Justin Schop heeft me goed geholpen aan een nieuw contract bij NextEnergy.. Ik vond overstappen altijd lastig omdat ik in het verleden wel eens bedrogen uitkwam nadat ik was overgestapt naar een ni... Mehr ansehen
Michael heeft me erg goed geholpen. Meerdere opties bekeken en tot de conclusie gekomen dat een dynamisch contract voor ons het beste was. Hij was heel behulpzaam en had de tijd. Nog tijdens ons gespr... Mehr ansehen
Opdringerige consulent aan de telefoon. Dwingend naar het contract toe praten. Ik wilde niet zomaar overstappen. Toen leiding gevende die nog dwingender was. Ik vroeg bedenk tijd. En toen zei hij brut... Mehr ansehen
Heel vriendelijk geholpen door Justin👌alles duidelijk en heeft echt voor mij meegekeken wat bij mij het beste past...nu ook een nieuw energiecontract afgesloten. Aanrader voor mensen die dit ook wi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij ConsuBeheer helpen we consumenten om grip te houden op hun vaste lasten. Wij vergelijken energiecontracten en zorgen ervoor dat klanten altijd profiteren van een passend en eerlijk aanbod zonder gedoe. Onze missie is om het klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om te besparen, door persoonlijk advies te combineren met transparantie en betrouwbaarheid. We nemen de tijd om elke situatie goed te begrijpen, zodat we niet zomaar het goedkoopste, maar het meest geschikte contract adviseren. ConsuBeheer werkt uitsluitend samen met erkende energieaanbieders en handelt volgens de geldende wet- en regelgeving. Klanttevredenheid staat bij ons voorop , dat blijkt ook uit de duizenden consumenten die wij al succesvol hebben geholpen aan een beter energiecontract.
Herengracht 584, 1017CJ, Amsterdam, Niederlande
- 085 - 773 3761
- info@consubeheer.nl
- consubeheer.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Altijd goede energie deals
Altijd goede energie deals gekregen. Het gaat allemaal wel wat snel aan de telefoon, dus neem vooral zelf even rustig de tijd om alles te controleren en te vergelijken voordat je de overstap definitief maakt!
Was heel blij met het aanbot helder en…
Was heel blij met het aanbot helder en duidelijk, was een heel mooi en voordelig contract. Heerlijk kan er weer 3 jaar mee verder. Nogmaals hartelijk bedankt.
Veel geduld gehad met mij vanwege…
Veel geduld gehad met mij vanwege onzekerheid ivm eerdere HEM ervaring
Duidelijk uitleg over de verschillende…
Duidelijk uitleg over de verschillende opties
Heb duidelijke uitleg gekregen over de…
Heb duidelijke uitleg gekregen over de energie mogelijkheden.
goed opletten bij afsluiten
goed opletten bij gesprek
Een aardige man
Een aardige man, heeft alles goed uitgelegd en de eventuele vragen die ik had werden goed en duidelijk uitgelegd
Omdat de uitleg goed en duidelijk…
Omdat de uitleg goed en duidelijk uitgelegd werd
Heb 3 keer opnieuw het contract moeten…
Heb 3 keer opnieuw het contract moeten afsluiten en de medewerker die ik aan de telwfoon kreeg had een nieuwe MacBook wasr hij mee belde en daarvan viel de verbinding wel 5 of 6 keer weg en werd ik iedere keer teruggebeld.
Het gesprek gaf veel duidelijkheid…
Het gesprek gaf veel duidelijkheid aangezien mijn huidige leverancier zijn afspraken niet nakwam en ik twijfels had om daar te blijven.
Ik ben zeer competent geholpen worden
Ik ben zeer competent geholpen worden. Verder is alles goed gegaan en ik hoop dat dit ook verder zal gebeuren. Van de Energie leverancier heb ik nog nooit wat gehoord,maar het geeft ook zoveel op de Markt tegenwoordig.
Oplichters
Een makkelijke prater aan de telefoon.
Afgesproken dat ik een voorstel via de email kreeg. Enkele uren later kreeg ik een contract via de email,
Duidelijke info over hoe en wat
Duidelijke info over hoe en wat. Ging wel de eerste keer verkeerd maar werd snel terug gebeld om alles opnieuw te regelen…
Omdat we nu geen teruglevering kosten…
Omdat we nu geen teruglevering kosten hoeven te betalen en ook m ogen eens minder in de maand moeten betalen.
goede uitleg
Goed uitgelegd na een tweede telefoontje.
Tijd genomen om de vragen goed te beantwoorden.
Duidelijk uitgelegd hoe het kan gaan met stroom vanaf 1 januari 2027
Mij beloven dat er geen boete aan vast…
Mij beloven dat er geen boete aan vast zou zitten bij de overstap.....en nu 650 euro boete betalen.
nooit maar dan ook nooit meer stap ik over.
Oplichters
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.