1. Service für Kryptowährung

Accept cryptocurrencies and stablecoins with CoinGate. Real-time settlements of Bitcoin, USDC, LTC and other coins to Euros & USD. Spend cryptocurrencies to purchase gift cards from Target, eBay, Steam and more.

Das sollten Sie wissen

3,5

Akzeptabel

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

VORSICHT

Verbesserungswürdig! Freitag Gutschein für 250 Eur gekauft, per Echtzeitüberweisung bezahlt. Seitdem nichts bekommen, keine Emails beantwortet, "Chat" ist nur ein Bot ohne Agenten.
Erst als ich Revolut einschaltete (weil diese auch in Lettland sitzen und ich von ihnen aus überwies) und hier 1* gab kam der Gutschein. In meinen Augen sehr unseriös und keinerlei Kommunikation.

17. Oktober 2025

Dear Customer,

We’re sorry to hear about your experience and appreciate your feedback.

Bank transfers can occasionally take longer to process due to differences in bank transfer times, verification steps, and working hours. Additionally, our team manually checks such payments for security and compliance, which can add to the delay.

We’re glad to see that your order was successfully completed afterward. Thank you for your patience and understanding.

Coingate Gift Cards Team

I want my Money back

I want my Money back

19. August 2025

Hello,

We’re sorry to hear about your experience. Unfortunately, with the information provided in your review, we’re unable to locate your order or assist further. Please reach out to our support team at https://support.coingate.gift with your order details, and we’ll be happy to investigate this for you.

Best regards,
Coingate Gift Card Team

i didnt got all i bough

7. August 2024

Hello,

We apologize for the inconvenience you've experienced with your recent purchase. Unfortunately, without identifying details, we are unable to investigate this matter thoroughly.

To help us resolve this issue, please reach out to our customer support team at support@coingate.com. They will be able to assist you further.

We appreciate your understanding and look forward to resolving this for you.

Best regards,
The CoinGate Team

Lange lade und anmeldezeiten?

Lange lade und anmeldezeiten?? Verarbeitung-,unübersichtlich und zu schweer an sein eigene Euro bzw coin zu kommen!!!
Habe mit 1 knoten in ein paar tagen mehr gewinn macht wie die Aktien oder Kryptos die vorher erst mal heftig investieren
müsste um dann kapital auf kurz oder lang verarbeiten wollen bevor ich mich dann komplett aus aktien oder krypto gelt rausziehe?Stefan

2. August 2024

Super Hilfe für alle und jeden, die Hilfe brauchen.

Ich habe Probleme gehabt mit einer Bitcoin Überweisung die auf Blockchain festhing durch eine zu kurze Bezahlzeit von 20 Minuten für Überweisungen von einer Börse. Ich kenne mich überhaupt nicht damit aus, habe überall hin geschrieben, aber nur einer mit dem Namen Jacob hat mir mein Verzweifeltes Suchen im Internet genommen. Ein riesiges LOB an Jacob, der mir am selben Tag die Lösung und die Rückerstattung möglich gemacht hat. Vielen, vielen Dank dafür.

9. Juni 2024

Seehr langsam. Man kann Wochenlang auf eine Antwort warten.

An sich ist das Plattform ganz ok. Featurelist ist in Ordnung und Business Account funktioniert zuverlässig. Jetzt kommt aber ein großes aber - Geschwindigkeit des Supports und Zuverlässigkeit. Bei ernsthaften Fragen sind die Antwortzeiten zwischen 1 bis 3 Wochen. Support Mitarbeiter geben widersprüchliche Antworten und wissen scheinbar selbst nicht wie die Konditionen bei Ihnen sind und wie die Services funktionieren. Top Up mit EUR - 3 Wochen hats gedauert. BTC top up - dauert schon seit einer Woche. Bei Cryptogeschäften wo Stunden viel Geld kosten können - ein no go. Die Accounts sind voll verifiziert. Personal/Business - egal. Jedes mal dauert es und dauert. Schade, aber wir suchen jetzt eine Alternative.

27. März 2024

Hello,

Thank you for your feedback.

We value your patience and understand your concerns about our deposit feature. Since it's a recent addition, we're working to improve its efficiency, though some requests may take longer to process. Your BTC deposit should be processed by now.

For effective communication and to reduce delays, please contact our support using your registered email and maintain a single ticket for each query. This helps us provide you with more efficient support.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused you and appreciate your understanding and patience as we improve our services.

Warnung

Vorsicht seit gewarnt wenn ihr hier eine Transaktion durchfüht. Die verlangen 10$ Gebühr für jeden transfer zu einer Externen Wallet.

Die sind komplett verrückt!!

4. Dezember 2022

Hello Chris

Thank you for your review. Our partner, Simplex is responsible for processing credit card payments.

Please get in touch with their support team at support@simplex.com. They will be able to provide you with more information regarding their fees.

bro gib mir mein key

31. Jänner 2022

Hello,

Thank you for your review. If you have any questions regarding our services, please reach out to our support team at support@coingate.com

Big Stonks

Big Stonks. This site is Poggers.

14. Juli 2021

Hello Jan,

Thank you for sharing your experience. We hope you will keep enjoying our services in the future!

Leider Abzocke

Ich kann jedem nur abraten sich mit Coingate einzulassen. Aus jüngster Erfahrung kann ich nur sagen, dass es Ihnen nicht darum ging Geld auszuzahlen, sondern Geld vom Konto abzuräumen und zu ergaunern. Polizeiliche Ermittlungen wurden aufgenommen.

6. Oktober 2020

Hello,

We are really sorry to hear about your experience.

Please contact us with more details at support@coingate.com. We'd be happy to take a look into this and give you some better answers.

Kind regards,
CoinGate team

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen. (1 704 Bewertungen)