Jag var väldigt nöjd med både bemötandet av personalen men också hela intrycket av provtagningen. Det kändes välkomnande och professionellt vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg och bekväm i o... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Det var jätte bra service, eftersom de gick runt hela tiden och kollade om någon behövde hjälp och frågade. Om man frågade en fråga så fick man de svaret man behövde för att komma vidare. Det var äv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Extremt bra kvalité deras utbud är bättre än de flesta studenmösseföretag. Personalen är dessutom väldigt trevliga och hjälper hjärna när man har frågor eller funderingar. Kvaliten på mössan är nog de... Mehr ansehen
CL Seifert är ett otroligt bra företag som kan det de gör och är ytterst hjälpsamma när de behöver deras hjälp och expertis. Allt från studentmössor utav kvalité till riktigt fina och givande samarbet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Tog hand om än bra
Tog hand om än bra, hjälpte till och visade att de ville hjälpa än. Uppskattar deras service!

Väldigt bra upplevelse
Otroligt trevliga och hjälpsamma med mycket snabba svar!

Mycket bra service
Mycket bra service, snabba med att ge hjälp och otroligt trevliga!

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Så bra kundservice svarar inom 1 dag…
Så bra kundservice svarar inom 1 dag även på helger och så trevlig personal. Jag flyttade fram min faktura 2 gånger konstandsfritt utan ränta. Deras mössor är även jättefina så nöjd!

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Väldigt trevlig och proffsig servic
Väldigt trevlig och proffsig servic! Fick hjälpen jag behövde

Mycket bra service
Mycket bra service! Informativa och gör sitt bästa att hjälpa till för att få den bästa studenten möjligt

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Så snabb och otroligt bra hjälp
Så snabb och otroligt bra hjälp. Är så tacksam för hjälpen och att de varit så trevliga!⭐️

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Agnes och Elvira hjälpte mig att…
Agnes och Elvira hjälpte mig att justera mössans storlek så den passade. Grym service till bra peng. Kan inget annat än att rekommendera!

Super service
Super trevliga medarbetare och otrolig service

Positiv upplevelse!
Jag har varit med under två år då elevkåren på min skola samarbetat med CL. Seifert och min upplevelse är mycket positiv! Så proffsigt bemötande av säljare, snabb kundtjänst och fina produkter! Jag vill skicka med extra eloge till säljaren Hanna som varit så trevlig och tagit väl hand om våra mössförsäljningar och allt runtomkring🥰

Jättebra service
Jättebra service! Kundservice var väldigt hjälpsamma och trevliga. Allt var smidigt och det gick toppen!

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Lämna tillbaka mössan för att den va…
Lämna tillbaka mössan för att den va för liten. Fixades snabbt och gratis. Bra service.

Jättetrevliga och snabb service
Jättetrevliga och snabb service

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Jag har fått så hemskt mycket hjälp av…
Jag har fått så hemskt mycket hjälp av detta företag och har varit så generösa speciellt eran arbetare Elvira och Gustav. Jag skulle absolut rekommendera detta företaget till andra kunder.

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Super nöjd!!!!!🥰 Första lyxboxen fått…
Super nöjd!!!!!🥰 Första lyxboxen fått skador under transport men fick en helt ny lyxboxen tillsammans med gåvorna som var ”unexpected” WOW!!! Elvira💞

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Det var bra kvalité på mössan och de…
Det var bra kvalité på mössan och de har väldigt bra Kundservice när man hade frågor

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Som elevkår är vi mycket nöjda med…
Som elevkår är vi mycket nöjda med samarbetet med studentföretaget som levererar studentmössor. Kommunikation och beställning har fungerat smidigt, och företaget har varit lyhört och professionellt genom hela processen. Kvaliteten på mössorna är hög och leveranserna har skett i tid. En pålitlig partner inför studentfirandet.
Tack Pontus!

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.