Cirkus Trapez Bewertungen 135

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cirkus Trapez er et mega hyggeligt og familie venligt cirkus hvor der er opvisninger for alle aldre Sjove klovne dygtige artister og specielt deres hunde nummer er super godt ikke mindst fordi at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin oplevelse i Middelfart. Dygtige smilende artister, dyrene virkede til at have det godt. Vores 4 årige var helt opslugt, og stemningen var helt tilpas til at hun kunne være i det.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cirkus Trapez i Haderslev d. 14. April. Venligt personale men meget lunken oplevelse. En stor hest blev forskrækket i den lille manege og løb ud til publikum. Panisk stemning indtil heste... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ret frustrerende at skulle afgive en stjerne for det er dette cirkus ABSOLUT og på INGEN måder værd. De skyer ingen midler for ussel mammon. Det er så grotesk og forfærdeligt at dette cirku... Mehr ansehen

1. Zirkus

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Fin underholdning

Vi havde en fin aften med Cirkus Trapez her til aften. Langt det meste var rigtig god underholdning, og der var noget både for børn og voksne. Det er skønt, at nogle holder fast i cirkustraditionen her post-corona. Kan anbefales.

21. April 2022

Verdens værste cirkus

Verdens værste cirkus.
Dyrt, dårligt og kedeligt.
Lyden dårlig, lyset dårligt. Indslagene middelmådige. Kun to “professionelle” oplevede vi. Meget skuffende

22. Oktober 2021

Ægte cirkus <3

Var til Open Air med familien og vores dreng på 3år

Fantastisk oplevelse, levende og meget autentisk. Man kommer helt tæt på og man fornemmer virkelig at det er folk der brænder for cirkus.

Sjovt, underholdende og nærværende. Varmeste anbefalinger!!!

5. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var til deres open air forestilling…

Vi var til deres open air forestilling i august 2021. Lille hyggeligt cirkus. Meget underholdende for både børnene (2 år og 4 år) og de voksne. Showet var forkortet til en times tid pga. at det var udendørs (taget på teltet manglede). Lidt problemer med vinden under jonglørnumrene men det tog både de og publikum med et smil. Fair pris. Kan klart anbefales 👍🏻

14. August 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kuldioxid Røvgfyldt telt

Shovet blev kaldt mini show og var egentlig okay.
Hvorfor jeg kun giver 2 stjerner er pga klimaet i teltet.
Teltet var fyldt med røg fra en dieselvarmkanon som varmede teltet op.
Både mig og min familie kunne smage røgen og det lugtede ikke særligt rart hvilket gjorde hele oplevelsen dårlig.
Vi alle gik der fra med et trykkede hovede på grund af kuldioxiden i luften.
Jeg har gjort trapez opmærksom på det men ingen respons fra dem.

12. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde…

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort det.

Deres behandling af dyr er under al kritik!
Heldigvis er deres elefant Ramboline nu sat fri, så nu er der én mindre at behandle dårligt. ( At hun er sat fri har ikke været med deres egen gode vilje. )

Elefanten var knækket og jeg håber at de en dag mister deres tilladelse til at drive cirkus.

6. Juli 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok underholdning til prisen.

Ok underholdning til prisen.
Begge mine børn på 2 og 5 år, var underholdt hele vejen igennem og kunne sidde stille. Alt i alt en fin oplevelse for børnene.
Fra et voksen perspektiv, kunne det havde været bedre. Selve historien om Yakari gik en smule tabt, af dårligt skuespil og knas med lyden.
Jeg vil dog sige, at akrobaterne og jongløren var intet mindre en top proffesionel og super gode. Dyrene var i fin foderstand og havde lært mange sjove trix. Tænker måske, at manegen ikke kunne rumme 5 store heste, der nærmest kravlede på hinanden- der var simpelthen for lidt plads.
Vi kunne godt have ønsket os flere indslag med dyr og lidt mindre med danseshow og snak.

16. September 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Cikus Trapez

Cikus Trapez - jamen, når man tidligere faktisk har sagt "buuuh" til Benneweis - troede jeg jo at dette ville være totalt lav-budget. Da vi så fik doneret billetter, ville jeg jo ikke sige nej. Begge mine børn ELSKER heste. Vi købte så lidt snack - som...jo, var "rimelig" i pris, men nu havde vi jo sparet på billetterne. Vi fandt en plads på bænken, og fandt hurtig frem til, at vi hellere ville have været i logen :) Vi sad lidt uheldigt, men det var mere publikum-relateret. Nå, men så startede showet med skønne og smukke indianere der dansede og lavede akrobatik. Hele showet var fyldt med de smukkeste heste, hunde (ulve) og geder (som kommer rigtig tæt på logerne). Nok er der ingen klovne (hvilket er helt fint med mig) - men lidt sjove inputs hist og her, så de små kunne få et lille grin. Selv var jeg meget fokuseret på akrobatikken, som var rigtig flot!
I pausen kunne man så få taget billeder med vovse og hyphest - og Yakari selvfølgelig. 80kr - og så fik man 2 billeder efter showet (og det var ikke pr person....begge mine børn kom på billederne - så i princippet kun 40kr pr billede). Efter showet kunne man snakke med og få taget billeder med artisterne - hvilket var så fedt. Rigtig søde og imødekommende mennesker.
Ja, vi giver altså 4 stjerner - og vi kom også 2 dage i streg, da jeg vandt billetter på Facebook - her opgraderede jeg dog til loge-pladser - og så var alt bare lige lidt federe. Kan varmt anbefales hvis alt ikke skal være så FANCY og snobbet.....men bare en fed oplevelse og lidt mere ned på jorden........og intimt! Glæder os til 2020....

3. September 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint underholdt

Jeg havde min datter på 5 år med inde og se Yakari forestillingen. Der var ret varmt, så det var rart at der blev luftet ud både før og i pausen. Toiletter var fine, dog ikke handicap venlige. Personalet var søde og hjælpsomme.
Smukke indianere, dans og dygtige artister, vi var fint underholdt. Meget imponeret af ham der jonglerede! Han kæmpede sig gennem dansen men var i sit rette element med boldene i hånden!
Gederne, "ulvene" og hestene var dygtige og søde, og så ud til at have det fint bag kulisserne. Dog ville en hovsmed godt kunne bruges, og to af hestene havde grimen forkert spændt på?
Min datter var vildt bange for bamsen der gik rundt, men den forstod heldigvis min afværgen og gik til andre børn som havde en fest med den.
Vi gik derfra med smil på læben og en masse der skulle fortælles derhjemme!

25. August 2019

Min oplevelse

Jeg var inde og se cirkus Trapez her den anden dag.

Jeg ville sige at det var alle pengene værd.

Dyrene har det rigtig godt, samt der er nogen dygtige kunstnere imellem.

Hvis man ikke får et smil på læben ved at komme i cirkus Trapez, er der noget galt med folks humor.

25. August 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Yakari show 2019 er ikke nogen succes

Yakari show 2019 er ikke nogen succes... Vores datter på 5 begyndte i 2. Halvleg at lede efter noget andet at lave... Vi burde være gået som flere andre gjorde, men af respekt for Trapez gjorde vi det ikke.

Rimelig kedeligt cirkus, og dyrene kunne da et par småtricks, men intet vildt... Danserne var dygtige, men de faldt uden for emnet.. Der var ikke meget Yakari over det...

Derudover var toiletter slidt/ødelagt og bar ikke præg af vedligehold. Der manglede blandt andet også papir til at tørre hænder i, men blev henvist til toiletpapiret da jeg gjorde opmærksom på det. Stejle trapper op til indgang i lastbil traileren hvor toiletterne var i gjorde at det ikke var venligt for kørestole eller ældre

24. August 2019

Kan ikke anbefales.

Vi var inde og se det i går, jeg kan ikke anbefale det til nogen.
Jo der var nogle få godt indslag, men i det store hele langt under middel.
Rigtig dyrt når man tænker på hvor dårligt det var.
Stole dans skal der til, hvor Yakari står og slår tilskuerne med et rør, den leg fandt jeg en smugle til grin, og bestemt ikke sjov.
Jeg sad og måtte holde mig for ørerne under det meste af forestilling det lyd og musik var alt for højt.
Og til dem der overvejer at tage ind og se det, skal i bare vide at deres såkaldte loge, bare er nogle billige plastik stole.
Og så for det ikke skal være løgn, så midt i forestillingen kommer der en bamse rundt og vil give hifive meget forstyrrende!!
Og ja, vil du ind og for taget et billede sammen med en hund og en hest, koster dette 80kr.
Alt i alt, er det længe siden at jeg jeg har haft lyst til at gå før noget er slut.

17. August 2019

Elendig cirkus

Aldrig i mit liv har mig og min familie oplevet værre cirkus end trapez. Kunstnerne er super dygtige men ham yakari et simpelthen den dårligste skuespiller jeg i mit liv har set. De bygger en hel forestilling op på ham og hans hest som man faktisk kun ser to sekunder til sidst. Jeg kan kun råde folk til at holde sig væk de dårligste anmeldelser herfra

12. Juli 2019

Aldrig oplevet lignende ‘show’

Aldrig oplevet lignende - på den dårlige måde.
Pinligt, ja næsten pinagtigt at overvære. Heste og hunde kunne lidt tricks men derudover var der ikke meget show i det. Der var et par smukke kvindelige artister men resten var så dårligt skuespil, at det mindede om revy i folkeskolen. Som om man ikke måtte se dyrene, da de stod udenfor. Der var en mand, der på tysk råbte vi skulle gå væk, selvom vi var fem meter derfra. Og hestene vrinskede og hundene gøede konstant, havde sådan en fornemmelse af at de led under det her bondefangeri. I pausen kom de med kamera og så kunne man få taget billede med en hund og indianerfjer på, prisen nævnte de først bagefter, 80 kr. Alt for dyrt og dårligt. Til samme pris har vi set Cirkus Mascot som var lille men velfungerende familiecirkus i øjenhøjde. Jeg fortryder, jeg ikke tjekkede anmeldelser før vi købte billetter, men havde aldrig forestillet mig at noget kunne være så rædselsfulde underholdning. Overvejede at gå i pausen. Tyve min pause også lige længe nok og som om de med vilje ikke ventilerede teltet ved at åbne lidt op, så man skulle købe ekstra drikkevarer. Slået alt for stort op og simpelthen vildt, vi skulle være gået i pausen, for det var godt nok spild af tid.

27. Juni 2019

Et trist syn af dyr

Et trist syn af dyr, der ikke bliver behandlet ordenligt og ingen plads at bevæge sig på. Flere af pony’erne virker tynde, og flere af hestene blev ramt af pisken under forestillingen.
Den nye indianerforestilling er slået stort op, men vi blev skuffede. Det virker kedeligt og uambitiøst og uden særlig høj underholdningsværdi. Mine børn (6, 9 og 11) spurgte allerede tidligt i forestillingen, om vi ikke kunne gå hjem i pausen. Vi blev dog helt til slutningen, men regner bestemt ikke med at komme tilbage.

18. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr