C.L. Seifert Sverige AB Bewertungen

2 621
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var väldigt nöjd med både bemötandet av personalen men också hela intrycket av provtagningen. Det kändes välkomnande och professionellt vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg och bekväm i o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var jätte bra service, eftersom de gick runt hela tiden och kollade om någon behövde hjälp och frågade. Om man frågade en fråga så fick man de svaret man behövde för att komma vidare. Det var äv... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Extremt bra kvalité deras utbud är bättre än de flesta studenmösseföretag. Personalen är dessutom väldigt trevliga och hjälper hjärna när man har frågor eller funderingar. Kvaliten på mössan är nog de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CL Seifert är ett otroligt bra företag som kan det de gör och är ytterst hjälpsamma när de behöver deras hjälp och expertis. Allt från studentmössor utav kvalité till riktigt fina och givande samarbet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Kopfbedeckungen
  2. Hutgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.

Kontaktinformationen

(2 621)

508 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tog hand om än bra

Tog hand om än bra, hjälpte till och visade att de ville hjälpa än. Uppskattar deras service!

16. März 2026

Tack snälla för det fina omdömet 🤍

Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet. Njut av din studenttid! 🎓

Bästa service!

16. März 2026

Åh vilket fint omdöme🤍

Vad fantastiskt att höra!

Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid! Njut av allt! 🎓

Väldigt bra upplevelse

Otroligt trevliga och hjälpsamma med mycket snabba svar!

18. Februar 2026

Kära Julia 🤍

Det betyder så otroligt mycket för oss att höra! Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet! 🎓

Mycket bra service

Mycket bra service, snabba med att ge hjälp och otroligt trevliga!

18. Februar 2026

Kära Daniella,🤍

Så roligt att höra! Studenten är en gång i livet och självklart skall allt kännas helt perfekt inför din stora dag.

Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bra kundservice svarar inom 1 dag…

Så bra kundservice svarar inom 1 dag även på helger och så trevlig personal. Jag flyttade fram min faktura 2 gånger konstandsfritt utan ränta. Deras mössor är även jättefina så nöjd!

15. März 2026

Tack snälla för det fina omdömet 🤍

Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet och finns alltid här för dig. Njut av din studenttid! 🎓

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevlig och proffsig servic

Väldigt trevlig och proffsig servic! Fick hjälpen jag behövde

Kära Tess🤍

Ändrade allt gratis

Ändrade allt gratis

Mycket bra service

Mycket bra service! Informativa och gör sitt bästa att hjälpa till för att få den bästa studenten möjligt

Kära Alav🤍

Så roligt att höra!

Självklart skall allt vara helt perfekt inför din student. Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så snabb och otroligt bra hjälp

Så snabb och otroligt bra hjälp. Är så tacksam för hjälpen och att de varit så trevliga!⭐️

Åh vilket fint omdöme🤍

Vad fantastiskt att höra!

Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid! Njut av allt! Vi finns alltid här för dig. 🎓

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Agnes och Elvira hjälpte mig att…

Agnes och Elvira hjälpte mig att justera mössans storlek så den passade. Grym service till bra peng. Kan inget annat än att rekommendera!

Super service

Super trevliga medarbetare och otrolig service

Kära Wezer 🤍

Positiv upplevelse!

Jag har varit med under två år då elevkåren på min skola samarbetat med CL. Seifert och min upplevelse är mycket positiv! Så proffsigt bemötande av säljare, snabb kundtjänst och fina produkter! Jag vill skicka med extra eloge till säljaren Hanna som varit så trevlig och tagit väl hand om våra mössförsäljningar och allt runtomkring🥰

Kära Elsa🤍
Så roligt att höra! Hanna är fantastisk och vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar. Studenten är en gång i livet! Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!

Jättebra service

Jättebra service! Kundservice var väldigt hjälpsamma och trevliga. Allt var smidigt och det gick toppen!

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för det fina omdömet Jack🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lämna tillbaka mössan för att den va…

Lämna tillbaka mössan för att den va för liten. Fixades snabbt och gratis. Bra service.

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Lucas🤍 Vad fantastiskt att höra!

Jättetrevliga och snabb service

Jättetrevliga och snabb service

Kära Leen🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har fått så hemskt mycket hjälp av…

Jag har fått så hemskt mycket hjälp av detta företag och har varit så generösa speciellt eran arbetare Elvira och Gustav. Jag skulle absolut rekommendera detta företaget till andra kunder.

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Kära Elif 🤍 Vad fantastiskt att höra!
Elvira och Gustav är en riktiga stjärnor! 💫 Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig! 🎓

Fantastisk

Fantastisk

8. März 2026

Kära Linda🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nöjd!!!!!🥰 Första lyxboxen fått…

Super nöjd!!!!!🥰 Första lyxboxen fått skador under transport men fick en helt ny lyxboxen tillsammans med gåvorna som var ”unexpected” WOW!!! Elvira💞

8. März 2026

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Kära Myrene🤍 Vad fantastiskt att höra!
Elvira är en riktig stjärna! 💫 Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig! 🎓

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var bra kvalité på mössan och de…

Det var bra kvalité på mössan och de har väldigt bra Kundservice när man hade frågor

28. Jänner 2026

Kära Leo 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som elevkår är vi mycket nöjda med…

Som elevkår är vi mycket nöjda med samarbetet med studentföretaget som levererar studentmössor. Kommunikation och beställning har fungerat smidigt, och företaget har varit lyhört och professionellt genom hela processen. Kvaliteten på mössorna är hög och leveranserna har skett i tid. En pålitlig partner inför studentfirandet.

Tack Pontus!

2. März 2026

Kära 🤍
Så roligt att höra! Pontus är fantastisk och vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar. Studenten är en gång i livet! Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!
Varma hälsningar, Felicia C.L. Seifert

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr