Köpte en förvaringsbox där en av sidorna var fel så den går inte att montera. Där var flera spår av att kartongen manipulerats med bland annat uppklippta buntband. Jag kontaktade kundtjänst omedelba... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Costco säljer för det mesta varor av hög kvalité. Allt från fryst pizza via barnkläder till biltillbehör håller hög klass, i mosats till andra lågpriskedjor. De få gånger något strulat, har det aldrig... Mehr ansehen
Tyckte dom var ok i början, nu bara sämre och sämre. Varor som tar slut fattas i veckor innan det kommer nya. Man kommer tidigt till Costco, och tar en korv finns ingen senap och alla läst maskiner... Mehr ansehen
Behövde hjälp och bemöttes i medlemskapsdisken av en väldigt otrevlig tjej med kort brunt hår som hette maria eller mariella något sådant. Hon pratade väldigt nedlåtande om mig till sina kollegor, jag... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
DYRT
Mycket dåliga kampanjer och ingen bra hemsida. Oftast dyrare än andra butiker om man kollar kilopris .
500kr för medlemskap. Borde vara gratis. Dom ska vara glada att nån vill handla där.
Absolut sjukaste företaget jag varit…
Absolut sjukaste företaget jag varit med om. Skriver och försökt bli av med mitt medlemskap i över ett års tid, dom forsätter dra pengar, men skriver på Mail att dom avslutat mitt medlemskap! Fjärde gången jag nu har Mail kontakt med dom angången att avsluta mitt medlemskap utan resultat
MEDLEMSKAP
MEDLEMSKAP! Tecknar du medlemskap nov 2022,
Sedan inte förnyar direkt,utan väntar som jag till
Feb 2024.Då är deras policy,att OM du förnyar INOM 2
Mån,o du betalar 500:- full avgift för 1år,då går ändå ditt medlemskap ut sista nov 2024! Du blir blåst på 2 mån. Har fått många”förklaringar” varför d e så, helt ointressant,för i slutändan blir du blåst på 2 mån!
Den amerikanska affärsidén,$$$$$$ till varje pris.
Händer att du kan göra några bra deals,men om du inte är en jättefamilj,kan du lika gärna handla i ordinarie affärer!
Köpte färdiggrillad kyckling
Köpte färdiggrillad kyckling. Kom hem och öppnade förpackningen den låg i.
Halva kycklingen var röd och rå. Blev tvungen att grilla i ugnen ganska länge.
Undvek att köpa tillbehör eftersom Costco tyvärr har korta bf datum ( har fått kasta bort bl a ägg. )
I fortsättningen köper vi nog enbart Pellegrino vatten där eftersom vi känner avsmak för allt annat.
Dålig kopia i Sverige, Costco i USA är helt annorlunda
Korta datum om du ens lyckas hitta det du söker
Kanske är jag för gammal och traditionell för detta ställe. Så läs följande med en gammal (42år) mans ögon.
Det är oerhört svårt att finna det du söker. Om du lyckas finna någon i personalen så talar de inte svenska och de har ingen som helst aning om var varan du söker finns.
Få varor är billiga om du jämför kilopriset mot andra butiker. Nästan alla färskvaror har extremt kort bf-datum. Inte sällan är bf-datum på bröd och bakverk dagen därpå.
Måste avslutningsvis nämna att deras Mac’n’cheese är bland det vidrigaste jag ätit.
Deras citronsockerkaka är dock magisk… men givetvis är datumet kort även på dessa.
Jag gissar att denna kiosk inte kommer se 2025.
Nötfärsen på costco är katastrof
Nötfärsen på costco är katastrof, mycket senor och smakar kiss om det.
Köp inte Nötfärs där.
Köp i vanlig butik.
Costco är DYRT
Costco är DYRT!
De gick hårt ut med att vara en mega-lågpris whole sale butik som de faktiskt är i usa men nästan allting i Costco Sverige är dyrare än i andra kedjor som Ica och Hemköp.
Om du inte är ute efter att köpa 6 ton hundmat eller 50 rullar plastfolie som storpack så kommer ditt slutpris vara mer än din lokala svindyra Konsum.
Var redo att tvingas stå i kö för att de ska granska allt du köpt efter du betalt i kassan, det är en säkerhetskontroll de har men inte nog med att det är jobbigt och förnedrande, det är också olagligt enligt svensk lag. Bara polisen får gå igenom dina påsar och väskor. Faktum är att costco sverige inte har modifierat deras amerikanska business policy utan annamar den rakt av som finns att läsa på deras webbsida. Den innehåller galet många punkter som strider mot svensk lag och många som är formulerade för en helt annan värld än vår. T ex får inte 17 åringar röra sig fritt i butiken utan föräldrars översyn för då blir du av med ditt dyra medlemsskap.
Medlem blir du för 500kr per år. Det är ett krav för att få handla. Tro mig, inte fler än 1% kommer handla i dem butiken för att gottgöra medlemsskaps-kostnaden.
Summa summarum är att Costco Sverige är skräp. En svindyr travesti som endast finns för att lura folk. De absolut lurar dig när de inte visar några priser ellee varor på webben utan du måste betala 500kr för att få se dem. De utlovar att ALLA varor ska vara billigast i sverige men faktum är att nästan allt är dyrare, många gånger mycket dyrare.
Betala INTE för ett medlemsskap. Vänta tills de giriga svinen har svikit tillräckligt många medlemmas att de inser att de måste sänka priserna för att överleva.
Bra mycket att handla finns inte…
Bra mycket att handla finns inte Mountain dew
Costco var bra när man handlade i USA…
Costco var bra när man handlade i USA och dollarn stod i under 5 kr. Idag tycks många varor vara minst lika dyra som i många svenska kedjor. Det flesta matvaror är i amerikansk storförpackning eller egna märken och naturligtvis ofta med amerikansk skräpmat för blivande tjockisar.
Att bli medlem var ett himla krångel och känslan var att det var krångligare än att komma in på Försvarshögkvarteret. Även krångligt att ta sig ut, då varorna i vagnen skall kontrolleras mot kvittot. Varför begriper jag inte då man kommer direkt från kassan.
Och varför man skall betrakta det som en stor förmån värd att betala 500 kr för begriper jag inte. Det är Costco som borde vara glada för att någon över huvud taget vill besöka deras butik. Kanske pga bra parkering?
Till slut - Costco har inte begripit Internet. Det går inte att söka efter vilka varor de har, än mindre om de finns hemma.
Sammanfattning – åk hem till USA och kom tillbaka när ni lärt er hur butiker fungerar i norra Europa och vilka varor som efterfrågas.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.