Jeg blev positivt overrasket over den ekstreme hurtige levering og kundekontakt Citycaps har leveret. Mine varer lever 100% op til mine forventninger (Green forrest og Orange rustic)-super fede ca... Mehr ansehen
Sikke dog en positiv oplevelse at handle hos City Cap / Jeyan Jey. Ja ja - det er bare en Cap tænker man, men nej. Der er tanke bag ideen, holdning til tingene og et kvalitet produkt i flot personli... Mehr ansehen
Jeg har købt en strikket hue i Merino uld, som er lavet i den fedeste kvalitet og er bare så lækker at have på ude i kulden :-) Den leverede service i forbindelse med købet var 100% ok, fra bestill... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er sat i verden for at skabe et socialt og bæredygtigt fashion brand der omfavner, understøtter og skaber sammenhold på tværs af forskellige samfundslag, tro og politiske overbevisninger. Vores produkter er designet til at forene. Af dig, af os - i fællesskab.
Troldhøj Alle 118, 6800, Varde, Dänemark
- kontakt@citycaps.dk
- citycaps.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk og hurtig service fra Jeyan
Fantastisk og hurtig service fra Jeyan.
Har købt flere Caps af ham og de sidder perfekt . Vi er så glade for dem herhjemme .
De bedste anbefalinger herfra :)
Så lækre kasketter og service i top
Så lækre kasketter og service i top. Simpelhen den bedste oplevelse glæder mig til hvad der ellers kommer fra mærket!
Amazing quality and fast delivery with…
Amazing quality and fast delivery with a touch of personal note, great customer experience! :))
Et godt fællesskab!
Mine varer lever 100% op til mine forventninger (Green forrest og Orange rustic)-super fede caps.
Derudover fik jeg et personligt tak af stifteren selv Jeyan Jey- Rigtig god stil!
- Man må sige Citycaps lægger vægt på et godt fællesskab.
Super fed kasket
Super fed kasket. Lækkert stof og behageligt at have den på. Hurtigt leverig og service. Bestiller nok en mere snart.😎🧢🧢
Meget behagelige!
Fantastisk behagelige caps i rigtig lækkert design!
Sikke dog en positiv oplevelse at…
Sikke dog en positiv oplevelse at handle hos City Cap / Jeyan Jey.
Ja ja - det er bare en Cap tænker man, men nej. Der er tanke bag ideen, holdning til tingene og et kvalitet produkt i flot personlig indpakning.
Min arbejdsplads har fået kasketterne
Min arbejdsplads har fået kasketterne, og de er så lækre. Kan godt lide materialet, der er ret "rustikt".
CITYCAPS ER TOP KLASSE!
Fantastisk oplevelse at handle med CityCaps. En virksomhed hvor fødderne er plantet det rette sted. Et budskab om at skabe et lokalt, nationalt og globalt fællesskab gennem deres kvalitets produkter er top klasse. Stor respekt for det som CityCaps er i gang med at bygge op. Det skal nok blive rigtig godt!
Verdens fedeste caps
Verdens fedeste caps. God kvalitet og super service.
Hurtigt svar på spørgsmål
Hurtigt svar på spørgsmål. Bor i samme by og fik tilbudt at få leveret til døren med det samme, valgte dog at hente da det var en gave til mine drenges far 😊. Caps af virkelig god kvalitet... Har efterfølgende købt to caps mere til mine drenge, med lige så god service. Kan kun anbefales 👍.
Citycaps er et super fedt mærke!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.