Oppleves som svindel, de gir deg to valg: enten beholder de det du sendte til reparasjon, eller du må betale for å få den returnert uten reparasjon. Du får 14 dager på å svare. Ellers blir det at de b... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
AirPods Pro 3 købt d. 19 NOV-25. Indleveret til Power Aalborg, City Syd. Ekspedient siger: "De ser rigtig fine ud, det skal vi nok få styr på. De plejer bare at bytte det ud med nyt... Mehr ansehen
Jag lämnade in min Z Flip 6 som jag hade tappat och skadat skärmen på. Hela processen med att lämna in telefonen och få skärmen och batteriet utbytta gick otroligt snabbt. Dessutom fick man en länk f... Mehr ansehen
Om det fanns noll stjärnor Försöker blåsa människor på garanti bl.a genom Power. Försökte få mig att betala 500 spänn för att få tillbaka mina beatslurar som det var fel på från början . Hävdade att... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Sendte inn en telefon som var under 4…
Sendte inn en telefon som var under 4 måneder gammel, der skjermen rett og slett døde sakte, men sikkert, selv om den har blitt meget varsomt brukt og har hatt et beskyttelsesdeksel på siden dag 1. Telefonen lå, som vanlig, helt stille på bordet og da man skulle åpne den kom det en - typisk for de andre som har hatt samme telefon og problem - "knekkelyd" og litt av skjermen ble sort på midten, der skjermbretten er. Så ble den bare mer og mer sort i løpet av kort tid og helt ubrukelig etter et par dager.
Samsung er kjent med problemet og tilbyr (ref. anmeldelse av telefonen) 1 skjermfiks i garantitiden. Conmodo, derimot, krevde 5675,-, da de hevder at det er brukerfeil…en helt hinsides konklusjon. De hevdet at et par ørsmå bruksmerker i telefonen, som kom etter 1 uke, er grunnen til at skjermen kollapset 4 måneder etterpå.
Ser at flere har dårlig erfaring med telefonen og Conmodo, både her og på diskusjonsforum, og de kjører standardsvaret «vi spekulerer ikke i hva som har skjedd» uansett hva man argumenterer med. Som en annen skriver her: Ringer du dem får du elendig kundeservice og en person som var lite imøtekommende, oppgitt og gjentar seg selv
i det uendelige. Dette er muligens noe Samsung har instruert dem i å si for å unngå mange reklamasjonssaker. De krever dessuten penger uansett om den skal skrotes, returneres eller repareres…
En klinkende klar garantisak blir altså avfeid med brukerfeil, så håper man aldri må benytte dem igjen.
diskusjon.no /topic/1915438-sprekk-i-brett-p%C3%A5-z-fold-3
Anbefales ikkje!
Anbefales ikkje!
Elendig kundeservice. Tok flere uker før eg fikk ny telefon etter at di hadde ødelagt min gamle.
Di tar ingen kontakt for å oppdatere deg på hva som skjer. Endte opp med å måtte reise inn 4 ganger i tillegg til å ringe di flere ganger i uken.
Sent my laptop for a repair and got it…
Sent my laptop for a repair and got it back so fast that I couldn't believe that they actually repaired it. I was already angry when I was going to pick it up because I was so sure they just returned it broken. 9 days to send it from DK to SE, repair it and return it - no questions asked. That's amazing service!
Gjelder Conmodo Skarnes
Gjelder Conmodo Skarnes. Rask, proff, kvalitetsmessig utført service. Selv innregnet tid for postgang, tok det kun noen få dager før jeg fikk returnert min snart tre år gamle Samsung S20 mobil, som når jeg pakket den ut, både så og oppførte seg som om den var eskeny. Anbefales på det varmeste
5 av 5 stjerner!
Veldig bra firma! Raskt og profesjonelt! Ser andre ikke har hatt så bra erfaring med Conmodo men det må være unntakene! Anbefaler! :D
Asus Gaming PC til kr 14.999 kjøpt ny i 2016
Det ble sendt inn en reklamasjonssak gjennom Power på en Asus ROG G752VTT7013 som tastatur lys ikke virket. Den var lite brukt og kabinettet var strøkent uten brukermerker og skader. Den kom tilbake med med flere skader på kabinett. Den har gått frem og tilbake fra Conmodo hele 5 ganger uten at ting ble i orden. 7 mnd uten PC. Måtte be om heving av kjøpet til Power noe de ikke aksepterte til å begynne med. Sendte deretter saken til forbrukertvistutvalghet og da kom Power på banen og ville akseptere heving men ville ikke akseptere å betalte tilbake mer enn 2/3 av kjøpsprisen (Det vil si 7999,20 kr fra Power og 1999,80 kr i mva fra staten). Valgte og godta dette for å bli ferdig med saken. Lurt og sjekke med forhandler hvilket serviceverksted de bruker før du kjøper noe. Conmodo er det værste firmaet jeg har vært borti noen gang. De fortjener ikke en stjerne engang.
Lite imponert over hovedkontoret og Oslo butikken
Booket time for service i Oslo med lovnad om at knust skjerm skulle fikses mens jeg ventet. Leverte telefon, ventet i 45min til de klarte å finne ut at skjermen de hadde lovet den hadde de men batteriet de var pliktig å bytte for å holde garantien det hadde de glemt å sjekke at de hadde på lager. Selv om jeg hadde ringt to ganger og fått bekreftelse på at de skulle ordne det på dagen. Ikke istand til å få til en fleksibel løsning, merkant mye dårligere service hos for Samsung etter at servicesenteret deres ble lagt ned og conmodo tok over. Reparerer heller ikke samsung care + her, da må man sende telefonen til kongsvinger..
God hjelp i Oslo, men dårlig hjelp på kundesenteret
Veldig fornøyd med "walk-in" i Oslo, men mindre fornøyd med deres kundeservice på telefon. Jeg har en Samsung smartklokke kjøpt i Tyskland som sluttet å fungere innenfor garantitiden. Da jeg ringte Conmodo sitt kundesenter, så fikk jeg beskjed om at garantien kun gjaldt for produkter kjøpt i Norge, selv om Samsung hadde opplyst om EU/EØS-garanti i to år. Jeg sjekket opp dette med Samsung igjen som på nytt henviste til sin EU Block Warranty som sier at alle produkter kjøpt i EU/EØS kan leveres inn til garantireparasjon i et hvilket som helst annet EU/EØS-land. Jeg endte derfor opp med å dra til deres "walk-in" i Oslo for å konfrontere de, og der var det ikke noe problem. Der fikk jeg god hjelp og smartklokken min var ferdig reparert som garantiservice etter syv virkedager. Så til dere som jobber på walk-in; Takk for god hjelp!👍 Til dere som jobber på kundesenteret; Ta dere sammen!!🤬
Ubrukelig verksted i Bergen
Ubrukelig verksted i Bergen. De skulle bestille deler til mobilen min. Hørte aldri mer fra de. Prøvde å kontakte de på forskjellige telefonnr uten å lykkes med det. Selv telenor kiosken på Oasen måtte se slaget tapt i førsøk på å komme i kontakt med de. Styr unna denne useriøse aktøren her.
Pas på den firma det beholder jeres…
Pas på den firma det beholder jeres mobil og det skal i selv betale for jeg har meldt den firma til politit dk og Norge
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.