Conteccoating Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu brugt Contec Coating ved flere lejligheder, og er virkelig godt tilfreds. Produktet er super nemt at arbejde med. Selve påførelsen kræver en smule øvelse, men når man har sat sig ind i hv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligt resultat af coatingen. Der er efter tørretid kommet en hel del mørke pletter på gulvet, hvilke er temmelig grimme eftersom, vi har benyttet os af den lyse farve. Contec coating bryster sig af... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Contec Coating på…

Jeg har brugt Contec Coating på badeværelset og bryggers, jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor flot resultatet er blevet. Det kræver selvfølgelig, at man følger vejledningen og tager sig tid til arbejdet, men når først man kommer ind i teknikken, er det faktisk rigtig nemt at arbejde med.

Jeg synes især, at det er fedt, at man selv kan skabe det udtryk, man ønsker, og resultatet får et flot, levende og eksklusivt look.

Jeg havde brug for vejledning undervejs, og her har kundeservicen været rigtig god og hjælpsom.

Alt i alt et produkt jeg gerne vil anbefale, og jeg kunne sagtens finde på at bruge Contec Coating igen på et kommende projekt. 👍

22. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu brugt Contec Coating ved flere…

Produktet er super nemt at arbejde med.
Selve påførelsen kræver en smule øvelse, men når man har sat sig ind i hvordan produktet "arbejder" og opfører sig, er det virkelig gode resultater man får ud af det.

9. August 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg vil gerne indlede med at sige

Jeg vil gerne indlede med at sige, at jeg ikke er nybegynder: Jeg er en håndværker med mange års erfaring . Jeres produkt har imidlertid vist sig at være et sandt mareridt.
Det er objektivt set umuligt at arbejde med jeres materiale. Hvis man tilbereder mængder på blot lidt over 3 kg, hærder produktet og tørrer ud på få minutter, hvilket gør påføringen ekstremt vanskelig og uopretteligt forringer det endelige resultat. Konsistensen ændrer sig drastisk og uforudsigeligt, hvilket tvinger mig til at smide materialet væk og spilde kostbar tid på at lave arbejdet om.
Men problemerne slutter ikke her. Jeg vil tilføje endnu en alvorlig mangel: Jeres hylder i butikkerne er konstant tomme og bliver ikke genopfyldt regelmæssigt. For at skaffe den nødvendige mængde produkt har jeg været tvunget til at køre rundt som en gal.
Jeg er yderst vred over den mangelfulde kvalitetskontrol af jeres produkt og over ineffektiviteten i jeres distributionsnetværk. Det kan ikke være rigtigt, at en virksomhed sælger et sådant materiale uden at give klare anvisninger om, hvordan man håndterer disse problemer, og det er slet ikke acceptabelt, at kunden skal kæmpe for overhovedet at kunne finde det.

6. August 2026

Nærmest besat!

Jeg er nærmest blevet besat af at arbejde med contect coating! Det er ligeså let og hurtigt som at male - bare uendeligt meget sjovere! Og man ender med et unikt, personligt, organisk og levende udtryk. Jeg har til nu lavet et solgult køkken og flere møbler og er igang med et stort have bord. Næste projekt er et shelter! Der er faktisk ikke noget man ikke kan bruge contect coating til! Alle procedurer ligger på YouTube og er det ikke nok for dig kan du, ligesom jeg gjorde, deltage i en workshop hos farvehandleren og så er du klar!

2. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitet- fremragende service.

Superfint produkt! Høj kvalitet og gode brugerinstruktioner. Både på skrift og som video. Fedt at man kan vælge farver, der passer til den indretning, man ønsker. Fik jeg nævnt, at jeg deres kundeservice er helt i top?

2. Juli 2026

Virkelig et fantastisk produkt

Virkelig et fantastisk produkt. Jeg har brugt det både til bord, fliser, krukker osv. har været fuldt ud tilfreds hver gang. Og så er det mega nemt at bruge.
Derudover er der virkelig god service. Kommer til at bruge det igen ☺️

30. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke er produkt jeg vil bruge igen

Bestemt ikke er produkt jeg vil prøve igen eller anbefale andre. Jeg købte det til at ligge på et mindre badeværelse, og selv om både min mand og jeg er meget gode med vores hænder, er resultatet ikke særlig godt. Produktetklumper hurtigt undervejs, og har efterladt os med en overflade der ikke er særlig pæn. Vi har valgt farven Alba, og måtte købe dobbelt så meget produkt som ellers anbefales da det ellers ikke dækker. Vi skulle have gået med mikrocement.

17. Juni 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der bør forhandles mindre portioner af…

Der bør forhandles mindre portioner af de dyre cc sealere PU og WP base. Efter at have behandlet mit 3,5 m2 køkkenbord står jeg tilbage med 3/4 af begge produkter, der koster hhv +500kr og +300kr - spild af penge og kemikalier lige til Kommunekemi

28. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver hermed min varmeste…

Jeg giver hermed min varmeste anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg købte oprindeligt selv produkter fra Contec Coating til vores badeværelsesgulv og gang, men fik desværre udført arbejdet forkert i første forsøg. I den forbindelse kontaktede jeg Contec Coatings kundeservice, hvilket viste sig at være en rigtig god beslutning.

Dennis mødte mig med en særdeles professionel og imødekommende service. Han sørgede for, at jeg modtog nye produkter og har efterfølgende guidet mig grundigt gennem hele processen – både via telefon, SMS og videoopkald. Hans tilgængelighed og engagement har været helt i top.

Resultatet er blevet meget tilfredsstillende, og jeg er yderst glad for både produktet og den service, jeg har modtaget.

På baggrund af denne oplevelse planlægger vi at anvende Contec Coating flere steder i huset. Produktet er af høj kvalitet, og overfladen opleves behagelig og sikker at gå på. Vi oplever ikke, at det bliver glat, selv når det er vådt i bruseområdet. Vi har en søn på 2 år, og det giver en stor tryghed i hverdagen, at vi ikke er bekymrede for, at han glider, når han er i bad.

Tusind tak for hjælpen – den største anbefaling herfra fra Fam. Bistrup 🙏🏼♥️

23. April 2026

Fantastisk nemt produkt.

Fantastisk nemt produkt.

Jeg er for nyligt skiftet over til Contec Coating, og sikke en forskel. Effektivt som bare pokker, super nemt at arbejde med. Samt et hav af muligheder. Jeg er vild med du selv kan vælge hvordan du påføre produktet. Ud over det kommer det hele i pulver så absolut intet spild hvis du blot blander tingene korrekt op. Ud over det er det super slidstærkt.

Jeg er skiftet over til at bruge dette hver gang nu og det skuffer bare aldrig.

Guide og vejledning er os i top, så har man nogle spørgsmål er det nemt at få svar.

13. April 2026

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Vi fik i sommers lagt contec coating på hele vores gulv samt væggene på vores to badeværelser efter en omfattende renorvering af vores hus. Vi fik det udført "professionelt" af et gulvfirma, men vidste på dette tidspunkt IKKE, at der var tale om hobbyprodukter, der kunne købes i diverse byggemarkeder.
Vores gulv får pletter af ingenting og er på INGEN MÅDER slidstærkt. Vi har ridser/spor over hele gulvet fra, hvor vores robotstøvsuger har kørt. Vi har endda købt ny støvsuger, da vi i første omgang troede det var den, der var noget galt med. Taber du service på gulvet, laver det mærker. Kører du en højstol eller bedside crib på hjul over gulvet laver det ridser. Har du en gulvspand med vand stående på gulvet i længere tid, kommer der mærker. Kvaliteten er simpelthen for dårligt.

3. April 2026

Platugler og dårlige forklaringer

Platugler og dårlige forklaringer. Jeg har fået lave 2 badeværelser og et brygger med produkter fra Contec Coating. Det er lavet om 2 gange og er nu begyndt at miste hæftningen i vådrum og den oprindelige lysegrå farve er blevet gul. De gider ikke engang komme ud og se på det og giver håndværkerne skylden.
Hold Jer væk eller lav det selv, så skal man i det mindste ikke trækkes med uvederhæftige leverandører.

9. März 2026

Fantastisk.

Vi har anvendt Contec Coating på gulv og fået vores drøm i opfyldelse.

Meget nemt og påføre. Vi malede et lag og spartlede et lag.

Det er blevet så flot.

27. Februar 2026

Skamligt dårligt.

Skamligt dårligt.
Kan ikke anbefales!
Trods manualer og procedure er fulgt til punkt og prikke, står jeg tilbage med et resultat, som ligner jeg ved ikke hvad, og værst af det hele, så er deres top coating til vådrum ikke tæt!
Manualen siger at det skal have to tynde lag, og efter fire lag, er det stadig ikke tæt.
PU top sealer koster 529,95,- pr. box, og man skal blande alt, da blandingsforholdene skal være som de forskriver.
Altså har jeg nu brugt for 2.119,80,- PU top (på et badeværelse på cirka 7 kvm. væg - og jeg skal nu IGEN ud og investere i yderligere to bokse, for at give det to lag ydereligere for at forsegle, da fire gange endu ikke er nok.

Hold jer fra det.
Det holder ikke hvad det lover!

17. Jänner 2026

Nyt køkken.

Har lavet nye køkkenborde. Var færdig d.22 og klar til julemaden d. 24. Andefedt, rødkål og vin. Ingen skjolder og nemt at rengøre.

22. Dezember 2025

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse – ingen ansvarsfølelse

Vi har købt mikrocement fra Conteccoating og fulgt deres vejledning til punkt og prikke. Alligevel opstår der pletter i gulvet, så snart vi tænder for vandet. Da vi kontakter dem, får vi blot at vide, at problemet skyldes, at vi ikke har lagt et tykt nok lag lak – på trods af at der i deres egen vejledning tydeligt står, at lakken skal påføres i tynde lag.

Deres løsning? At vi selv skal købe og påføre to ekstra lag lak, selvfølgelig for egen regning. Ingen kompensation, ingen indrømmelse af at deres vejledning kan være misvisende, og ingen forståelse for konsekvenserne – vi kan nu ikke engang bruge vores bad i de næste 5 dage.

Det er dybt frustrerende, at man som kunde står tilbage med både et defekt resultat, ekstra udgifter og følelsen af, at virksomheden fuldstændig fralægger sig ansvar. Når et produkt og tilhørende vejledning ikke fungerer i praksis, bør virksomheden tage ansvar i stedet for bare at sende regningen videre til kunden.
R2 farver var til gengæld super firma som var søde og venlige og på deres regning gav os 50% som desværre for dem sælger jeres produkter.

Kan desværre ikke anbefales.

21. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super godt produkt!

Super lækkert produkt at arbejde med, nemt at påføre!
Har man et ujævnt underlæg (fx gamle klinker) skal man huske at bruge CC Filler med sand, da Pure i sig selv er for tynd til at dække dette, men gør man dette, bliver resultatet virkelig godt!

Derudover er de super søde på hovedkontoret, og er altid klar til at hjælpe, hvis man har spørgsmål.
Har man mulighed for at besøge dem i Århus, er de også altid klar til en snak! ☺️

14. Oktober 2025

Sløjt resultat

Lidt forvirrende vejledning, men det er til at finde ud af. Jeg kunne også godt have brugt flere tips til anvendelse på noget lidt gammelt, skævt og uregelmæssigt. Desværre er resultatet ikke som lovet og jeg måtte ud og købe ekstra materiale for at få afsluttet nogenlunde. Alt i alt havde jeg valgt noget andet, hvis jeg havde vidst at jeg skulle bruge så mange penge, så meget tid og havde set resultatet.
Har haft fat i firmaet, hvilket var en lidt sløj oplevelse.

20. Jänner 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr