Julefrokost event'25 centralværkstedet århus. Julefrokost event'25 Centralværkstedet århus. Rigtig fin musik og opsætning. Lidt høj til spisning. Med tiden må vi da også håbe at maden bliver god.... Mehr ansehen
Har netop været på 2 dages ophold med 2 hold venner med 3 retters menu og tilhørende vin menu. Vi var alle mere end tilfredse med menuen (lakse forret, okse filet som hovedret og vanilje pana cott... Mehr ansehen
Hotellet ligger godt i forhold til oplevelser i City. Det første jeg lagde mærke til var overfyldt skraldespand- efter 2 dage ikke rørt👎. Indtjekning før tid og super betjening. Dobbelt værelse på 1... Mehr ansehen
Meget dårligt indeklima i værelserne. Havde booket 3 værelser med to overnatninger og skulle fejre et bryllup. Vinduerne kan ikke åbnes og airconditioningen gav absolut ingen kold luft. Der... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Nyd en hotel overnatning midt i skønne Aarhus. På Comwell Hotel Aarhus er du omgivet af lækkert, dansk design og byens bedste udsigt. Book dit hotel i Aarhus her!
Værkmestergade 2, 8000, Aarhus, Dänemark
- comwellaarhus.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Julefrokost event'25 centralværkstedet…
Julefrokost event'25 centralværkstedet århus.
Julefrokost event'25
Centralværkstedet århus.
Rigtig fin musik og opsætning. Lidt høj til spisning.
Med tiden må vi da også håbe at maden bliver god. Og at de får mere en 2-3 bartendere til så mange mennesker. Og får deres dørmænd til ikke at opildne situationer.. specielt på dage som disse. Alle er der jo for at få en god aften.
Musikken får 4 stjerner. Så det ender på 2.
Vi var der i uge 29 og det var…
Vi var der i uge 29 og det var skuffende .
Vi kunne se at gulvet ikke var støvsuget ordentligt ( der lå rugbrødskrummer) og ude på badeværelset var gulvet klistret .
Vi kommer der ikke igen .
Was Little Good
2 nights was okay breakfast was little good parking we park in the mall was too expensive hotel 680 euro pillow was not good
Tak for et godt ophold, MEN
Tak for et godt ophold. Personalet var venlig og professionelt, og bartenderen helt vidunderlig.
Et par enkelte bemærkninger. Booking.com og Hotels.com nævner, at hotellet har aircondition. Det har man ikke på værelserne, og jeg synes, at hoteller skal varedeklarere det faktum tydeligt. Vi gik f.eks. efter aircondition og havde fravalgt det, hvis vi vidste, at det ikke var på værelserne. Resultatet var, at vi ikke sov den første varme nat. Det andet, der undrer mig, er, at der ikke er telefon på værelset. Jeg ved godt, at det formentlig er outdatet, men hvis der sker noget med en, så kan man ikke komme i kontakt med jer. Jeg ringede flere gange på hovednumret med en enkelt ting. Det var heldigvis ikke sygdom. Det skete via min mobil. Ingen svar ud over telefonsvarer, som jeg afleverede en besked på med mit telefonnummer. Der blev aldrig ringet tilbage. Det er to ting, det er er værd at overveje, for der kan ske alvorlig sygdom på værelset, som gør det svært for en at forlade værelset.
Verdens bedste ansatte!
Min mor og jeg har en tradition hvor vi en gang om året tager en tur til Århus. Vi vælger altid comwell. Det er der flere grunde til. Til dels receptionisten Casper som tit er den første vi møder og ham vi siger godnat til. Og lige meget hvornår vi møder ham er det med overskud, smil og service i verdens klasse. Om han sørger for elevatoren når vi bærer vores shopping poser eller står i “civil” efter han tydeligvis har fri og spørger om vi skal have fif til spisesteder. Han føles som familie nu, og tilhører vores tradition. Men vi kan nævne alt personale, fra bartenderen , “ sig endelig til hvis i har brug for noget” til den gode rengøringen og personalet der havde puttet min søns bamse da de redte seng ( og for resten der er ikke en finger og sætte på rengøringen ) til samtlige andre receptionister der altid møder os med smil, gode fif, kort, og overskud. Til dem der rydder op om morgenen ved morgenmaden. Alting er virkelig i verdensklasse - ALTID! For nu har vi været her en del år. Så jeg syntes jeg kan udtale mig om standarden. Og så tænker man måske “ jaja det er også deres arbejde, det er jo ikke et vandrehjem”. Men man skal ikke glemme at dette er mennesker der hver dag tager på arbejde. De skænkes også med kæresten, har et barn der græder når de siger farvel i børnehaven eller har et familie medlem der er syg. Men SAMTLIGE ansatte jeg er stødt på i årenes løb har ALTID , og UDEN undtagelse mødt os med et overskud og en service i verdens klasse! Hver og en af de ansatte. Og tak til jer for hvert år ( og især Casper ) at gøre vores ophold fantastisk og imødekomme alle vores behov. - god sommer og vi ses igen næste år . - book trygt dit næste eventyr her!
Vores værelse var enormt varmt og servicen elendig
Vores værelse var enormt varmt. 7. Sal og ingen mulighed for at åbne en sprække i vinduerne. Ventilation på værelset virkede ikke. Ved klage fik vi at vide, at der jo ikke var aircondition, så ingen anerkendelse af, at vi syntes der var for varmt. Vi måtte diskutere problemet højlydt i receptionen. Vi kom til at kalde klimaanlæg for aircondition. Og så blev vi irettesat og talt ned til. Helt igennem elendig service.
Senere fik vi en ventilator ind, men det hjalp jo kun med at cirkulere den varme luft på værelset, og den larmede meget. Vi vågnede meget tidligt med 28 grader på værelset! Ved udcheckning klagede vi men fik kun at vide at det kunne de ikke gøre noget ved. Ingen anerkendelse eller forståelse. Og med 1900 kr for en overnatning er det jo ikke billigt. Vi kommer aldrig til at bo der igen og vil aldrig anbefale det til andre. Dårligt værelse, dårlig service og tænk at skælde kunden ud, når kunden har et problem, og i øvrigt taler ordentligt!
Fint og roligt værelse
Fint og roligt værelse
Og MORGENMADEN, brødet , kaffen og servicen er super, det bedste.
Fik værelse med gæster der var booket ind på samme
Lang ventetid på at få nøgler til værelse, og da vi endelig fik dem og gik ind på værelse. Så var det lejet ud SKU ikke i orden at møde op til dette.
Fik ikke engang UNDSKYLD i receptionen kun et andet værelse
Dejligt ophold på lækkert hotel
Dejligt ophold på lækkert hotel. Lækker og overdådig morgenmadsbuffet, fin bar om aftenen - søde receptionister ved in- og ud check - alt i alt et rigtig fint hotel😍
Dårlig oplevelse!!
Dårlig oplevelse!!! Vi fandt sorte hår i vasken på badeværelset, chokolade imellem sengene og en sengeramme der kunne skære enhver fod op fordi den er 20 cm større hele vejen rundt. Klimaet var bedre i p kælderen end på værelset - føltes som at sove i en lufttæt plastikpose, vi var nødt til at åbne døren ud til gangen. Der var ingen stationær telefon på værelset så man kunne ikke ringe ned i receptionen efter hjælp.
Vi havde indløst et gavekort (smartbox) til et ophold der, men det viser sig da vi skal tjekke ud at vi skulle betale 495 kr ekstra for et standardværelse hvilket vi jo troede var betalt via gavekortet. Vi føler os ført bag lyset.
Super drinks i baren og super…
Super drinks i baren og super betjening af Mikkel. Vi kommer igen igen...
Varmt og indelukket
Værelser uden mulighed for at åbne vinduer. Meget varmt, selvom jeg forsøgte skrue ned. Senge med risiko for at skære sig på sengestel. Kedelig morgenmad.
Vi har haft et 5 dags ophold på Comwell…
Vi har haft et 5 dags ophold på Comwell i Aarhus nu her i december 2024.
Vil starte med det positive, lækker morgenmads buffet, dejligt den er der længe i weeekenden men der kunne godt være en let morgenmad lidt senere i hverdagene.
Vi boede på 8 sal værelse 805, fantastisk udsigt. Men så stopper det også værelset var så ulideligt varmt, at vi måtte have sådan en hvid blæser kørende. Var næsten parat til at køre hjem før tid den sidste nat da værelset var så varmt. Vi kan slet ikke forstille os at være der en sommerdag.
Ingen vinduer kan åbnes så der bliver meget hurtigt indelukket, ingen former for udluftning.
Døren til toilettet ødelagt på indersiden. Værelset virkede bare slidt i forhold til prisen.
Godt TV på værelset.
Pas på hvis i køre i en lidt større bil de P pladser man kan købe sig til via. Comwell er så små det nærmest ikke kan lade sig gøre at parkere.
Dejligt man kan hente gratis te og kaffe på 6 & 7 etage.
I forhold til prisen lever standarden slet slet ikke op til det
Aldrig mere.
1. ELENDIGE PARKERINGSFORHOLD !!
Som børnefamilie med 2 børn under 3,5år er det under al kritik at der er ingen parkeringspladser tæt på!! Og når jeg mener tæt på, - så mener jeg ikke “Frederiks Plads” hvor vi var nødt til at skulle ud af Frederiks Plads, op på en trafikeret vej og gå et pænt stykke i koldt vådt vintervejr med børn som begyndte at fryse og blev kede. Dårlig service!
2. BYGGEROD!!
Omgivelserne er een stor byggeplads udenfor og det gør omgivelserne mindre flatterende og forvirrende! Især når man kommer på en mørk dag.
3. IKKE FAMILIEVENLIGT!!
Vi havde betalt ekstra (1200kr oveni et gavekort på 900kr) for at få et familieværelse. Klapvognen kunne knap nok komme ind af døren. Da personalet kom med den babyseng (som hotellet havde glemt trods oplysning om en baby) kunne personalet knap nok få den ind af døren. Vi måtte selv bede om småting som kogekedel mv. Standard ting som man har brug for som familie med mindre børn.
4. MANGELFULDT VÆRELSE!!!
Værelset var “strippet” ned til det minimale! Det eneste som hotellet stiller til rådighed er: Kopper, et lille hygiejne sæt, hårtørrer og håndklæder. Der er ingen kogekedel. Ingen små bitte tebreve. Inden vand. Intet ud over det ekstra som man normalt er vant til på andre hoteller. Skuffende, især når man betaler så mange penge. Hvis “designerhotel” betyder “minimalisme” så må man sige at Comwell Aarhus lever op til sit ry.
5. DÅRLIG KUNDESERVICE!!
Det er fuldstændig UMULIGT at ringe dette hotel op! Dette har vi forsøgt både før og efter besøget. Flere gange. Man kan indtale en besked med lovning om at hotellet vender tilbage, - vi hørte aldrig fra dem. Til sidst måtte vi gå ned og rykke for den kogekedel som vi havde spurgt efter 3 timer tidligere (og som de havde lovet ville blive bragt op på værelset mens vi var ude) .. Det burde ikke være normalt at sidde i vente kø i over 20min for at tale med receptionen på det hotel man bor på! Der er ingen interne telefoner på hotellet så man skal ringe på lige fod med alle andre.
6. RENGØRING !!
Vi fandt underlige ting på værelset efter andre mennesker, eller tegn på at det er gået lige lovlig stærkt med at få pakket sengene ud. Min søn fandt emballage fra “Tillykke med din nye Jensen-seng” og vi fandt ID-kort fra en tidligere gæst på en af de høje hylder.
7. EKSTREMT BLØDE SENGE !!
Har du rygproblemer eller udfordringer?! Så bliv hjemme. En af sengene var enormt bløde. Vi døjer ikke med ryggen, men det var ikke en god nats søvn.
Det var positivt at en af receptionisterne tog sig tid til at tale med vores børn på vej hjem. Men, det kan desværre ikke opleve det enormt skuffende ophold som vi har haft. Vi burde egentlig være blevet hjemme. Det er følelsen!
Det ville være i sin plads at Comwell Aarhus gav en eller anden form for kompensation…
Serviceorienteret personale
Serviceorienteret personale. Skønt værelse med dejlig udsigt over byen. Overdådig morgenmadsbuffet. Ikke generet af larm trods byggeri ved siden af hotellet.
Konferencelokalerne gode, men desværre med rigelig støj fra tilstødende konferencelokale.
Lever ikke op til standarden
Lounge beskidt og tydeligvis sjældent rengjort. Flyder med flasker og kaffe.
Morgenmad rippet 10:40 trods åbningstid til kl. 11:00.
Byggerod og relateret larm fra tidlig morgen til sen aften.
Gør jer en tjeneste og find et andet sted.
Jeg og mine to piger havde set frem til et hyggeligt ophold på Comwell i Århus. Vi havde erfaringer fra Comwell Nordhavn med os, hvorfor vi var sikre på en god oplevelse.
Det var ikke tilfældet. Værelset var slidt, sengene var hårde og puder og dyner skulle mildest talt være kasseret for længst. Vi måtte sove med et håndklæde omkring hovedpuden, idet den lugtede jordslået. ØV.
Morgenmaden var standard, ikke nogen meget god morgenmad som beskrivelse lød på. Morgenmaden blev serveret i en stor sal og under ingen omstændigheder den hyggelige atmosfære, som der beskrives.
Jeg ville aldrig anbefale Comwell Århus til nogen, fordi det var simpelthen sådan et skuffende ophold.
Derudover, blev man ikke informeret om byggerod, byggeplads og larm på forhånd.
Skuffende!!!
Kedelig oplevelse
Havde bestilt 2 overnatninger med morgenmad, det gør vi aldrig mere. Hotellet er under ombygning, hvilket de intet informere om. Vi spiste morgen i et kæmpe lokale med gulvtæpper der var huller i og kaffe på kanden var halvlunken, virkelig ringe standard. Efter morgenmaden gik vi receptionen for at afbestille til dagen efter, det lykkedes efter meget debat frem og tilbage. Da vi havde lyst til at sove en enkelt nat mere, spurgte vi receptionen om det var muligt uden morgenmad. Det kunne de ikke, det skulle man selv gøre på nettet, så var det vi fandt et andet Hotel i byen. Aldrig mere Comwell i Århus.
Første og sidste gang vi benytter…
Første og sidste gang vi benytter Comwell Aarhus. Byggeplads på sider med larm fra morgen til eftermiddag. Indvendigt bliver der bygget om, så man sidder i en kæmpe sal og spiser, med dårlig akustik og beskidte gulvtæpper. ELENDIGE parkeringsforhold. bare lad være.
Første og sidste gang vi benytter…
Første og sidste gang vi benytter Comwell Aarhus. Byggeplads med larm fra morgen til eftermiddag på 2 sider af hotellet, ombygning indv på hotellet, så man sidder i en kæmpe sal og spiser med dårlig akustik og beskidte gulvtæpper.. og håbløse parkeringsmuligheder.. første og sidste gang vi benytter det hotel!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.