C.L. Seifert Sverige AB Bewertungen

2 621
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var väldigt nöjd med både bemötandet av personalen men också hela intrycket av provtagningen. Det kändes välkomnande och professionellt vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg och bekväm i o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var jätte bra service, eftersom de gick runt hela tiden och kollade om någon behövde hjälp och frågade. Om man frågade en fråga så fick man de svaret man behövde för att komma vidare. Det var äv... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Extremt bra kvalité deras utbud är bättre än de flesta studenmösseföretag. Personalen är dessutom väldigt trevliga och hjälper hjärna när man har frågor eller funderingar. Kvaliten på mössan är nog de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CL Seifert är ett otroligt bra företag som kan det de gör och är ytterst hjälpsamma när de behöver deras hjälp och expertis. Allt från studentmössor utav kvalité till riktigt fina och givande samarbet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Kopfbedeckungen
  2. Hutgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.

Kontaktinformationen

(2 621)

508 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kommunikation och fick hjälp när vi…

Bra kommunikation och fick hjälp när vi hade problem! Väldigt trevlig personal!

10. September 2025

Tack snälla för det fina omdömet Wera 🤍
Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet. Njut av din studenttid! 🎓

Superbra samarbete

Superbra kontaktperson! Roligt samarbete med mycket möjligheter. Fin kvalité på mössorna!

19. Februar 2026

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Ebba🤍 Vad fantastiskt att höra!
Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid! Njut av allt! 🎓

Jättebra samarbete och mössor

Jättebra samarbete, bra priser och bra mössor. Alla i klassen var jätteglada. Har rekommenderat till kommande klasser.

Finaste🤍
Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara! Vi vill det bästa för er! Så kul att kunna hjälpa er. 🫶🏼

Stolthet

All förberedelse tillsammans med den fantastiska kundansvariga Hanna Jakobsson var fantastiskt, smidig, enkel och lätt att följa upp och även att utföra. Företaget är utmärksamt just för den smidiga och enkla hjälpen vi på vår skola har fått! Vi är alla extremt nöjda och även stolta att ha fått samarbeta med ett sånt fantastiskt företag som CL. Garanterat ett företag vi kommer att rekommendera till behövliga framöver! Stort tack!

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Kära Nohadra 🤍 Vad fantastiskt att höra!
Hanna är en riktig stjärna! 💫 Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig! 🎓

Super duktiga!!

Super trevlig personal som alltid vill hjälpa till. Super duktiga på att hjälpa till och anpassa utefter vårat och skolans behov

Finaste Siri🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevlig och hjälpsam personal

Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Löst allt vi bett om hjälp med och varit till stor hjälp. Väldigt nöjda med våra mössor och dräkter från er.

Kära🤍
Det betyder så otroligt mycket för oss att höra! Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet! 🎓

Samarbete med CL

Vår försäljnings koordinator Hanna har varit ett otroligt stöd under försäljningsprocessen och hjälpt oss så bra under det senaste året. Rekommenderar verkligen CL och Hanna för mössarbetet då hon verkligen bryr sig om detta och hjälper till in i det sista 🫶🏻

13. Februar 2026

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Kära Stella🤍 Vad fantastiskt att höra!

Bra bemötanden

Bra bemötanden, ordningssamma planeringar. allt har varit tydligt och roligt. Inget var någonsin oklart och det har varit en jättebra upplevelse

18. September 2025

Tack snälla för det fina omdömet Liyana! 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra engagemang och stöd

Väldigt bra engagemang och stöd. Flöt på enkelt och var kul samtidigt. Det kändes inte som ett jobb eller en syssla att samarbeta med CL. Det var kul och väldigt lärorikt. Man fick ställa hur många frågor som helst, även upprepade frågor men man fick lika bra svar varje gång.

10. September 2025

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för det fina omdömet Charis!🤍

Sjukt bra service!

Sjukt bra service!snackade med Theo och var väldigt bra bemötande.ÄvenBra leveranstider!

Kära Milton 🤍
Så roligt att höra! Theo är fantastisk och vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar. Studenten är en gång i livet! Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!

Tydligt och bra

Väldigt bra service och tydligt med vad som gällde för de olika alternativen. Fick svar på alla frågor och funderingar man hade.

8. September 2025

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för det fina omdömet Elias🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De hade bra humör o va väldigt framåt o…

De hade bra humör o va väldigt framåt o förklarade tydligt om vad de hade för alternativ, väldigt nöjda med allt arbete

21. November 2025

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Nelly🤍 Vad fantastiskt att höra!

Fantastisk service

Bra bemötande och bra hjälp att hitta rätt mössa för mig samt vilka olika valmöjligheter som finns för egen design. Hjälpen med hitta rätt storlek var nog de bästa då jag själv inte vet hur hårt eller inte som den mössan ska sitta och hjälpen från CL.Seifert var då väldigt bra.

14. Oktober 2025

Finaste Isac🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni har varit väldigt bra på…

Ni har varit väldigt bra på att ge ut information till oss i studde som vi kunnat föra vidare till andra elever.
De dom kom till skolan när vi hade mössprovning gav även väldigt bra info och hjälpte till, tacksamt för de elever som var osäkra på strl osv. Också bra att vi haft möten med theo där vi från varje klass varit med o bokat.

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Kära Maja🤍 Vad fantastiskt att höra!
Theo är en riktig stjärna! 💫 Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig! 🎓

Fantastiskt samarbete med Theo

Theo har varit fantastisk i vårt samarbete, han har löst varje problem med vår skola och har alltid varit tillgänglig för frågor och hjälp. Han har varit motiverade och hjälpsam och jag som ansvarig elev för mössorna på skolan har känt mig trygg hela vägen från första mötet fram tills att våra mössor kom!

14. Jänner 2026

Kära Kajsa🤍

Fantastisk

Väldigt roligt! bra engagemang och kommunikation. Har de varit något problem har de varit enkelt att lösa och enkelt att få kontakt med CL

22. September 2025

Finaste Wilda🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Theo har varit väldigt duktig med att…

Theo har varit väldigt duktig med att ge information, men också när jag hade frågor fanns han till för att svara oavsett dag eller tid.

Antwort von C.L. Seifert Sverige AB

Kära Alice 🤍 Vad fantastiskt att höra!

Mycket nöjd

Alltid snabba svar och ett genuint intresse för oss.

Kära Stella🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Samarbetet med Theo och C.L.Seifert har…

Samarbetet med Theo och C.L.Seifert har varit smidigt och enkelt! Kommunikationen har fungerat utmärkt och snabba svar kring frågor.

27. November 2025

Kära Mathilda 🤍

Helt fantastik

Helt fantastik! Jätte trevlig och otroligt hjälpsam! Vi har haft en jättebra kontakt och nynnats hjälpas åt otroligt enkelt och bra!

24. September 2025

Finaste Vendela 🤍
Varma hälsningar, Felicia C.L. Seifert

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr