De fiets is snel bezorgd en helemaal goed en compleet! Ik heb nog even whatsapp contact gehad omdat er stond voor 17:00 besteld, morgen in huis en dit niet het geval was. Ging waarschijnlijk ook werk... Mehr ansehen
Mooie fiets die meisjes transporter en mooie kleur! Ziet er degelijk uit….. maar wel jammer dat we geen gebruiksaanwijzing bij zat (je mist de details op de film) en een pakketje met inbussleutel die... Mehr ansehen
Na goed advies via whatsapp te hebben gehad, heb ik de fiets voor mijn dochter gekocht. De volgende dag werd hij al geleverd en is hij door mijn man in elkaar gezet. Super mooie fiets. Goed ingepakt,... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeker aan te raden om een fiets te…
Zeker aan te raden om een fiets te kopen online ,service is top. Mijn dochtertje is blij met haar nieuwe fiets.Bij een nieuwe aankoop van een fiets weet ik waar ik moet zijn.
Top fiets is stevig en goede kwaliteit…
Top fiets is stevig en goede kwaliteit voor een scherpe prijs
De verzending ging goed en alles werd…
De verzending ging goed en alles werd netjes via mailverkeer geupdate. Dat was fijn om te lezen hoe ver de bestelling was. Mijn zoon is helemaal tevreden met zijn fiets. We dachten dat we de rode kleur hadden besteld maar kregen de blauwe. Mijn zoon zei als het een foutje was dan was het een goed foutje want de blauwe kleur is mooier.
Het was goed
Het was goed, instructies voor remmen mochten een beetje uitgebreider zijn.
Very Nice bicycle and Nice support
Top!
De fiets is snel bezorgd en helemaal goed en compleet!
Ik heb nog even whatsapp contact gehad omdat er stond voor 17:00 besteld, morgen in huis en dit niet het geval was. Ging waarschijnlijk ook werkdagen, maar de werknemer heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan en alle informatie gegeven wat mogelijk was over mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden!
Heel blij
Heel blij, snelle levering, mooie fiets, makkelijk te monteren en een heel blije dochter !!!
Supergoede en snelle service
Supergoede en snelle service. Je krijgt wat je vraagt. Ideaal ook dat je de handleiding op link krijgt zodat je meteen het filmpje kan zien.
Enig minpuntje is de standaard. Deze is wat slap, zodat de fiets bij aanraking van de standaard af gaat.
Mooie fiets voor een blije dochter
Mooie fiets voor een blije dochter.
Levering snel met duidelijke communicatie van vervoeder.
Alleen jammer dat er moer ontbreekt om
De standaard vast te zetten.
goed service en snel betaalbaar
Super mooie fiets en verkrijgbaar in…
Super mooie fiets en verkrijgbaar in hele leuke kleuren! Makkelijk in elkaar te zetten. Onze dochter van 7 is er ontzettend blij mee!
Fijne mooie fiets
Fijne mooie fiets! Zeer vriendelijke bezorger en erg flexibel en meedenkend.
Onze dochter is helemaal happy !
Mijn kleindochter was helemaal happy…
Mijn kleindochter was helemaal happy met haar nieuwe fiets van Cortegp. Ze heeft de excellent 22''. Fietste er zo op weg
Top fiets
Super snel geleverd, goede handleiding door een filmpje. Stevige, degelijke fiets voor een mooie prijs. Klantenservice reageert snel en vriendelijk
Goede service en snel geleverd
Goede service en snel geleverd. Onze dochter is heel blij met haar mooie roze fiets!
Snel geleverd
Snel geleverd, fijn contact met de bezorger.
Fiets is van goede kwaliteit brede banden, en makkelijk in elkaar te zetten met een klein beetje hulp van de montage video die je door middel van een QR code kan bekijken! Super!!
Fiets netjes op tijd geleverd + fijne montage
Fiets netjes op tijd geleverd. Met het instructiefilmpje dat we via de mail doorgestuurd hebben gekregen, ging het in elkaar zetten van de fiets helemaal goed! Alleen kan de instructie van het afstellen van de remmen beter worden uitgelegd. Dit staat alleen in de papieren handleiding, maar niet in het montagefilmpje. Wellicht een tip voor de toekomst. Voor de rest een prettige ervaring!
Mooie fiets
Vlotte levering, makkelijke montage.
Zoon super blij met zijn mooie fiets!
Good price/quality
Good price, easy to install, looks beautifull. My daughter is very happy.
Goede, leuke fiets voor een mooie prijs
Wij hebben deze fiets besteld voor de 6e verjaardag van onze dochter. De fiets was snel binnen en goed in elkaar te zetten! En voor een goede prijs! Wat een verrassing op haar verjaardag, ze is er super blij mee! Echt een grote meiden fiets:)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.