INNOVA BYG  Bewertungen 55

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køkken helvedet forvandlet til køkken drømmen! Vi havde bestilt et køkken gennem IKEA, og alt gik galt! De forkerte varer blev leveret i forkerte farver, mængder, størrelser og model. Da v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

These guys really helped me out at short notice, with my kitchen nightmare from IKEA. Very accommodating, helpful & professional. They delivered high quality work with a fair price. Highly recommende... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft Josef og hans hold i vores lejlighed for tredje gang for at arbejde videre på nogle projekter, vi har haft brug for hjælp til. Josef viste sig - som altid - fleksibel, hurtig til at vende... Mehr ansehen

1. Allround-Handwerker

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er din professionelle samarbejdspartner i dit byggeprojekt – til hele livet! Vi specialiserer os i køkkenmontering, renovering og afmontering samt komplette entrepriseopgaver. Som totalentreprenør tager vi ansvar for hele hjemmet, hvilket inkluderer VVS, el-installationer, malerarbejde, gulvlægning, renovering af toiletter og meget mere. Med vores byggerådgivning, skræddersyede byggeindretning og erfarne indretningsstylister hjælper vi dig med at skabe et hjem, der både er funktionelt og æstetisk tilpasset dine behov. Uanset om du ønsker en totalrenovering eller mindre handyopgaver, sørger vi for høj kvalitet og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Vi tror på, at alle opgaver – store som små – fortjener vores fulde engagement. Lad os gøre dine byggevisioner til virkelighed – til hele livet!

3,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Ødelagt dør til 5000kr!

Har fået lavet en dør, som der på intet tidspunkt har været i orden. Døren skraber hen af gulvet og flugter ikke lige med gulvet. Jeg forsøgte at nå frem til en ordentlig løsning dengang, men fik af vide at det bare ville koste ekstra. Efter diskussion valgte jeg at betale for døren. 5000kr! Men som tiden er gået, nu her to år efter, er døren nu helt ødelagt og knækket!! Der hvor hængslerne er monteret på kammen. Virkelig ikke ok udført arbejde på nogle måder. Jeg står med en ubrugelig badeværelses dør som ikke virker.
Jeg har forsøgt at kontakte Cphatworks på alle tænkelige måder. Deres WhatsApp nr som de så fint linker til, på deres hjemmeside, er IKKE deres nr. Det andet nummer på hjemme siden “eksistere ikke” når man ringer det op.
Deres mail, bliver sendt retur til afsender hvis man sender en mail.

Anbefaler IKKE at bruge dette firma!

13. März 2026

Svindlerfirma

Svindlerfirma

Opsummering:
Vi står tilbage med beskadiget PH-lampe, hakker i gulve, og ekstraudgifter for at få færdiggjort et projekt, som Innova Byg løb fra!

Vi skulle have opsat køkken. Jeg kom i kontakt med Josef.
I starten gik kommunikationen fint. De kom ud og målte op, lavede en pris og fik en elektriker med ind over m.m.
Ali overtog sagen, men da han ikke rigtig kunne finde ud af at svare, røg sagen tilbage til Josef.

Jeg fik sendt en faktura og begik den fejl, at betale det fulde beløb (lidt over 30.000 kr. for alt opsætning af køkken samt elektrikerarbejde), selvom jeg kunne have nøjedes med 20 % depositum. Det har Innova Byg aldrig selv gjort opmærksom på. Det stod blot med småt på fakturaen. Det burde nok have været første alarmklokke.

Der kom en del forsinkelse ifm. Opsætning af vores køkken, pga. leverandør af fronter.
Her var Innova Byg rimelig fleksible med opstartstidspunkt. De sagde det ville tage dem 2-3 dage at sætte køkken op.
Da de gik i gang satte de én mand på opgaven, som talte svensk og absolut ikke kunne forstå dansk eller engelsk, så umulig at kommunikere med.
Det tog ham halvanden uge at sætte moduler og køkkenfronter op.
Undervejs beskadigede hans vores PH-lampe, som Josef flere gange lovede de nok skulle erstatte. Derudover har han lavet flere dybe hakker i vores lakerede trægulve – noget som flere håndværkere efterfølgende har fortalt, man godt kan få til at løfte sig noget, hvis man handler hurtigt og hælder vand på. Pinligt en tømrer ikke ved det.
Derudover har han formået at skære kabel til emhætte-motoren over... Det opdagede vi først senere.
Der skulle sættes en svævehylde op i køkkenet med nogle lange ”spyd” til at holde dem, som skulle føres ind i væggen.
Her fik Innova Byg ikke lige tænkt sig om, og formåede at lave et hul i væggen på tilstødende badeværelse (som er helt nyrenoveret…).
Det fiksede de dog ved at hente en maler ind. Det blev lavet lidt hurtigt i første omgang, og måtte derfor laves om. Nu er resultatet blevet acceptabelt.

Vi skulle have nogle plader sat op i to vindueskarme, da bordpladen fortsætter ud til vinduerne, og derfor skal understøttes.
Vi understregede over for Innova Byg, at det var vigtigt at pladerne var i vater eller maksimalt et par millimeter UNDER køkkenmodulerne, da borplade-firmaet ellers ikke ville kunne udføre deres arbejde.
Det kunne deres tømrer heller ikke klare, og satte pladerne et par millimeter OVER køkkenmodulerne.

Tirsdag d. 8. juli kom Josef ud og besigtigede køkken, skader osv.
Vi aftalte han skulle ud og ordne det med pladerne i vindueskarmene 2-3 dage senere.
Han skrev så fredag, at han først kunne komme i næste uge.
Det var ok, da bordplade først kom på torsdag d. 17. juli.
Han var ikke til at få fat på mandag d. 14. juli, men jeg fik fat i ham tirsdag d. 15. juli.
Her sagde han, at han ville ordne det dagen efter, altså dagen før bordplade skulle på.
Da jeg kom hjem fra arbejde kl. 15.30, havde han stadig ikke været her.
Han besvarede ikke mine opkald eller sms’er.
Jeg fik fat i maleren, der havde været her og ordne vores væg på badeværelset, og han fortalte at han stadig havde vores nøgle og ikke havde hørt fra Josef.
Kl. 17.00 ringede maleren og fortalte at Josef nu havde hentet vores nøgle. Maleren bor ca. 15 min. Kørsel fra vores bopæl.
Kl. 17.30 var Josef stadig ikke dukket op. Han besvarede stadig ikke opkald.
Kl. 18 fik jeg fat i maleren, som sagde at Josef ikke havde sagt noget om, hvor han kørte hen.
Derfor måtte jeg få fat i en tømrer der med kort varsel kunne komme ud og ordne det med pladerne. Den slags koster penge, men alternativet var at vi skulle betale bordpladefirmaet for en fuld arbejdsdag samt udskyde hele projektet i +8 uger.

Jeg hørte først fra Josef igen fredag d. 25. juli, hvor han langt om længe havde været forbi med vores nøgle og lagt i postkassen.
Han havde sendt en sms med en undskyldning om, at der var en krise i hans personlige liv, og at han trak sig fra alt arbejde, samt at hans partner ville tage sig af opgaven når han var retur fra sommerferie d. 3. august. Jeg formoder at det var Ali, der var tale om.
Siden da har jeg aldrig hørt retur fra hverken Ali, Josef eller andre fra Innova Byg. Jeg har skrevet SMS’er på både arbejds- og privatnumre, ringet, sendt e-mails osv.
Jeg måtte ud og finde en VVS’er, elektriker og fugemand til at færdiggøre.
Derudover måtte jeg købe en ny emhætte, som jeg skulle bruge tid og penge på at male.

Tilbage står jeg med et køkken der blev 12.000 kr. dyrere end beregnet, når man medregner udgifter til yderligere håndværkere og beskadiget inventar.
For ikke at medregne en gevaldig hovedpine, timevis brugt på bekymring og forsøg på kontakt og unødigt stress hos min højgravide hustru.

Innova Byg I har 14 dage til at erstatte mine ekstra udgifter, ellers ryger I i svindlerjagten!

25. Juli 2025

Den værste oplevelse

Jeg vil gerne på det kraftigste advare andre mod at bruge Innova byg! Lad jer ikke snyde af de fine anmeldelser.
Vi endte med ødelagt og beskadiget inventar (som de ikke har erstattet) og et ufærdigt køkken, hvor de aldrig kom og færdiggjorde det, trods vi havde betalt for det. Derudover har de lavet flere fejl, som vi har måttet få andre til at udbedre. Firmaet har nu i halvanden måned ignoreret opkald, sms’er og mails både til den ene og den anden partner. Vi har virkelig forsøgt at komme i dialog med dem, for at få løst det hele, men vi bliver kun mødt af tavshed. De har dog afleveret vores nøgle i postkassen.
Jeg forstår på ingen måde, hvordan de kan se sig selv i øjnene, vel vidende at de er blevet betalt for ydelser, de ikke har fuldført, og de har ødelagt folks ejendele uden at erstatte dem. Jeg er i chok over, at man kan få sig selv til at behandle andre så dårlig.
Jeg håber min anmeldelse vil få andre til at tænke sig om en ekstra gang, inden de hyrer Innova byg.

Mvh. Caroline

17. Juli 2025

Lokket ind i projekt, betalt 53.600 kr. i depositum, arbejdet aldrig påbegyndt

Vi indgik aftale med Innova-Byg ApS om en del af en større renovering i vores sommerhus. Opgaven bestod i udskiftning af et stort vindue til panoramadøre samt opførelse af en ny terrasse. Derudover havde vi en separat opgave med behandling af skimmelsvamp, som vi heldigvis valgte at udbyde til en anden leverandør.

Innova-Byg ApS blev valgt på baggrund af anbefaling fra vores netværk, og fordi vi ønskede en “turn-key” løsning. De fremstod i starten professionelle, kom hurtigt og målte op, og fremlagde et tilbud på tømrerarbejdet. Vi indgik aftale om netop denne del af projektet. Innova-Byg ApS krævede et depositum på 40% af den samlede pris i faktura, svarende til 53.600 kr., med begrundelsen, at materialer (bl.a. døre) skulle bestilles i god tid pga. lang leveringstid.

Arbejdsstart blev aftalt til den 10. juni og bekræftet af Innova-Byg ApS. Men på den aftalte dato – og dagene derefter – mødte ingen op. Den ansvarlige kontaktperson (Ali) svarede pludselig ikke længere på telefonopkald. Efter gentagne forsøg fik vi kontakt til en anden medarbejder (Josef), som oplyste, at Ali havde personlige problemer, og at der var taget forkerte mål til dørene, hvorfor der skulle måles op igen. Der blev lovet opstart og weekendarbejde som kompensation for forsinkelsen, men ingen kom.

Efter yderligere henvendelser modtog vi en enkelt e-mail fra Ali, hvor han skrev, at vores depositum var “sikkert hos dem” og tilbød to muligheder: 1) tilbagebetaling af depositum efter annullering af dørene, eller 2) udsættelse af projektet. Vi valgte tilbagebetaling og gav en klar frist. Ingen tilbagebetaling skete.

Vi har efterfølgende involveret advokat, sendt inkassovarsel med frist, men har fortsat ikke modtaget vores penge og kan ikke komme i kontakt med Innova-Byg ApS.

Vi oplevede desuden et betydeligt pres under forhandlingsforløbet for at træffe en hurtig beslutning, hvilket set i bakspejlet virker bekymrende.

