Jag har beställt parfymprover från Coolpriser flera gånger nu och har alltid varit nöjd. Bra utbud, smidig beställning och bra leverans varje gång. För oss som gillar parfym är det ett perfekt sätt at... Mehr ansehen
Flaskorna till doftprover har blivit större och finare. De har tom fått fina förpackningar. Det känns så lyxigt och elegant. Det känns som att man verkligen har tänkt igenom det och utvecklat till näs... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
CoolPriser.se Trustpilot
Præstemarksvænge 10E, 4000 , Roskilde, Dänemark
- 084-373 75 74
- info@coolpriser.se
- coolpriser.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Supernöjd!
Har alltid varit supernöjd med Coolpriser. Fina produkter och god service!
Five stars
Kul att testa olika parfymer utan att behöva köpa full size
Bra service
Köpt två gånger parfymprov
Köpt två gånger parfymprov, båda gångerna fått parfymerna jätte snabbt och varit äkta! Rekommenderar starkt, pålitlig sida.
Så bra att kunna köpa 2 ml för att…
Så bra att kunna köpa 2 ml för att testa om parfymen passar, bra pris! Har sedan bestämt mej och skickat efter en 10 ml rese-size. Att kunna ha råd med en exklusiv parfym som doftar underbart är lyx!❤️
Nisch parfym drömutbud
Nisch parfym dröm-hemsida. Finns alla du kan tänka dig till bra priser. Man kan även välja travel size som kostar mer på andra hemsidor
Myckrt bra skulle rekomenera
Myckrt bra skulle rekomenera
En bra shoppingupplevelse
Sidan är enkelt att navigera, utbudet är bra och beställningsprocessen är enkel. Försändelsen är snabb och uppdatering kring leveransen är hjälpsam.
Nöjd med produkterna.
Snabb leverans och väldigt bra priser!
Snabb leverans och väldigt bra priser!! Älskar att coolpriser har små doftprover om man är nyfiken på att testa en ny doft.
Absolut bästa!
Jag har precis fått min beställning på fyra olika dofter och kan inte uttrycka hur glad jag är! Dofterna är helt underbara, priserna är acceptabla och leveransen är snabb! Och det viktigaste är att jag får volymerna jag verkligen behöver! 10 ml - är precis lagom för mig, som inte använder parfymer dagligen (jag jobbar på sjukhuset och vi har strikta hygien regler). Enormt tack för det ni gör, jag kommer definitivt köpa regelbundet hos er!
Jag beställde ett prov på Armani Privé…
Jag beställde ett prov på Armani Privé Blanc Kogane, men tyvärr fick jag en helt annan produkt än den jag beställde. Det verkar som att fel vara har skickats av misstag. Detta var en besvikelse eftersom jag specifikt ville testa just den parfymen. Förhoppningsvis kan kundtjänst hjälpa till att lösa problemet och informera om hur jag ska gå tillväga för att returnera produkten och få rätt vara skickad. Men har väntat i en vecka nu- inget svar
Parfymprover
Jag beställde två parfymprover och efter 10 dagar kom de i brevlådan.
Första doften var ganska obefintlig, doftade nästan inget alls trots flera lager.
Den andra doften var väldigt stark och sticker i näsan. Och den är inte alls lik originalet (som jag sedan köpte ett äkta prov på).
Jag fick även ett hemligt parfymprov på köpet, men det var helt omärkt så det framgår inte vad det faktiskt var prov på - så hemligt var det 😄. Jag skickade ett mejl med foto och frågade, men fick aldrig något svar.
Trots att de skriver ”Alla våra produkter kommer från auktoriserade och pålitliga leverantörer.” så tvivlar jag starkt på det! Det är väldigt många som klagar på deras dofter och om två doftprover kommer från samma parfym och appliceras på samma person bör de inte skilja sig SÅ mycket åt som de faktiskt gör.
Jag är som sagt skeptisk (vilket jag har rätt att vara) och kommer inte att handla därifrån igen.
Super smidigt och snabb leverans
Super smidigt och snabb leverans, är även mycket nöjd med parfymerna! Kommer fortsätta handla hos CoolPriser.se
Snabb leverans och bra förpackning
Snabb leverans och bra förpackning.
Dock luktade parfymerna inte alls som originalet.
Har Kayali Yum Boujee Marshmallow och sprutade den riktiga på ena vristen och den från Coolpriser på den andra.
Originalet luktar sött och vanilj, den härifrån luktar äldre dam parfym.
Föetag med falska parfymer
Skitfötetag med falska parfymer! Inte att lita på.
Yvonne Lindén
VARNING!!! SCAM!!!
Riktigt skräp-företag, varning!
Beställde 2 parfymprover (25 ml)till en kostnad av 1 300kr. Proverna kom, och var inte alls original, utan någon fake, vidrig sörja. Jag har originalparfymerna, och kunde jämföra. Skrev till kundtjänst, och de erbjöd mig att behålla proverna och ge mig 25% prisavdrag. Dessutom skröt hon över Coolpriser, haha! Såhär skrev hon : "Som information vill vi gärna meddela att vi är stolta över att kunna erbjuda 100 % autentiska parfymer och parfymprover. Det är vår högsta prioritet att upprätthålla de högsta standarderna för kvalitet och äkthet i alla produkter vi säljer.
Vi är glada att kunna informera dig om att vi har mottagit det prestigefyllda EHI-märket, som endast tilldelas företag som noggrant följer europeisk lagstiftning för webbshoppar och uteslutande levererar äkta produkter. Denna utmärkelse understryker vårt engagemang i att erbjuda våra kunder genuina och originala produkter."
Haha, vilken LÖGN!
Parfymerna var vidriga och fake, så jag skickade istället tillbaka dem, vilket hon också skrev var ett alternativ.
Detta gjorde jag den 22 feb. och har ännu inte fått några pengar. Har mailat kundtjänst, men de svarar inte. Kommer att fortsätta maila dem, men har väl blivit blåst.
Har mailat parfymföretagen (Kilian och Parfumes de Marly) att denna sida påstår sig sälja deras parfymer, men skickar stinkande oljigt vatten.
Skrev också till EHI-institutet, blir intressant att se vad de svarar.
Snabb leverans och bra utbud av…
Snabb leverans och bra utbud av parfymtesters
Prova en liten dos av en intressant parfym, innan du bestämmer dig!
Snabb och bra leverans! Jättebra att prova olika dofter innan man köper en ny doft!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.