Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have tried a lot of different things for my health and shared this with everyone I know. But so far this is THE BEST tasting and working supplement I EVER tried. I had an issue with my shipment and... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk product, makkelijk in gebruik en lekkere smaak. Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. In mooie glazen bidon handig mee te nemen voor onderweg. En dan ook nog een grote tas ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen, helaas kreeg ik de zak kapot binnen, door vervoer, kan natuurlijk gebeuren. Meteen een mailtje gestuurd, BAM, gelijk reactie terug van Annelies, wat een top r... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, netjes verpakt. Omschrijving van het gebruik heel duidelijk en wat fijn dat er een bottle bij werd geleverd. Precies het juiste formaat! Poeder lost jammer genoeg niet helemaal op... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Colleins combineert 6 gram collageen, 3 gram creatine en 80 milligram vitamine C in één dagelijkse scoop, speciaal geformuleerd voor vrouwen. Van 3 losse supplementen naar 15 seconden. Geen gedoe meer met verschillende potten, timings en twijfels over doseringen. Onze formule is geen compromis. We gebruiken: 6 gram gehydrolyseerd collageen (Type I & III) voor huid, gewrichten en bindweefsel. 3 gram creatine monohydraat, specifiek gedoseerd voor vrouwen om kracht en herstel te ondersteunen zonder bloating. 80 milligram vitamine C voor optimale collageen opname. Pink lemonade smaak die je daadwerkelijk elke dag wilt drinken. 30 dagen niet goed, geld terug.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Goeie smaak

Goeie smaak, handig 3 producten in één. Leuke fles erbij, alleen door de schroefdraad drinkt ie minder lekker.

24. März 2026

Antwort von Colleins

Dankjewel! Bedankt voor de feedback over de fles!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De smaak is echt lekker!

De smaak is echt lekker en zo fijn om drie belangrijke supplementen binnen te krijgen in één keer. Net begonnen maar nu al blij mee!

24. März 2026

Antwort von Colleins

dankjewel, we horen graag de feedback na een maandje!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Good flavor i drink it with ice water…

Good flavor i drink it with ice water before every workout or training and it gives me a boost of energy. It’s to soon to notice difference in my skin. I will write a again after I finish my first portion.
Great experience until now…

18. März 2026

Thank you Elly!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik Colleins nu 3 maanden en ben…

Ik gebruik Colleins nu 3 maanden en ben zeer tevreden. Vooral mijn huid ziet er veel frisser uit! Ook merk ik dat mijn spieropbouw weer zichtbaar wordt. Ik ga zeker weer bestellen als mijn voorraad op is.

23. März 2026

Antwort von Colleins

thanks Chantal! vergeet dan niet code DOORGAAN ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oprechte review van 22 jarige vrouw

Super fijn en snel contact met de klantenservice.

Ik gebruik Colleins nu anderhalve week.
Doordat ik chronisch ziek ben en geen cafeïne meer mag voelde ik me futloos. Colleins is een fijne start van mijn dag die er voor zorgt dat ik niet meer continu hoef te gapen en daadwerkelijk iets kan doen met mijn dag.

Wat voor effect het heeft op mijn huid heb ik nog niet ondervonden.

Zelf mix ik mijn Colleins met meer water en laat ik hem even een de koelkast staan zodat het mij een frisdrank gevoel geeft, wat er voor zorgt dat het ook echt in m’n routine is gaan zitten.

Ik ben fan en raad het ook aan alle vrouwen in mijn omgeving aan. die zien ook dat sinds ik dit in mijn routine heb verwerkt, dat ik straal :)

13. März 2026

Antwort von Colleins

Dankjewel Loes! echt super lief :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over mijn eetkamer…

Heel tevreden over mijn eetkamer stoelen. Heel goed ingepakt.

9. März 2026

Antwort von Colleins

Dankjewel voor de review, alleen verkopen wij geen eetkamer stoelen... Dankjewel!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sneller levering

Sneller levering. Nu iets meer dan een week gebruikt maar is echt niet mijn smaak helaas. Zit nu wel met 2 ongeopende zakken :(

23. März 2026

Antwort von Colleins

Hey, zou je mij even een mailtje willen sturen naar support@colleins.com? we hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie dus als je deze 2 ongeopende zakken terug kan sturen regelen we dat je je geld terug krijgt! Afspraak is afspraak ;)

Jelle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smaak is zo lekker voelt gewoon als een…

Smaak is zo lekker voelt gewoon als een lekker frisdrankje, ben er heel tevreden mee! Heel leuk dat ik ook een tas, flesje en tracker erbij heb gekregen😍

13. März 2026

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het is heel lekker

Het is heel lekker, smaakt fris zoet maar ook niet te zoet. Nog maar 1 week aan het gebruiken dus verder merk ik nog geen verschil

21. März 2026

Antwort von Colleins

Dankjewel! we horen graag hoe de mening is na 2 weken :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik Colleins nu bijna 1 maand en…

Ik gebruik Colleins nu bijna 1 maand en ik voel me sindsdien veel beter. Mijn huid voelt zachter aan en ik merk dat ik steeds zwaarder kan trainen.
Daarnaast is de service ook TOP!

26. Februar 2026

Ik krijg complimenten!

Inmiddels ben ik aan de 3e zak begonnen. Zelf merk ik er nog niet veel van. Ik heb het idee dat mijn huid wat rustiger is. Wat vooral opvallend is, is dat ik al meerdere complimenten heb gekregen dat mijn huid er goed uitziet! Dus kennelijk doet de glow al zijn werk.
Het lost niet altijd even goed op en de glazen fles is mooi maar niet even praktisch. De smaak is wat zoetig maar prima!

20. März 2026

Antwort von Colleins

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je eerlijke update! En die complimenten over je huid - daar worden we echt blij van. De glow doet z'n werk!

Over het oplossen: dat is een goede tip om te delen. Creatine lost van zichzelf niet altijd even makkelijk op. Wat heel goed werkt is om eerst een klein bodempje lauwwarm water in de fles te doen, dan het poeder erbij te schenken en even goed te schudden. Daarna kun je koud water toevoegen tot het gewenste niveau. Zo mengt het veel fijner en blijft er geen klont achter!

Bedankt dat je de tijd neemt om dit te delen na 3 zakken - dit soort feedback helpt ons echt verder. Hopelijk blijf je de resultaten zien!

TOP service

TOP service! Had een beker die lekte en binnen 24u kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Smaakje is ook lekker. Ik ben tevreden.

16. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik het nu een week

Ik gebruik het nu een week. De smaak is echt goed. Ik heb het idee dat ik meer energie heb. Mijn vaste moment dat ik het neem is s'morgens. 1x vlak voordat ik savonds ging sporten. Heel fijn dat het 3 in 1 is, dat scheelt meerdere supplementen nemen.

18. März 2026

Try it!

I’ve been using Colleins for a while now and I’m genuinely a fan. What I love most is how it combines collagen, creatine, and vitamin C in one formula—no more juggling multiple supplements or having a whole shelf full of jars. It just makes my routine so much easier.

The taste really surprised me in a good way. It’s fresh and slightly fruity, not too sweet, and definitely not artificial. It actually feels refreshing to drink, which makes it something I look forward to every day.

What makes it even better is that it’s clearly designed with women in mind. It supports your skin, hair, and nails, while also helping with strength, performance, and recovery. On top of that, the added vitamin C supports collagen production and helps reduce fatigue.

Overall, it’s just a very easy, effective addition to my daily routine. If you’re looking for something that supports both beauty and fitness without overcomplicating things, I would definitely recommend giving Colleins a try.

17. März 2026

Thank you!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne toevoeging van ochtend routine

Inmiddels is Colleins al 2 weken onderdeel van mijn ochtend routine. Fijn dat alles in 1 scoop zit, even schudden en klaar! Ik merk verbetering van mijn huid en ook van mijn energie. En dat alles met een frisse pink lemonade smaak!

17. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, verwacht product. Lekker van smaak. Geen grote opgave om elke dag in te nemen door de kleine hoeveelheid!

16. März 2026

Heel goed

Snelle levering. Alles correct verlopen. Ook mijn mailtje dat ik stuurde werd onmiddellijk beantwoord. Ik meng het poeder ‘s morgens met mijn yoghurt, samen met wat rood fruit. Lekkere combinatie op die manier.

11. März 2026

Super bedankt!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr