Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har købt fra CHP CONCEPT 2 gange online og 1 gang i butik. Det har været gode oplevelser alle gange, også da jeg skulle returnere en af varende fordi det ikke helt passede som jeg havde håbet.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt, kurateret udvalg af nogle af de mærker, som er svære at finde brugt. Specielt i en god kvalitet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en tshirt fra dem, men havde efter bestillingen spørgsmål som jeg lyn hurtigt fik svar på gennem deres kundeservice. Derefter blev trøjen ellers leveret hurtigt og deres hjemmeside er fan... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Vintage-Mode
  2. Geschäft für Streetwear
  3. Geschäft für Second-Hand-Kleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til CPH Concept, en verden af kvalitets secondhand mode, hvor stil møder bæredygtighed. Vores vision er at skabe en positiv ændring i modeindustrien, ved at tilbyde pre-loved tøj af højeste kvalitet. Gennem vores nøje udvalgte kollektioner fremmer vi bæredygtigt forbrug, så du kan være sikker på, at hvert køb ikke kun er stilfuldt, men også skånsomt mod miljøet 🌍

4,6

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice!
Hvis du leder efter unikke og stilede genbrugs ting er cph concept 100% noget for dig. 10/10 oplevelse herfra

18. April 2024

Kære Mads,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og for de rosende ord! Vi er glade for at høre, at vores kundeservice levede op til dine forventninger, og at du fandt vores udvalg af genbrugstøj unikt og stilfuldt. Det betyder meget for os at vide, at du havde en 10/10 oplevelse med os.

Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

CPH Concept Teamet

Fantastisk oplevelse

Jeg købte et par Carhartt bukser, og allerede få timer efter køb, var pakken afsendt. Derudover fantastisk kundeservice, der svarede hurtigt og professionelt, samt var stærkt præget af seriøsitet imod kunden. Kæmpe anbefaling, helt sikkert ikke sidste gang jeg køber herfra. Plus de støtter et godt formål!

1. April 2024

Kære Sejer,

Tusind tak for din utroligt positive anmeldelse og for dit køb hos os! Vi er glade for at høre, at dine Carhartt bukser blev sendt så hurtigt og at vores kundeservice levede op til dine forventninger med hurtige og professionelle svar. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores seriøsitet over for kunderne.

Tak for din kæmpe anbefaling, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! Det er også fantastisk at høre, at du sætter pris på, at vi støtter et godt formål.

CPH Concept Teamet

Kæmpe anbefaling

Købte en jakke som kom få dage efter betaling. størrelsen var som beskrevet og super god pris. der var ikke en finger at sætte:)

2. April 2024

Kære Herman,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du var tilfreds med dit køb hos os. Hos CPH Concept stræber vi altid efter at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, og det glæder os at høre, at jakken levede op til dine forventninger både i størrelse og pris.

Vi sætter stor pris på din støtte og værdsætter din feedback.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i gennem lang tid købt tøj…

Jeg har i gennem lang tid købt tøj gennem Cph Concept. De har altid været super hjælpsomme, og levering har altid været i top. Kun gode ting at sige herfra!

1. März 2024

Kære Joachim,

Tusind tak for din trofaste støtte og de venlige ord! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft positive oplevelser med at handle hos os gennem lang tid. Hos CPH Concept stræber vi altid efter at sikre, at vores kunder får den hjælp, de har brug for, og at vores leveringer er pålidelige og af høj kvalitet.

Det betyder meget for os at have dig som en tilfreds kunde, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi ser frem til at fortsætte med at betjene dig og sikre, at din shoppingoplevelse hos os fortsat er en behagelig én!

Genial kunde tilgang

Ikke nok med at man ud fra de 3 unge drengens indsats det seneste stykke tid kan se de virkelig knokler og gør alt de kan for at skabe en fed vintage designer shop til os som købere så har de en af de bedste tilgange til deres kunder jeg længe har oplevet. Jeg skrev til dem på Instagram angående et stykke tøj jeg var lun på og så forhandlede vi lidt om prisen og blev enige om noget der var fair for begge parter, jeg synes deres gå på mod og imødekommende adfærd er noget jeg synes andre upcomming online shops burde tage til sig og lære noget af! Kæmpe tommel op her fra og mega meget kærlighed til de 3 drene der har det!👑😎

20. April 2024

Kære Villads,

Wow! Vi er helt overvældede over dine utroligt venlige og støttende ord! Det betyder så meget for os at høre, at du har lagt mærke til vores indsats og engagement i at skabe en unik og positiv oplevelse for vores kunder.

Det er fantastisk at høre, at vores tilgang til kundeservice og vores interaktion med dig på Instagram blev værdsat. Vi bestræber os altid på at være imødekommende og transparente i vores kommunikation, og det glæder os at vide, at det blev bemærket og værdsat af dig.

Din støtte og opbakning betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din anerkendelse af vores arbejde. Vi lover at fortsætte med at knokle og levere den bedste service muligt til vores skønne kunder som dig!

Med kærlighed og taknemmelighed,
De tre drenge bag CPH Concept 🌟

Kun gode ting

Kun gode ting at sige herfra. Jeg har fået mulig for at få fat i nogle billige og fede sjældne items. Plus en rigtig god service oveni🫶🏼

23. April 2024

Kære Marlon,

Tusind tak for dine venlige ord og din støtte! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os. Hos CPH Concept er vores mål altid at tilbyde vores kunder både sjældne og fede items til rimelige priser og samtidig sikre en fremragende service.

Vi sætter pris på din feedback og er glade for at have kunnet opfylde dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

10/10 handel

10/10 handel, varen ankom til tiden, præcist som beskrevet. Kan 100% anbefale til andre!!!

23. April 2024

Kære William,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at din oplevelse med os var en 10/10 handel. Hos CPH Concept stræber vi altid efter at sikre, at vores kunder modtager deres varer til tiden og præcis som beskrevet.

Vi er taknemmelige for din anbefaling til andre, og det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med din shoppingoplevelse hos os. Hvis du nogensinde har brug for noget, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Fup firma

Fup firma - penge trukket og vare ikke leveret, kun en masse dårlige undskyldninger

15. April 2024

Hej Thomas.
Vi er kede af at høre om din oplevelse. Men det har ikke været hos os. Du forveksler os med Virksomheden Concept Copenhagen.

Hos os sælger vi kun secondhand tøj og kunne aldrig drømme om at svindle. Vores første prioritet vil altid være vores kunder.
Du må meget gerne kontakte os på mail - Info@cphconcept.com

Hilsen Lucas, Cph Concept

14. April 2024

Kære Andreas

Det er fantastisk at høre! Vi sætter pris på din positive feedback. Tak for at vælge CPH Concept, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her forleden købte jeg en Prada taske…

Her forleden købte jeg en Prada taske på hjemmesiden. Kvaliteten var suveræn hvilket er overraskende til sådan en billig pris. Virksomheden støtter også en grøn omstilling, hvilket jeg også er stor fan af, 5/5 stjerner herfra ;)

10. April 2024

Kære Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du var tilfreds med kvaliteten af din Prada-taske og at du fandt prisen overraskende rimelig. Hos CPH Concept stræber vi altid efter at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter også stor pris på din støtte til vores grønne omstilling. Det er en hjertesag for os at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, og det betyder meget for os, at du deler vores engagement.

Tak for de 5/5 stjerner! Det glæder os virkelig at have gjort dig tilfreds, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Sygt fedt!

Sygt fedt!
Mega god kundeservice og leveringen var i toppen! Fair priser og mega fede varer. Klart 5 stjerner herfra!

10. April 2024

Kære Aske,

Tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en sygt fed oplevelse med os. Hos CPH Concept stræber vi altid efter at give den bedste kundeservice og sikre, at leveringen er i top.

Det glæder os også at vide, at du var tilfreds med vores fair priser og fede varer. Vi gør vores bedste for at tilbyde spændende produkter til vores kunder.

Tak for de 5 stjerner! Din støtte og tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bestilte et tøjsæt til 400kr

Bestilte et tøjsæt til 400kr, for 5 dage siden. Pakken har hverken rykket sig og kundeservice svare ikke haha. Scam?:)

13. April 2024

Hej Marco! 😊

Vi har kigget efter din ordre i vores system, men desværre kan vi ikke se den, og vi har heller ikke modtaget en email fra dig. 📧 Vores pakker blive sendt inden for 1-3 hverdage og leveres derefter hurtigt. Når du bestiller hos os, sender vi altid et tracking-nummer med, så man kan følge pakkens rejse 📦.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er sket med din ordre. 😊 Vil du venligst svare på denne besked med dit ordrenummer, så vi kan tjekke, hvad der er sket?

Bedste Hilsner Cph Concept💙

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside og virkelig veling…

God hjemmeside og virkelig veling support

2. März 2024

Kære William,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og vores kundesupport. Hos CPH Concept stræber vi altid efter at levere en brugervenlig onlineoplevelse samt en professionel og venlig support til vores kunder.

Din ros betyder meget for os, og vi sætter pris på din anerkendelse af vores indsats. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

10/10

10/10 levering og service

19. Februar 2024

Kære Sundus,

Tak for din fantastiske feedback! Det glæder os virkelig at høre, at du var tilfreds med både vores levering og service. Hos CPH Concept er vi dedikerede til at sikre, at vores kunder får en førsteklasses oplevelse, så det betyder meget for os at få din anerkendelse.

Tak for de 10/10! Din tilfredshed er vores fornemste mål, og vi ser frem til at fortsætte med at levere en fremragende service til dig i fremtiden!

Bare god oplevelse

2. Februar 2024

kære Mattias

Det lyder fantastisk! Tak for at dele din oplevelse med os. Vi sætter pris på din tilbagemelding, og vi er glade for at have kunnet give dig en god oplevelse. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller en jakke som ikke har…

Bestiller en jakke som ikke har kvalitet som den udstrålede på billederne.

Returnerer derfor jakken.

10 dage senere har CPH sat jakken til salg på deres hjemmeside igen, men de har stadig ikke sendt mine penge retur.

28. Jänner 2024

Hej alle læser! 🌟

Vi vil gerne dele en opdatering med jer: Vi har haft kontakt med Benjamin, og vi er glade for at kunne meddele, at sagen er blevet løst til hans tilfredshed! 😊

Når vi foretager en refundering, kan det tage op til 14 dage, før pengene er tilbage på din konto. Desværre er det en proces, vi ikke har kontrol over, da det afhænger af den individuelle bank. 💳 Nogle banker er hurtigere end andre, men vi arbejder altid på at sikre, at alt går så nemt som muligt.

Når vi modtager en returneret vare, sættes den automatisk til salg på vores hjemmeside igen, så snart refunderingsprocessen er påbegyndt.

Benjamin har modtaget sine penge, og vi betragter sagen som afsluttet. 🎉

Bedste Hilsner Cph Concept 💙

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på størrelser og bestil ikke gaver herfra

Modtog en fin trøje i julegave i XL. De havde dog ikke beskrevet at trøjen fitter en str S/M eller et barn. Den kan nu desværre ikke returneres da den var bestilt før jul og de 14 dage nu er gået. Dog kvitterer de med en 10% rabatkode som alle nye kunder også kan få.

24. Dezember 2023

Hej igen👋
Vi er ærgerlige over at høre, at størrelsen ikke levede op til dine forventninger. Vores størrelsesangivelser er dog i overensstemmelse med de individuelle brands, og vi beklager for eventuelle misforståelser.
I forhold til at blusen skulle ha passet som en “S/M eller børnestørelse” forstår vi ikke...
Vi har delt billeder af model på 185cm iført blusen, hvor den sidder helt perfekt.
Havde det været sådan at det var en børnestørelse, eller at den fittede meget mindre end den burde, så havde vi naturligvis også skrevet det i annoncen.🤞

Jeg vil gerne understrege, at vores 14-dages returpolitik er tilgængelig for situationer som denne, hvor produktet ikke passer som ønsket. Vi mener, at det er en rimelig periode.

Derudover begynder den 14 dages returret først fra den dag man modtager produktet. Det vil altså sige at du i din situratuion har haft helt til D. 1 Januar til at retunere.

At du vælger først at tage kontakt til os D. 6 Januar kan vi desværre ikke hjælpe med.
Vi forklare at havde det været på 15 dagen eller lignende ville vi selvfølgelig kunne lave en undtagelse, men da der er gået 6 dage for meget vælger vi ikke at acceptere returen.

Det er helt sandt at den rabatkode vi tilbyder dig også tilbydes til nye kunder. Det kræver dog at man som ny kunde tilmelder sig vores nyhedsbrev først. Udover det er vi ikke forpligtet til at give dig nogen rabatkode, det var blot af ren høflighed og som et plaster på såret.

Mvh Cph Concept

Godt som altid

Sendt afsted hurtigt
Det de skriver om tøjet passer
Intet fusk

Kæree Anton

Det lyder fantastisk! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med os har været positiv og problemfri. Hos CPH Concept bestræber vi os altid på at sikre en hurtig levering og levere nøjagtigt det, vi lover. Din tillid og tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter pris på din feedback. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Kære Jakob

Det er dejligt at høre! Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med os. Vi sætter pris på din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Kære Axel

Tak for de mange tommel op! Det er fantastisk at få sådan en positiv respons. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 🌟👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr