CleverCoffee Bewertungen 212

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kaffe - elsker at kaffe kommer uden alt for meget dikkedara (feks ekstra indpakning, miljøspild, plastik etc). Produktet bliver stadig præsenteret eksklusivt. Kaffe skal lige brygg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med at starte på mit matcha eventyr skulle jeg have noget nyt grej.. valget faldt på Clever Coffee da de havde produkterne jeg havde undersøgt mig frem til opfyldte mine behov! Derudover... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hører meget gerne fra dem der kan finde et risteri, hvor kvalitet, bæredygtighed, økonomi og viden har bedre sammenhæng. Ingen tvivl om at der er mange, rigtig mange dygtige risterier. Men den sam... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kaffeegeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

God kaffe starter med friske bønner. Bønnerne skal være af høj kvalitet og ristet nænsomt, så man bevarer sødmen og den egensmag, bønnen har. Vores kaffer er fra micro lots i hele verden, nøje udvalgte og nænsomt profilristede til den lyse side. Dét fremhæver sødmen og de individuelle smagsnuancer i bønnen. Det brygudstyr, vi sælger, er udvalgt med omhu, og hos CleverCoffee finder du udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Det gør du fordi, vi véd, at du får den bedste kaffeoplevelse, når vores specialkaffer brygges på udstyr i verdensklasse.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

God kaffe

God kaffe, god service og hurtig levering

1. April 2026

Hej Annette,
Tusind tak for den fine anmeldelse. De fem stjerner giver os lige et ekstra smil her i risteriet i dag. Rigtig dejlig dag til dig!

Intet at klage over

Har haft abonnement i lidt over et halvt år, alt kører upåklageligt og kaffen er god :)

30. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Christian,
Det er dejligt at høre, at du har været glad for vores abonnement – tak for de pæne ord og god påske til dig! MVH Lars Frello

Altid god kaffe

Altid god kaffe - altid god service:-)

17. März 2026

Hej Peter,
Tak for stjernerne og de pæne ord – så skønt her på en højhellig onsdag. Rigtig god dag! MVH Lars Frello

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God, etisk orienteret kaffe.

De leverer konsistent rigtig god kaffe, og er det eneste sted, jeg kender til, som tager sig af, at de arbejdende faktisk bliver betalt.

4. März 2026

Hej Frederik,
Mange tak for de pæne ord om vores kaffe. Det er dejligt at høre, at du nyder kaffen og sætter pris på ansvarligheden bag. Rigtig dejlig dag til dig. MVH Lars Frello

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quality beans and a good fit for corporates

Transparent and accurate stock and delivery, beans as described

17. Februar 2026

Hi Mihaly,
Thank you so much for the kind words. Glad to hear your positive feedback – have a great day!
Best regards, Lars Frello

Verdens klasse service

Verdens klasse service, produkter der er gode. Eneste mangler er en mere standart måde at beskrive deres kaffe på da det kan være svært når man begynder at købe deres fantastiske kaffe produkter at finde den profil der passer en i forhold til mange andre hjemmesider

5. Februar 2026

Hej Kenneth,
Mange tak for din meget pæne anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til det. Vi vil rigtig gerne arbejde på at blive endnu bedre, så du skal have tak for at sige det! Rigtig god dag til dig.

Super service

Super service. Produktet jeg bestilte var ikke på lager som det ellers fremgik af hjemmesiden, men jeg fik med det samme en sød mail fra CleverCoffee som forklarede årsagen, og de ville straks bestille varen fra deres leverandør til levering hurtigst muligt.
Da jeg modtog min vare, havde de ub. sendt to poser velsmagende kaffebønner med :)
Virkelig positiv oplevelse og service - vil helt sikkert handle der igen.

26. Jänner 2026

Hej Tomas,
Mange tak for stjernerne – det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle med os. Rigtig god fornøjelse med maskinen og kafferne. Jeg håber, at de smager skønt. Fortsat god dag! MVH Lars Frello

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem ordentlig virksomhed…

En helt igennem ordentlig virksomhed med gode mennesker som ønsker at gøre en forskel. Kaffen smager selvfølgelig fantastisk. /Thomas

6. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Thomas,
Tusind tak for de pæne ord. Det er skønt, at andre også kan spore den ordentlighed, som vi arbejder for skal gennemsyre vores virksomhed. Rigtig god dag til dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service hele vejen igennem

Super service hele vejen igennem, og ikke mindst god kaffe.

21. Jänner 2026

Antwort von CleverCoffee

Hej Kim, tusind tak for de pæne ord og for de fem stjerner – det er dejligt at høre, at du har gode erfaringer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering

Hurtig levering, og fin kaffe.

19. Jänner 2026

Antwort von CleverCoffee

Hej Paalo, tak for de fire stjerner og de pæne ord. Rigtig god dag til dig! MVH Lars Frello

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvaliteten er uden tvivl noget af det bedste herhjemme

Jeg oplever altid en fremragende service, hvor jeg samtidig får mulighed for at udforske forskellige typer kaffebønner. Smagen er uden tvivl blandt det bedste, man kan finde herhjemme.

6. Jänner 2026

Antwort von CleverCoffee

Mange tak for de meget pæne ord – så blev det også fredag her i risteriet. Vi er glade for at høre, at du er glad for tilfreds med kaffen. Rigtig god dag til dig. MVH Lars Frello

Godt produkt

Godt produkt. Hurtig levering

5. Jänner 2026

Antwort von CleverCoffee

Hej Jesper, mange tak for den fine anmeldelse. Godt at høre, at du er tilfreds med produktet. Fortsat rigtig dejlig dag til dig. MVH Lars Frello

Flot service.

Automatikken svigtede, så vi fik ikke vores gavekort online som forventet. Men Lars fiksede det, selv om alle var gået på juleferie, og vi fik alligevel gavekortet til tiden - juleaften. Tak.

23. Dezember 2025

Hej Lars,
Vi må jo til tasterne, når noget fejler. Godt at høre, at det gik, som det skulle, og at gavekortet var klar til juleaften. Rigtig god dag til dig! MVH Lars Frello

CleverCoffee leverer super kaffe

CleverCoffee leverer super kaffe. Og så er de B-corp certificeret. En virksomhed der tænker over tingene og aktivt vælger miljø og klimavenlige forretningsmetoder.

19. Dezember 2025

Hej Karsten,
Mange tak for dine pæne ord – det giver helt sikkert et par ekstra smil, når jeg læser din anmeldelse op for mine kollegaer henover frokosten. Rigtig god dag til dig!

Enkel bestilling og levering

Enkel bestilling og levering. Har ikke smakt kaffen ,da det er en gave.

4. Dezember 2025

Hej med dig!
Mange tak for de fem stjerner – vi håber, at du bliver glad for kafferne. Rigtig god dag og glædelig jul til dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bare en lækker Kaffe i forskellige…

Bare en lækker Kaffe i forskellige smage og fermenteringsteknikker.

26. November 2025

Antwort von CleverCoffee

Mange tak for den fine anmeldelse og de pæne ord omkring vores kaffer – det har lige givet et par ekstra smil her i risteriet 🤩 Fortsat rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glæder mig altid til den næste kop

Der er intet negativt at sige om CleverCoffee.
De tager ansvarlighed for vores klima og kaffebønderne seriøst, samtidig med at de leverer top klasse specialty coffee.
Deres rådgivning er altid i top, de er venlige og servicemindede, og så er de nørder med stort N.

Jeg glæder mig altid til den næste kop!

18. November 2025

Hej Kasper,
Mange tak for den fine anmeldelse - det gør os glade her i risteriet. Og, vi elsker jo at nørde kaffe, så hvis du kommer i tanke om nogle nørdede spørgsmål, så siger du bare til. MVH Lars Frello

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er altid glad for deres service

Jeg er altid glad for deres service – den er virkelig i top! Leveringstiden er imponerende hurtig, og hvis en vare jeg har bestilt ikke er på lager, får jeg altid en mail med klar information. Kan varmt anbefales!

7. November 2025

Antwort von CleverCoffee

Hej Selma, tusind tak for de pæne ord – det har lige givet ekstra glæder her hos os i risteriet. Fortsat rigtig god dag til dig! MVH Lars Frello, CleverCoffee

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr