Copymastery Bewertungen 105

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker een aanrader! Na mijn onderzoek te hebben gedaan, kwam ik Copymastery tegen. Het kennismakingsgesprek was helder en de stappen waren duidelijk. De theorie met uitvoerende praktijk opd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze training voor copywriting is heel toegankelijk, enorm leuk om te doen en zelfs met jaren communicatie-ervaring veel nieuwe dingen geleerd en oude kennis nieuw leven ingeblazen. De opdrachten zi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voordat ik bij EliteCopy aanklopte, had ik geen flauw idee welke richting ik op wilde met copywriting. Ik wist dat ik iets met copywriting wilde doen, maar waar en hoe? Geen idee. Gelukkig hie... Mehr ansehen

4,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Erg tevreden

Mijn ervaring met CopyMastery is heel positief. Vanaf het begin had ik het gevoel dat er echt in me werd geloofd, wat me veel vertrouwen gaf. Er werd goed naar me geluisterd en ik voelde me gesteund tijdens het hele proces. De aanpak is praktisch en helpt om zichtbaar resultaat te boeken. Ik ben daarom erg tevreden.

1. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Driedubbel en dwars aan te raden!

Gigantisch fijne samenwerking met Dave gehad. Deze jongeman beschikt over kennis alsof hij al 50 jaar meedraait. Vanaf het eerste contact tot het opleveren van het werk voor mijn klanten had Dave antwoorden voordat ik mijn vragen kon stellen. Hij denkt overal in mee en zelfs op persoonlijk vlak heb ik veel van hem mogen leren, en dat zegt wat op mijn leeftijd. Ik durf te zeggen dat hij mijn leven compleet heeft veranderd. Driedubbel en dwars aan te raden!

5. Februar 2026

Down to earth

De samenwerking met Dave heb ik als heel prettig ervaren. Hij is down to earth, helder en oprecht, wat meteen vertrouwen geeft. Geen ingewikkelde marketingpraat, maar ontzettend fijne duidelijke stappen die kloppen.

De 1 op 1 begeleiding voelde persoonlijk en ontspannen en gaf mij de ruimte om te groeien op mijn eigen tempo. Wat ik vooral waardeer is dat hij niet alleen praktisch meedenkt, maar ook kijkt naar wie je bent en wat bij je past. Dat maakt zijn manier van werken professioneel en menselijk.

27. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb deze cursus ook gedaan

Ik heb deze cursus ook gedaan (toen nog Elite Copy)

Ik heb deze cursus gevolgd toen deze nog Elite Copy heette. Mijn deelname was bij Elite Copy en niet bij CopyMastery. Ik plaats mijn review hier omdat op deze Trustpilot-pagina ook meerdere reviews over Elite Copy staan, waardoor dit voor lezers relevant kan zijn.

Helaas is mijn ervaring met de Elite copy cursus negatief. Naar aanleiding van het plaatsen van deze review heb ik een sommatie ontvangen met het verzoek deze review te verwijderen, waarin werd aangegeven dat bij het uitblijven daarvan juridische stappen zouden worden overwogen. Dit ervaar ik als zeer vervelend.

Mijn ervaring
Ik heb wel enkele dingen geleerd, maar op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik deze cursus niet aanraden. De nadruk lag sterk op zelfstandig pitchen om aan klanten te komen, wat ik als erg lastig heb ervaren.

Zo werd verwacht dat ik zelf een lijst zou samenstellen van ongeveer 50 potentiële klanten en deze actief zou benaderen. In de praktijk bleek het voor mij zeer moeilijk om op deze manier daadwerkelijk klanten te krijgen.

Mijn advies, gebaseerd op mijn eigen ervaring: doe het niet.
Als je droom is om remote te werken, raad ik aan om ook andere aanbieders te overwegen en goed te vergelijken.

Dit is mijn persoonlijke ervaring en mening..

20. Jänner 2025

Hi Silke,

Op basis van wat je beschrijft (en zelf aangeeft) gaat het om een ander traject dan CopyMastery.

De coach van dat traject heeft ons laten weten dat er inmiddels contact tussen jullie is en dat jullie samen kijken naar waar je vastliep.

Voor verdere vragen of open punten over dat traject kun je het beste terecht bij de coach of partij waarbij je destijds begeleiding hebt ontvangen.

– Het CopyMastery Team

Zeker een aanrader!

Zeker een aanrader!

De theorie met uitvoerende praktijk opdrachten maken dat je een portfolio opbouwd en je snel aan de slag kunt.
Het snelle contact met een persoonlijke coach is helemaal top!

Denk je na over copywriting, dan is Copymastery zeker een aanrader met gericht resultaat!

15. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dave is echt een LEGEND!!

Dave is echt een LEGEND!!! Deze man heeft zoveel verstand van dingen het is niet normaal. Je weet wie ik ben echt bedankt bro!!!

26. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben iemand die normaal best kritisch…

Ik ben iemand die normaal best kritisch is op dit soort online coaching trajecten. Je ziet tegenwoordig van alles voorbij komen over online geld verdienen, en vaak voelt het wat overdreven of te mooi om waar te zijn. Toch sprak iets in de advertentie van Dave me aan. Het was rustig, zonder overdreven beloftes, en dat wekte genoeg vertrouwen om eens contact op te nemen. Het eerste gesprek met zijn team verliep heel prettig. Geen druk om meteen te kopen, maar gewoon rustig uitleg, tijd om vragen te stellen en samen kijken of dit traject wel bij me zou passen. Dat gaf meteen een goed gevoel. Toen ik besloot mee te doen, werd ik persoonlijk welkom geheten door Dave. We hadden een gesprek waarin hij me stap voor stap liet zien hoe het programma werkt. Hij vertelde ook dat ik hem van maandag t/m zaterdag altijd persoonlijk kan bereiken als ik ergens vastloop. Alleen zondag houdt hij vrij, heel begrijpelijk. Over het traject zelf: Ik leer veel meer dan ik had verwacht. Niet alleen over copywriting, maar ook over klanten vinden, positionering en hoe je AI kunt inzetten. Je krijgt toegang tot hun eigen AI-tool die teksten kan schrijven, wat echt handig is. Wat ik erg waardeer, is de begeleiding. Dave neemt de tijd om vragen uitgebreid te beantwoorden, stuurt regelmatig voice memos met extra uitleg en checkt elke week even in hoe het gaat. Zeker een aanrader voor iedereen die serieus iets online wil opbouwen.

25. Oktober 2025

Erg goed geholpen door Dave

Erg goed geholpen door Dave, ik heb al 8 cursussen gekocht maar nog nooit 1 op 1 begeleid geweest. Dave neemt altijd tijd voor je. Ik heb nu mijn eerste 2 klanten gevonden. Ik had nooit verwacht dat het echt mijn leven zou veranderen. Heel mijn leven is veranderd in een tijdbestek van 4 maanden. Echt bedankt Dave. Ik ben je zo dankbaar. Ik heb E-commerce gedaan bij verschillende zogenaamd rijk makende Guru's. Jij bent geen Guru maar een held. Iemand die echt levens red. Ik heb met mijn eigen ogen nu ook gezien dat het voor mij kan. Maar ook voor jou andere 1 op 1 studenten. Ik hoop dat ik iemand kan helpen met deze revieuw om een stap te zetten. Ik ben eeuwig dankbaar. Ik stop over 1 maand met mijn baan.. dan kan ik eindelijk mijn droom volgen en naar Spanje verhuizen met mijn vrouw.

6. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgens mij neigt dit naar oplichting?

Als ik naar de website ga, krijg ik een foutmelding en zie ik helemaal niks staan. Ben dan benieuwd of al deze zogenaamde positieve reviews allemaal kloppen...

29. Oktober 2025

Hi Jeffrey,

Onze website www.copymastery.nl werkt gewoon correct — vermoedelijk kreeg je even een foutmelding tijdens een korte update of via een verkeerde link.

We kunnen geen aanmelding of contactgegevens van je vinden in ons systeem, dus we weten niet precies wie je bent. Jammer dat je ervoor kiest om direct een 1-sterrenreview te plaatsen in plaats van even contact met ons op te nemen.

Bij CopyMastery steken we veel liefde en tijd in onze studenten, en we zijn trots op de vele positieve reviews die voortkomen uit echte resultaten en persoonlijke begeleiding. We zijn een officieel geregistreerd Nederlands bedrijf, en inmiddels hebben honderden studenten onze training succesvol afgerond.

Mocht je alsnog even willen overleggen of zien hoe het programma wél werkt, stuur gerust een berichtje naar info@copymastery.nl

We helpen je met plezier verder.

- Het CopyMastery Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit had ik eerder willen weten.

Ik stapte met vertrouwen in dit programma, dat werd gepresenteerd als persoonlijk en transparant. In de praktijk voelde dat anders.

Tijdens de lessen viel me op dat in meerdere video’s stemmen wisselden en dat de persoon in beeld zichzelf op een moment bij een andere naam noemde. Dat riep bij mij twijfel op over wie de training daadwerkelijk had gemaakt. Toen ik daar vragen over stelde, werden de video’s later aangepast, met als verklaring dat het een foutje van de editor was.

De feedback die ik kreeg op mijn opdrachten leek grotendeels automatisch gegenereerd, terwijl er was beloofd dat de begeleiding persoonlijk zou zijn. Ook werd er in een video een tool (Custom GPT) aangeboden in ruil voor een review op Trustpilot, wat voor mij oncomfortabel voelde.

Ondanks dat ik alles heb gedaan wat gevraagd werd, bleef resultaat uit. Toen ik mijn zorgen uitte, werd vooral gevraagd mijn volledige leadlijst te delen, iets wat ik niet veilig vond.

Mijn vragen en restitutieverzoek zijn nooit inhoudelijk beantwoord. Voor mij ontbrak transparantie, persoonlijke aandacht en vertrouwen. Ik had dit graag eerder willen weten.

28. Oktober 2025

Hi Lynn,

We hebben in ons systeem gekeken, maar kunnen geen student met jouw naam of e-mailadres terugvinden. Daardoor kunnen we de inhoud van deze review helaas niet verifiëren. Ook Dave, die al onze studenten persoonlijk begeleidt, kan zich niemand herinneren die een ervaring heeft gehad zoals hier wordt beschreven.

We willen wel graag een paar punten helder toelichten, zodat lezers een juist beeld krijgen:

- CopyMastery is een professioneel en officieel geregistreerd Nederlands bedrijf. De naam en bedrijfsinformatie staan duidelijk vermeld op alle facturen.

- Alle video’s in het programma zijn persoonlijk door Dave opgenomen. Studenten ontvangen persoonlijke feedback van Dave via voicememos, berichten en calls.

- Er wordt nooit gevraagd of beloond voor het schrijven van een review. Alle reviews op Trustpilot zijn afkomstig van echte studenten die het traject daadwerkelijk hebben gevolgd.

We merken tevens dat er rond dezelfde periode meerdere soortgelijke berichten zijn geplaatst door namen die we niet kunnen terugvinden in ons systeem. Dat kan bij lezers begrijpelijkerwijs verwarring veroorzaken, en daarom willen we dit graag helder toelichten.

Bij CopyMastery steken we veel tijd, liefde en persoonlijke aandacht in onze studenten en zijn we trots op de honderden mensen die door ons succesvol zijn begeleid.

Mocht er sprake zijn van een misverstand of verwarring met een ander programma, dan kun je ons altijd bereiken via info@copymastery.nl

— Het CopyMastery Team

Zeker 5 sterren van mij

Zeker 5 sterren van mij! Vanaf het 1e moment dat ik in gesprek was met dit bedrijf was het al direct professioneel en voelde ik mij direct betrokken! Ik raad EliteCopy zeker aan voor mensen die graag beter willen worden in het schrijven van teksten doormiddel van Chat GPT!

29. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede training, zelfs met communicatie-ervaring

De opdrachten zijn duidelijk en erg leuk om te doen. Na het insturen van het huiswerk reageert de coach enorm snel met waardevolle feedback zodat je uiteindelijk met een prachtig portfolio naar klanten kunt. Dank voor leerzame training!

29. September 2025

Perfect organization

Learning all about copywriting is incredibly instructive. You learn everything step by step and get excellent feedback. You can always turn to your coach, and they're also very supportive!

24. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

EliteCopy meer dan een cursus

EliteCopy heeft gedegen opbouw in de training. Je wordt zelf aan het werk gezet zodat je de essentie >skills van Copywriting begrijpt. De uitleg is kort en helder. De feedback op het huiswerk door de coach is genuanceerd en to the point en snel nadat je het hebt ingeleverd. Je gaat daardoor werkelijk leren en het je eigen maken. Daarbij is het voor mij persoonlijk de stok achter de deur om daadwerkelijk een eenmanszaak te gaan opstarten wat altijd mijn droom is geweest 🌸 bedankt voor de steun Dave!🌸

21. September 2025

Ondersteuning is fantastisch

Echt een super fijne cursus. Niet alleen de cursus is fijn, maar ook de begeleiding die je erbij krijgt. Snelle reactie, altijd ondersteuning en feedback wanneer je maar nodig hebt.

14. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden met Elitecopy

Ik ben ontzettend tevreden met Elitecopy. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De communicatie verliep vlot en duidelijk, en ze dachten echt met me mee om het beste resultaat te behalen. Het geleverde werk is van hoge kwaliteit en helemaal afgestemd op mijn wensen.

Wat ik vooral waardeer is hun betrouwbaarheid: afspraken worden nagekomen en deadlines netjes gehaald. Dat geeft veel vertrouwen. Kortom, een zeer positieve ervaring. Ik kan Elitecopy dan ook van harte aanbevelen!

2. September 2025

Persoonlijke aanpak

Zelf heb ik een erg fijne ervaring gehad. Vanuit je coach wordt je persoonlijk begeleid om je doelen te behalen. Daarnaast wordt er duidelijk uitgelegd wat Copywriting is. Vanuit de uitleg krijg je goede opdrachten en daar krijg je feedback op.

Absoluut een aanrader

30. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr