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

MEGET lang leveringstid og produkter…

MEGET lang leveringstid og produkter som er Temu agtig kvalitet.

Sjovt at de 5 stjerner som er givet er på få udvalgte datoer..

25. Juli 2025

Hej Bo,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds 😔

Vi forstår godt, at den længere leveringstid har været frustrerende. I sommerperioden har vi haft ekstraordinær efterspørgsel og sendt direkte fra vores udenlandske lager, for at sikre at kunder og hunde får produkterne i tide, i stedet for at vente på, at det danske lager fyldes op.

Vi er ærgerlige over, at du ikke føler, at kvaliteten levede op til forventningerne. Vores produkter er udviklet med fokus på funktionalitet og komfort – og vi har mange glade kunder, som netop har oplevet en forskel hos deres hunde, især i sommervarmen.

Angående anmeldelserne: Vi sætter stor pris på hver eneste feedback – både ris og ros – og vi har hverken behov for eller interesse i at manipulere vores anmeldelser. Vores 5-stjernede anmeldelser er skrevet af rigtige kunder, der har haft en god oplevelse, og det er vi stolte af.

Vi vil meget gerne finde en god løsning sammen med dig – du er altid velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@chillypaws.dk, så vi kan tage hånd om det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste klamhuggeri og billigt…

Det værste klamhuggeri og billigt kinerser gejl.
Historien fortalte ikke lige det var fra Kina.
Lad endelig være med at bruge penge på det.

25. Juli 2025

Hej Lars,

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi virkelig kede af at høre 😔

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når produktet eller leveringen ikke lever op til forventningerne.
I perioder med ekstraordinær efterspørgsel sender vi direkte fra vores udenlandske lager for at kunne levere hurtigere – især i sommervarmen, hvor mange hunde har brug for vores produkter.

Hos ChillyPaws går vi meget op i både kvalitet og kundetilfredshed, og vi vil meget gerne finde en god løsning sammen med dig.

Du er mere end velkommen til at skrive direkte til os på kontakt@chillypaws.dk – så ser vi, hvordan vi kan kompensere dig bedst muligt.

Tak igen for din feedback – det hjælper os til at blive bedre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virker ikke efter hensigten.

Bestilte tæppe i XL……har 2 store hunde der har en varm sommer, men de gider ikke bruge tæppet, ligger heller på det bare trægulv. Har selv prøvet at bruge det i sofaen, men mærker mere til det syntetiske stof.

21. Juli 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og hvor lyder det hyggeligt med to store hunde hjemme hos dig 🐾☀️

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at de endnu ikke har taget køletæppet til sig. Vi ved, at nogle hunde lige skal vænne sig til følelsen – især hvis de er vant til at ligge på trægulv eller tæppe.

Vi har faktisk selv en lille bomuldshund i teamet, som heller ikke ville bruge måtten i starten. Men efter at vi placerede den på hans yndlingssteder rundt omkring i hjemmet – hvor han normalt lægger sig – begyndte han stille og roligt at tage den til sig. Nu søger han den helt af sig selv, når det bliver varmt 💙

Vi tager selvfølgelig også din feedback om stoffet seriøst – det skal føles behageligt og kølende, og vi er kede af, hvis du har oplevet det anderledes.

Du er altid meget velkommen til at skrive til os på kontakt@chillypaws.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til en løsning. Vi vil rigtig gerne sikre, at både du og dine hunde får glæde af produktet 🐶❄️

Johanne
Team ChillyPaws 🐾

Har købt køletæppe d

Har købt køletæppe d. 8/7. Kan se på tracking at det kommer helt fra Kina. Er kommet til Padborg d 17/7. I dag d. 22/7.
Er spændt på om det kommer. Havde ikke regnet med så lang ventetid

22. Juli 2025

Hej Lone,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏
Vi forstår godt, at ventetiden føltes lang – og vi beklager, at det ikke stod tydeligere frem, at din pakke kom direkte fra vores udenlandske lager.

I sommerperioden, hvor vores danske lager har været udsolgt, har vi valgt at sende direkte fra vores internationale lager for at kunne levere hurtigere end ventetiden på genopfyldning – men det har desværre givet lidt forvirring omkring leveringsforløbet.

Vi er rigtig glade for, at vi fik sagen løst over telefon og din pakke fik nået godt frem, og håber, at både du og din hund får stor glæde af køletæppet 🐾❄️

Har du nogen spørgsmål eller behov fremadrettet, så skriv endelig til os på kontakt@chillypaws.dk – vi sidder klar og hjælper altid gerne.

Spild af penge.

20. Juli 2025

Antwort von chillypaws.dk

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke har haft en god oplevelse 😞

Vi gør os meget umage for at levere produkter, som både hunde og ejere bliver glade for – og vi tager din feedback seriøst. Hvis du har købt hos os, må du meget gerne skrive til vores kundeservice på kontakt@chillypaws.dk, så vi kan finde en løsning eller høre nærmere om, hvad der skuffede dig.

Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre 💙

Virkelig god kundeservice

19. Juni 2025

Antwort von chillypaws.dk

Tusind tak for din søde besked – det betyder virkelig meget for os! 💙

Vi er så glade for, at du er tilfreds både med produktet og med vores service – og endnu mere glade for at høre, at måtten holder sig dejligt kølig til din hund 🐶❄️

Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, min store hund elsker måtten, har den i str xl til min golden retriver

4. Juli 2025

Antwort von chillypaws.dk

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for din besked! 😍

Vi er så glade for, at både du og din golden retriever er glade for måtten – og at den store størrelse passer perfekt 🐶❄️

Rigtig god sommer til jer begge!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig oplevelse og mega god…

Rigtig oplevelse og mega god kundeservice

4. Juli 2025

Antwort von chillypaws.dk

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de pæne ord! 💙
Vi gør os altid umage for, at både hund og ejer får en god oplevelse 🐶🙏

Produktet er rigtig effektiv

Produktet er rigtig effektiv. Både min hund og kat har virkelig haft god effekt af produktet.

5. Juni 2025

Hej Luise,

Hvor er det fantastisk at høre – tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det er altid skønt, når både hunde og katte får glæde af vores produkter – nogle gange er det virkelig de små ting, der gør den store forskel 🐾🐱🐶

Vi er glade for at høre, at effekten kan mærkes – det er præcis det, vi stræber efter.

Johanne – Team ChillyPaws 🐾

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr