Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god kaffe - elsker at kaffe kommer uden alt for meget dikkedara (feks ekstra indpakning, miljøspild, plastik etc). Produktet bliver stadig præsenteret eksklusivt. Kaffe skal lige brygg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I forbindelse med at starte på mit matcha eventyr skulle jeg have noget nyt grej.. valget faldt på Clever Coffee da de havde produkterne jeg havde undersøgt mig frem til opfyldte mine behov! Derudover... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg hører meget gerne fra dem der kan finde et risteri, hvor kvalitet, bæredygtighed, økonomi og viden har bedre sammenhæng. Ingen tvivl om at der er mange, rigtig mange dygtige risterier. Men den sam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God kaffe starter med friske bønner. Bønnerne skal være af høj kvalitet og ristet nænsomt, så man bevarer sødmen og den egensmag, bønnen har. Vores kaffer er fra micro lots i hele verden, nøje udvalgte og nænsomt profilristede til den lyse side. Dét fremhæver sødmen og de individuelle smagsnuancer i bønnen. Det brygudstyr, vi sælger, er udvalgt med omhu, og hos CleverCoffee finder du udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Det gør du fordi, vi véd, at du får den bedste kaffeoplevelse, når vores specialkaffer brygges på udstyr i verdensklasse.
Fillerupvej 27, 8300, Odder, Dänemark

Antwort von CleverCoffee
Har haft abonnement i lidt over et halvt år, alt kører upåklageligt og kaffen er god :)

Antwort von CleverCoffee
De leverer konsistent rigtig god kaffe, og er det eneste sted, jeg kender til, som tager sig af, at de arbejdende faktisk bliver betalt.

Antwort von CleverCoffee
Transparent and accurate stock and delivery, beans as described

Antwort von CleverCoffee
Verdens klasse service, produkter der er gode. Eneste mangler er en mere standart måde at beskrive deres kaffe på da det kan være svært når man begynder at købe deres fantastiske kaffe produkter at finde den profil der passer en i forhold til mange andre hjemmesider

Antwort von CleverCoffee
Super service. Produktet jeg bestilte var ikke på lager som det ellers fremgik af hjemmesiden, men jeg fik med det samme en sød mail fra CleverCoffee som forklarede årsagen, og de ville straks bestille varen fra deres leverandør til levering hurtigst muligt.
Da jeg modtog min vare, havde de ub. sendt to poser velsmagende kaffebønner med :)
Virkelig positiv oplevelse og service - vil helt sikkert handle der igen.

Antwort von CleverCoffee
En helt igennem ordentlig virksomhed med gode mennesker som ønsker at gøre en forskel. Kaffen smager selvfølgelig fantastisk. /Thomas

Antwort von CleverCoffee
Super service hele vejen igennem, og ikke mindst god kaffe.

Antwort von CleverCoffee
Jeg oplever altid en fremragende service, hvor jeg samtidig får mulighed for at udforske forskellige typer kaffebønner. Smagen er uden tvivl blandt det bedste, man kan finde herhjemme.

Antwort von CleverCoffee
Automatikken svigtede, så vi fik ikke vores gavekort online som forventet. Men Lars fiksede det, selv om alle var gået på juleferie, og vi fik alligevel gavekortet til tiden - juleaften. Tak.

Antwort von CleverCoffee
CleverCoffee leverer super kaffe. Og så er de B-corp certificeret. En virksomhed der tænker over tingene og aktivt vælger miljø og klimavenlige forretningsmetoder.

Antwort von CleverCoffee
Enkel bestilling og levering. Har ikke smakt kaffen ,da det er en gave.

Antwort von CleverCoffee
Bare en lækker Kaffe i forskellige smage og fermenteringsteknikker.

Antwort von CleverCoffee
Der er intet negativt at sige om CleverCoffee.
De tager ansvarlighed for vores klima og kaffebønderne seriøst, samtidig med at de leverer top klasse specialty coffee.
Deres rådgivning er altid i top, de er venlige og servicemindede, og så er de nørder med stort N.
Jeg glæder mig altid til den næste kop!

Antwort von CleverCoffee
Jeg er altid glad for deres service – den er virkelig i top! Leveringstiden er imponerende hurtig, og hvis en vare jeg har bestilt ikke er på lager, får jeg altid en mail med klar information. Kan varmt anbefales!

Antwort von CleverCoffee
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.