Kundeservice er imødekommende og…
Kundeservice er imødekommende og hjælpsom, første gang var lærredet skadet, denne gang krøller det igen lidt, men det er udenfor billedet, så alt er ok
Craftsy er et kreativt univers for alle, der elsker ro, fordybelse og hyggelige øjeblikke. Vi tilbyder nøje udvalgte kreative sæt, som gør det nemt at skabe noget smukt med egne hænder – uanset erfaring. Hos Craftsy finder du mal efter tal, miniature dioramaer, broderisæt og puslespil, der inviterer til afslapning, kreativ udfoldelse og kvalitetstid alene eller sammen med familien. Vores produkter er designet til at skabe hygge, mindske stress og give en følelse af tilfredshed, når noget bliver færdigt. Vi lægger vægt på høj kvalitet, tydelige instruktioner og et smukt resultat, som du kan være stolt af at vise frem eller give som gave. Craftsy er det perfekte valg, hvis du leder efter kreative hobbyer, afstressende aktiviteter, personlige gaver eller en pause fra en travl hverdag.
Aggersundvej 37, 9220, Aalborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg er ikke tilfreds med den behandling jeg fik , og ingen hjælp

Antwort von Craftsy
Bestilte varen og 2 dage efter kunne den afhentes i pakkeshop.

Antwort von Craftsy
Produkt jeg købt var fint. Men levering var noget langsom. 👌

Antwort von Craftsy
Hyggeligt at sidde med, nemt at dække tallene, hurtig levering, penslerne kunne dog være bedre.

Antwort von Craftsy
Hurtig levering, glæder mig til at komme igang med de valgte billeder.

Antwort von Craftsy
Hurtig levering..og fint materiale..
5 stjerner,hvis man kunne lave en nemmere måde at få åbnet de små malerbøtter på,vil jeg gi den sidste Stjerne...

Antwort von Craftsy
Man kan ikke dække tal med farven selv om jeg har malet flere lag på.
Ses for tydeligt når det hænger op.
Tak for svar.
Men jeg bruger ikke vand men den rene farve og som skrevet. Har malet med mange lag, men stadig det samme. Ville så gerne male flere af jeres smukke billeder, men tør jeg naturligvis ikke

Antwort von Craftsy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.