Goede,snelle levering van de wandpanelen Mooie qualiteit panelen! Enige minpunt,de foto's van de samples komen qua kleur slecht overeen ,wij hebben daardoor de verkeerde besteld maar omdat we deze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Panele przyszły zgodne z zamówieniem i były bardzo dobrze zabezpieczone. Kolor i faktura na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Wszystko zgodne z zamówieniem, a dostawca bardzo mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb mijn panelen besteld en ze werden vrij snel geleverd. De bezorger was super aardig om de panelen helemaal binnen te zetten, ze zijn best beetje zwaar. Verder zijn de panelen super goede kwal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snel contact met de klantenservice omdat 2 platen beschadigd waren door het vervoer Er zijn hiervoor nieuwe platen bezorgd Ik zou dit bedrijf zeker aanraden
Bij CombiMeubels shop je de beste meubels voor jou woonkamer. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop van tafels, salontafels, stoelen en kasten. Bij CombiMeubels zorgen we er natuurlijk altijd voor dat alle producten volledig te combineren zijn met uw volledige inrichting. Zoals wij het zouden zeggen "Combineren kan je leren."
Marconiweg 8 , 3316AM, Dordrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 18 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
met een bezoekje aan de showroom werden we netjes geholpen en alle vragen netjes beantwoord, gelijk de levering geregeld een paar dagen later dus lekker vlot. voor een volgende verbouwing komen we zeker terug.

Antwort von Combimeubels
Beloven je de hemel op aarde, maar komen hun eigen toezeggingen niet na!
100x excuses, maar ze kunnen er niets aan doen…… ze WILLEN er niets aan doen!!!!!
Ondanks de volgende toezegging ook na een week het geld niet retour gestort voor niet geleverde goederen.
1 ster is nog teveel

Antwort von Combimeubels
1 van de 2 Samples was gewoon een stuk afval waarvoor ik €5 niet betalen vond ik gewoon niet netjes.
Dan ben ik er al klaar mee is al niet een juiste service waarbij ik m’n bedenkingen dan heb!

Antwort von Combimeubels
Goed geholpen om keuze te kunnen maken, uiteindelijk besteld panelen de volgende dag binnen.

Antwort von Combimeubels
geleverd paneel was beschadigt tijdens het neerzetten.
het paneel is kosteloos omgeruild
bedankt voor de goede service

Antwort von Combimeubels
Zeer mooie panelen gekocht.
En hoekprofielen zwart.
Binnen 10 dagen geleverd.
Dag van tevoren gebeld over de levering.
En een half uur voor levering nogmaals.
Nette chauffeur, zelf geholpen met lossen.
Zeer vlot en heel netjes topper.

Antwort von Combimeubels
Spiegel afgehaald en geretourneerd bij de fysieke winkel. Heel prettig geholpen, snel contact en vriendelijk. Mooie spiegel maar paste helaas niet op de plek waar deze moest komen maar zeker aanrader om hier te kopen.

Antwort von Combimeubels
Zij bezorgen optijd, reageren snel en de panelen zijn in erg goede staat

Antwort von Combimeubels
De bezorging ging niet vlekkeloos maar werd super en snel opgelost. Dat telt voor mij. Fouten maken kan maar hoe het opgelost word is het belangrijkst.

Antwort von Combimeubels
Alles de bestelling met de korting die beloofd was.
Heel serieus en netjes de verkoper.
Bestelling snel thuis en een lieve aardige bezorger..niets was teveel.
Met dat hete zomerweer.
Echte aanrader ..jullie zijn toppers.

Antwort von Combimeubels
Levering niet volgens afspraak(6wkn te vroeg) en de betaal site werkte niet. Ben naar bedrijf gereden om te betalen ik moest nog een afwerkstrip extra hebben en die heb ik gratis gekregen voor het ongemak dus dat was wel netjes.

Antwort von Combimeubels
We kregen onze bestelling keurig en snel geleverd toen zagen we dat er 1 plaat beschadigd was gelijk er naar toe gebeld en werd snel opgelost top bedrijf en heel klantvriendelijk
Zou ze zeker aanraden

Antwort von Combimeubels
Mooie showroom! We zijn vriendelijk en correct geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen.
Heel tevreden over het resultaat in de badkamer.

Antwort von Combimeubels
Super ik ben blij me met die dierkliniek is fantastisch tot dit moment gezorg heel goed voor mijn kat bella ❤️☺️🥰
Je word niet op de hoogte gehouden van de status van je bestelling of over evt levering.
Vervolgens 3 keer moeten bellen uiteindelijk de helft van de bestelling geleverd gekregen maar de kit moet nog nakomen met de post, ook weer paar keer moeten bellen en uiteindelijk 2 dagen geleden een track en trace gekregen maar tot op heden nog niets ontvangen, status van track en trace staat nog niks ontvangen bij post😭

Antwort von Combimeubels
Ze zijn mega vriendelijk, t enige wat vervelend was was dat de panelen half mei geleverd zouden worden maar dat werd pas begin juni.
Hierdoor liepen wij vast in de werkzaamheden omdat we eerst t paneel moesten hebben voordat we verder konden....
Bij t afleveren hadden we afgesproken dat ze zouden bellen als ze er bijna waren. Dan konden wij iemand vlakbij even bellen om de panelen in ontvangst te nemen. Niemand heeft gebeld met als gevolg dat de panelen een hele tijd buiten in de regen hebben gestaan.
Bestellen ging super en supersnel geleverd
Voor de 2de x besteld beide keren super
1 plaat pvc besteld en mijn oude keuken heeft weer een frisse look.
Heel blij met het resultaat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.