Møkka selskap, ved 2 annledninger har jeg betalt regninger innen tiden, men har rt uheldig å brukt fwil kidnr, bke brukt da det var gyldig i banken min. Men siden jeg har brukt feil kid, sender de kra... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har skrevet mail til selskapet men de svarer ikke tilbake, syns nå de kan svare kundene sine uten at det skal ta flere dager . Når man ringer så sitter man i evigheter i kø så vil ikke skryte av at d... Mehr ansehen
Credicare er det verste selskapet jeg har vært borti når det kommer til praktiske løsninger. Ikke nok med at de ikke klarer å sende en faktura i nettbank eller per e-mail som alle andre dødelige gjør,... Mehr ansehen
Når leger bruker credicare som standard til å sende faktura er det helt uholdbart at credicare ikke skriver hvilken lege fakturaen gjelder! Kontaktet selskapet og etterlyste innberetning til Helfo... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Service honteux et inhumain
Service honteux et inhumain! ils font payer des frais sur des choses qui n'ont jamais eu lieu. Même après avoir tout payé, ils ont pris par eux meme l'argent su mon compte et après remboursement ont gardé 100 kr. honteux!
Betalte samme faktura 2 ganger
Betalte samme faktura 2 ganger (begge Kr. 488,-) Jeg sendte en forespørsel om dette, og fikk beskjed om at de hadde oppdaget dette og sendt kr. 388,00 til min konto og selv beholdt kr. 100,- som tilbakebetalingsgebyr. Frekkheten lenge leve....
Null kontroll
Fikk inkassovarsel på en faktura som ikke tilhørte meg. Noen andre hadde brukt mitt telefonnummer og credicare sendte faktura til meg. Ingen internkontroll hos dette selskapet.
UETISK inkasso
Tragisk. På nettsidene står det at CC jobbar med "etisk inkasso" og "vi ser mennesket bak" - ja, særleg. CC evnar ikkje bruke skjønn eller vise forståing for feil som har oppstått. Er det berre robotar som jobbar der?
Her skulle det stått minus uendelig
Her skulle det stått minus uendelig. De evner å sende ut inkassokrav til døde folk, til folk som ikke har vært til påstått legekontor, de skriver ikke hvem lege man skal ha besøkt. De truer og stresser med inkasso. Når man forsøker å rydde i deres ubehageligheter så gidder de ikke svare, de bryr seg ikke med å ta telefonen engang men de legger bare på røret. Dette er en bedrift som burde saksøkes for å forstyrre privatlivets fred og orden, for å tulle til med personverndata og svindle folk for penger fordi mange kan bli å betale urettsmessige krav for å unngå inkasso... men dette firma kan man risikere at de ikke registrerer at du har betalt og du får inkasso likevel....
Betalingsproblemer
Betalingsproblemer
Sier at ikke har gått gjennom om trekker på nytt. Fikk noe tilbakebetalt, men de holder igjen 500 kr i gebyr!
Svindel
Svindel, lureri og falske og figurative krav. Myndighetene må konfrontere firma og få stanset bedrageri av eldre mennesker.
Svindlere
Svindlere. Sendte klage på et feilaktig inkassokrav. Helt umulig å få noen respons fra de, så måtte bare betale for å ikke få enda flere gebyrer.
Shocking and unethical practices.
Their online system seems very floored, difficult to navigate and it froze when I was trying to pay 379kr. I received no notification of my payment so I thought it hadn’t gone through.
Therefore I ended up paying through my bank instead. However in the end that meant I paid twice.
They refunded some money but took out 100kr as their fee. So that was 25% of the total bill.
I have been in contact with them to no avail. They take no responsibility for dodgy website and say they need 100kr because it costs them that much in admin fees to return my own money.
I am discussing the issue with Forbrukerrådet and they said they have an extreme number of complaints and cases involving this company.
I am going to try and avoid them but very hard when doctor clinics use them and there is no choice.
This is a warning to others to stay away from them if you can.
Unødvendig vanskelig å betale
Jeg synes de gjør det unødvendig vanskelig å betale.
1. Det fungerer ikke å betale med Apple Pay på automaten deres.
2. Ingen støtte for Vipps
3. Har ikke eFaktura
Meldinger kommer i Digipost. Det er ikke et sted jeg sjekker veldig ofte.
Det virker litt som om dette gjøres unødvendig vanskelig for at dere skal tjene mer på gebyrer.
Jeg får stort sett aldri en purring eller inkassokrav fra noe annet sted, da alle andre gir meg mulighet til å betale med en gang eller sender kravet som eFaktura rett inn i Vipps / Nettbank. Da er det null problem å betale.
Ren svindel
Ren svindel. De sender ut sms med betalingskrav til personer som er +80 år kl. 1020 en lørdag. Med betalingsfrist på 48 timer. Hvis en ikke betaler innen fristen, sender de faktura med eget fakturagebyr. Lørdag er det ikke mulig å komme gjennom på kundeservice. Og når mandagen kommer og foreldrene mine har ventet noen timer på å komme gjennom på kundeservice med 40 andre i kø, har en passert 48 timer. Burde vært mulig å gi null stjerner.
Falskt krav om fiktivt legebesøk
Har aldri vært på legebesøket jeg skulle betale for ved å trykke på lenke i sms . Videresendte det som uønsket.
Sender falske fakturaer og gambler på…
Sender falske fakturaer og gambler på at offeret for svindelen gir etter.
Skulle gått an å gi minus i stjerner
Skulle gått an å gi minus i stjerner! Sender regning til inkasso uten å i det hele tatt sende ut verken regning eller inkassovarsel. Men de påstår de har gjort det uten at det står registrert på mine sider. Svarer med svada at dersom ikke regningen har kommet i retur til dem anser de den som mottatt og jeg må betale omkostninger på regninger de ikke ei gang har sendt meg! Kjenner jeg koker!!!
Skeptisk til hele opplegget
Skeptisk til hele opplegget. Fikk faktura, betalte men fakturaene forsvant bare. Legen fikk ikke beskjed at de var betalt, ikke registrert på helfo og de vet ikke noe. Får meg til å lure på om de rapporterer inn alt til helfo eller om jeg skulle fått frikort lenge før flere ganger eller om jeg har betalt dobbelt. Fremdeles er fakturaer som er betalt ikke registrert i systemet deres, 1 mnd etter at de er betalt. Etter evigheter i telefon kø fant de ikke ut mer og skulle kontakte meg igjen med tanke på HELFO og at de ikke ble registrert som betalt på sidene dere, enda ikke hørt noe. Veldig liten tillit til dem
Vil unngå dem i framtiden
Kontaktet selskapet og etterlyste innberetning til Helfo. Men da måtte jeg kontakte legen det gjaldt - problemet er da at det ikke står på fakturaene hvilken lege jeg har betalt til. Hvordan skal jeg kunne kontakte legen?!
Hadde betalt en regning 2 ganger ved en feil. Credicare sendte pengene retur - fratrukket 100 kr i gebyr. 100kr for å sende meg penger retur - det er skammelig rett og slett!
Credicare har min adresse som testadresse i deres system
Credicare har min adresse som testadresse i deres kundesystem. Jeg har siden mars 2025 mottat mellom 30 og 40 fakturaer fra Credicare som IKKE vedr meg, har ligeledes mottat inkassovarsel som heller ikke vedr meg. Har kontaktet dem gentagende gange, hvor jeg blir lovet at problemet blir løst, men de skjer ikke. Jeg får fortsat breve fra Credicare. Har været i kontakt med Byposten da det er dem som leverer brevene, men de vil ikke tage brevene retur selv om de står med retur adresse. Byposten foreslog at jeg skulle sende alle breve retur. Men jeg ønsker ikke at betale porto for breve som ikke vedr meg. Og slet ikke med de portopriser som der er idag
Gjentakende drittfirma
Gjentakende drittfirma, elendig varsling og sier ikke med ett ord at du må inn på nettsiden for og godkjenne elektronisk faktura, resultatet er at du får ett purregebyr og inkasso som dobler regningen, først da får du beskjed
Går også til inkasso på fakturagebyr på en regning som er trukket tilbake fra legekontor, dette er banditter som utnytter systemet
Ingen betalingsvarsler ble mottatt
Ingen varsler kom igjennom
Plutselig var det 1400 kroner fordi at jeg betalte et inkassovarsel 2 dager over tiden. Hørte ingenting, og 6 måneder etterpå så kommer de og sier at jeg skylder de 1400. Ren svindel. Volvat bruker disse.
Sender regning til feil person
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.