Super produkt! Hurtig, og nem oplevelse man sidder med som køber. Ikke sidste gang der bliver handlet hos jer herfra🙌🏼🙌🏼
Unternehmen hat geantwortet
Super fedt produkt! De leverede hurtigt og de besvarede hurtigt mine spørgsmål, da jeg skrev til dem. Jeg handler der gerne igen. :-)
Unternehmen hat geantwortet
Produktet er udmærket, men find dog en anden leverandør. Deres app virker ikke og de er utrolig langsomme plus at man skal være opmærksomme med at varen bare bliver leveret ud til vejen.
Unternehmen hat geantwortet
Vi din danske leverandør af Powerbanks m.Solcelle, elektronik og gadgets til hverdagens behov eller på farten. Før hed vi Cinematicstore, men ændrede navn til Powerbuddy i 2024⚡🔋
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Er virkelig tilfreds med min powerbank! Den virker super godt, og service er i top!

Antwort von Powerbuddy
Super produkt! Hurtig, og nem oplevelse man sidder med som køber.
Ikke sidste gang der bliver handlet hos jer herfra🙌🏼🙌🏼

Antwort von Powerbuddy
Det er lige i overkanten af alm. pli at I tillader jer at sende en "påmindelse" om at jeg skal fortælle om min købsoplevelse.

Antwort von Powerbuddy
Jeg fik en god forklaring på mit problem, blot er jeg ked af at der ikke er en instruktion jeg kan læse.
Venlig hilsen Mona Sandberg

Antwort von Powerbuddy
Jeg har haft powerbuddy's bærbar sleeve i over et år nu, og den holder stadig som ny :) Derfor vil jeg lige komme tilbage og skrive en god anmeldelse, da jeg virkelig er tilfreds. Husker også, at kundeservicen og levering var i top.

Antwort von Powerbuddy
Produkt der 100% levede op til mine forventninger.
Høj kvalitet, og det fungerer perfekt til deres stilfulde og innovative opladningsprodukter. Jeg er imponeret over både kvaliteten og designet.
Hurtig levering og hjælpsom kundeservice.
Kan varmt anbefale shoppen!

Antwort von Powerbuddy
Fremragende produkter og super service!
Jeg kan kun anbefale PowerBuddy! Deres udvalg af power banks og tilbehør er virkelig imponerende, og jeg fandt hurtigt det produkt, jeg havde brug for. Hjemmesiden er nem at bruge, og de har gode beskrivelser, som gjorde det nemt at vælge det rette.
Leveringen var lynhurtig, og kvaliteten på deres produkter er helt i top. Min nye power bank har været en lifesaver flere gange allerede, og det føles godt at købe fra en virksomhed, der tydeligvis går op i kvalitet.
Kundeservicen er også fantastisk – hurtigt svar og venlige medarbejdere, der gør alt for at hjælpe. Hvis du mangler en god power bank eller tilbehør, så er PowerBuddy det helt rette sted!
Mvh Emil

Antwort von Powerbuddy
Jeg købte en solcelle power bank og den fungere super godt! Perfekt til dig der er meget udenfor i længere tid.

Antwort von Powerbuddy
Jeg er super glad for mit produkt der 100% levede op til mine forventninger. God kundeservice og levering til tiden:-) Jeg kan klart anbefale Powerbuddy.

Antwort von Powerbuddy
Produktet er virkelig fedt, jeg købte det til min kærestes bror og han er så glad for det. Jeg var lidt tilbageholdende for at købe fordi jeg så andre oplevede lang leveringstid, men der var ingen problemer i mit tilfælde og han fik sin gave til tiden, hvilket er det vigtigste.
Kan klart anbefale både produktet og servicen ☺️

Antwort von Powerbuddy
Lækkert produkt af en solcellepanel som jeg bruger flittigt når jeg er på tur rundt i min camper van. Dejligt let og virker upåklageligt.

Antwort von Powerbuddy
Jeg har bestilt en Powerbank for en uge sodem og har ikke modtaget noget endnu.

Antwort von Powerbuddy
Fin service og en god shop at finde rundt i.

Antwort von Powerbuddy
super godt produkt med god service og hurtig levering. vil helt sikker anbefale til familien og venner.

Antwort von Powerbuddy
Powerbuddy har virkelig imponeret mig! Jeg købte en powerbank og et par gadgets derfra, og alt fungerer perfekt. Powerbanken er utrolig pålidelig og holder strøm længe – lige, hvad jeg havde brug for til mine lange dage på farten. Udvalget er bredt, og kvaliteten er i top. Powerbuddy er nu min foretrukne danske leverandør af elektronik og gadgets!

Antwort von Powerbuddy
Rigtig god service, god information undervejs om hvor min pakke var i forløbet. Jeg vil bestemt gerne handle her igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.