Konklusion: Depositum betalt, intet arbejde udført, ingen tilbagebetaling – og manglende kommunikation fra Innova-Byg ApS.

24. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gulv og montering af front i køkken

Vi havde Innova Byg til at slibe gulv og montere front på opvaskemaskine. Innova Byg har ageret meget professionelt og serviceminded igennem processen.

16. April 2025

Hej Martha
Tak for din anmeldelse og for tilliden– det betyder virkelig meget for os. Det glæder os, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen! 😊

– Teamet hos Innova Byg

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En perfekt hjælp til en rimelig pris

Vi stod midt i en større renovering og havde brug flere hænder, da vi skulle til at montere nyt køkken. INNOVA kunne tiltræde opgaven hurtigt og var meget serviceminded under hele processen. Vi havde en god dialog og endte med et meget tilfredsstillende resultat.

23. Mai 2024

Hej Valdemar,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at vi kunne træde til hurtigt og bidrage med både service og et resultat, I er tilfredse med. ☺

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har benyttet INNOVA BYG for første…

Jeg har benyttet INNOVA BYG for første gange.De er hurtige, effektive og gør et helt fantastisk flot stykke arbejde. Kan 100% anbefales herfra.

21. April 2025

Hej Mary,
Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god første oplevelse, og det har været en fornøjelse at hjælpe dig.
– De bedste hilsner, Teamet hos Innova Byg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En tryg og god oplevelse

Vi har brugt INNOVA byg til nedrivning, spartling, maling, træk af strøm og opsætning af nyt køkken.
Jeg var selv meget overvældet af alle de håndværkere, det krævede at få jobbet klaret, og Innova byg viste sig at være perfekt, da de stod for at sende de håndværkere ud, der passede til de forskellige opgaver samt det store logistik arbejde, så alt blev klaret i den rigtige rækkefølge.
Hele vejen igennem sørgede de for at vi følte os tryg i processen, og de var gode til at møde mine mange spørgsmål.
Der var en god gennemsigtighed i forhold til det økonomiske og en god kommunikation, så det holdt sig indenfor, hvad vi kunne betale.
Alle der arbejdede på vores køkken var søde og imødekommende og vi står i dag med et dejligt køkken!
Vi er meget tilfredse og vil både anbefale Innova byg til andre og bruge dem igen til andre opgaver :)

17. Februar 2025

Hej Mathilde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I har haft en tryg og god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på jeres tillid og jeres anbefaling. Rigtig god fornøjelse med jeres nye køkken! 😊

Klar anbefaling…

Jeg har benyttet INNOVA BYG flere gange over de sidste par år. De er søde, hurtige, effektive og gør et helt fantastisk flot stykke arbejde. Kan 100% anbefales.

18. Februar 2025

Hej Charlotte,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med os . Vi sætter stor pris på din anbefaling og står klar, hvis du får brug for os igen! 😊

Hurtigt og nemt

Har lige modtaget hjælp fra Innova via telefonen. Hurtigt svar på telefonen. Kollega ringer tilbage, modtager fotos og giver god vejledning efterfølgende. Hurtigt og nemt. Koster gratis ☺️

27. Jänner 2025

Hej Per,

Det er dejligt at høre! Vi er glade for at kunne hjælpe. 😊

Weekend hjælp

Jeg kontaktede i weekenden Innova Byg, efter en søgning på Internettet, da min mand og jeg stod midt i en kaotisk situation med et IKEA skab som drillede og vi derfor ikke kunne samle. Frustrationerne og irritationen var kæmpestor da jeg ringede op, for at høre om muligheden for at de evt. kunne samle skabet mod betaling. I stedt forslog de at de kunne give os en gratis vejledning online, hvilket jeg umiddelbart ikke havde meget tiltro til ville kunne gøre en forskel, men vi fik nogle friske øjne på skabet og tips og tricks till at vi kunne få delene til at passe sammen! Det var virkelig en god oplevelse af at de gerne ville hjælpe lige da vi stod i situationen, at de var positive, kreative og så også lige heppede på os undervejs 😊
Kæmpe god oplevelse og klart en anbefaling!
Katrine

25. Jänner 2025

Dygtige, pålidelige håndværkere

Cphatwork/INNOVA Byg har totalrenoveret vores køkken og har leveret et super flot resultat. De har under hele forløbet været gode til at give kyndig rådgivning og kommet med forslag, der er endt op med at være virkelig fede. Der har været lidt forsinkelser i projektet pga. elektrikerarbejdet, men firmaet har knoklet for at komme i mål til tiden, og jeg oplever nogle meget samvittighedsfulde håndværkere, som virkelig brænder for at levere et solidt og flot stykke arbejde, om de så skal stå kl 18 nytårsaften og installere hårde hvidevarer. Tusind tak for jeres service og hjælp.

6. Jänner 2025

Antwort von INNOVA BYG

Tak! Det glæder os meget at læse dine positive ord om os! Vi sætter stor pris på din tillid – det har været en fornøjelse at arbejde på jeres køkken. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik monteret mit køkken og bryggers…

Jeg fik monteret mit køkken og bryggers med hårde hvidevarer af dette firma, og resultatet var intet mindre end fantastisk. Finishen var i top, og deres øje for detaljer gjorde virkelig en forskel.

Jeg blev så tilfreds med deres arbejde, at jeg også gav dem opgaven med at slibe gulvene og male hele boligen. Hele processen blev udført professionelt, og jeg blev løbende rådgivet på en måde, der gjorde beslutningerne nemme.

Selvom der var små bump på vejen, fandt de altid gode løsninger med forståelse og fleksibilitet. Det er uden tvivl ikke sidste gang, jeg vælger dette firma – kan varmt anbefales!

13. Dezember 2024

Antwort von INNOVA BYG

Tusind tak for de flotte ord, Lukas! Det betyder rigtig meget, at du har haft en god oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din tillid og anmeldelse – det har været en fornøjelse at hjælpe dig med projektet. 😊

High Quality, Professional & Accommodating

Very accommodating, helpful & professional. They delivered high quality work with a fair price. Highly recommended and I will definitely use their services again. Its easy to see why their company is growing so fast. 5 stars!

17. Dezember 2024

Antwort von INNOVA BYG

Thank you for the kind words, Jonathan! We appreciate your trust and recommendation, and we’re excited to work with you again in the future. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var en absolut behagelig oplevelse…

Det var en absolut behagelig oplevelse at have besøg af håndværkerne
De påtog sig både el og tømrerarbejde, samt hvad der ellers var af forefaldende. De kom som aftalt, meddelte hvis de var forsinkede.
Arbejdet blev udført som ønsket, hvis de måtte have andre forslag blev det respekteret hvis vi ikke var enige (vi var som oftest glade for forslagene)

27. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Håndværk i topklasse til fair pris

Det har været en fornøjelse at arbejde med Josef og hans team!

De har gjort et fantastisk stykke arbejde. De er både utrolig detaljeorienteret, kommunikationen har været i top, de er fleksible og løsningsorienteret når der opstår uforudsigelige udfordringer, og så er de helt igennem professionelle og rare at arbejde sammen med.

Vil til enhver tid anbefale dem og hyre dem igen :)

6. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med professionelt håndværk!

Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med dette firma. De har monteret en ny bordplade for os, og vi er mere end tilfredse med resultatet. Kvaliteten af arbejdet er i top, og håndværkeren, der udførte opgaven, var både dygtig og meget serviceminded.

En særlig tak til Josef, som jeg lavede aftalen med. Han var venlig, imødekommende og professionel hele vejen igennem. Det var en fornøjelse at have med både ham og håndværkeren at gøre.

Jeg kan varmt anbefale dette firma til alle, der har brug for professionelt og pålideligt håndværk. Tusind tak for en fantastisk service!

2. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr