Cretan Green ApS Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne gang blev der købt en lækker olivenolie fra Kreta.. Grækerne laver, efter min opfattelse, den bedste olivenolie. Creetan Greens vine er er toppen, og slår det meste fra Europa til samme pris.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Interessante produkter og god service. Vi glæder os meget til at prøve nogle spændende græske vine og andre lækkerier, som ikke umiddelbart kan findes andre steder end hos Cretan Green. Det er næppe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The owner does not pay his employees as agreed and does not pay his suppliers. Not recommend!

1. Lebensmittel-Lieferservice

Vom Unternehmen geschrieben

www.cretangreen.dk er desværre lukket. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for tiden, og ønske alle god vind og god smag fremover!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

127 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt, super service, altid en fornøjelse at handle med. Gives de bedste anbefalinger. Mvh. Torben.

16. November 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Torben😊Så dejligt at høre, og 1000 tak for at du gider bruge tid på at skrive herinde🙏Det er jo en lille webshop, så vi forsøger at gøre det så godt vi kan, og det er meget motiverende at du er glad for at handle hos🌞Især i disse tider hvor den gode kvalitet olivenolien stikker helt af i pris hos producenterne, så det jo er blevet en luksus vare😒 Så igen 1000 tak, og så må du endelig sige til hvis der dukker noget som helst op vi kan hjælpe med😊😊Mange hilsener Mihalis og Cretan Green

Gode kvalitetsprodukter

Det er kvalitetsprodukter de har.

Henrik

13. Oktober 2023

Antwort von Cretan Green ApS

1000 tak for din flotte anmeldelse, og at du gad skrive herinde 🙏😊Det er meget værdsat, tak 🙏🌞 Du må endelig sige til hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med😊Mange hilsener Mihalis, Cretan Green

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre lækre produkter og god service

Lækre lækre produkter og god service - IGEN

1. Oktober 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Esben 😊😊 det er jo os som takker igen igen for at du gider bruge tid på at lave flotte anmeldeser🙏Som tidligere nævnt så er det meget motiverende, vi sætter stor pris på det, 1000 tak😊 og som altid så sig endelig til hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med😊 mange hilsner Jesper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fordi kvalitet er en nydelse

Fordi kvalitet er en nydelse - hvergang!

9. September 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Henrik! igen igen 1000 tak for at du gider laver så flot anmeldelse, det er virkelig værdsat, tak! Og virkelig rart at høre du stadig vil bruge den gode kvalitet selvom producenterne virkelig skruer op for priserne i de seneste måneder.. den gode olivenolie bliver efterhånden en sand luksusvare, selvom vi alle burde bruge rigtig meget af det, både for smag og sundhed 😊🌞😉Mange hilsener Jesper og Mihalis, Cretan Green ApS

Igen igen - fantastisk

Igen igen - fantastisk olie - fantastisk service!

4. September 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Jens, altså vi takker mange gange igen igen🙏🌞 Skønt igen at høre de gode olier og vores indsats kan bruges, det er dejligt🙏🙏
Især i disse tider hvor producenterne af den gode sunde olivenolie juice sætter priser op op op..😒 så meget at god olivenolie snart nærmer sig en luksusvare - det er synd - for både for sundheden og smagens skyld skal man faktisk bruge meget af det i sin dagligdag 😊
Anyway, rigtig god dag herfra😊😊😊

Allerbedste kvalitet…

For det første er det varer i højeste kvalitet, den bedste olie, fantastisk honning. Skønt at man kan købe det i DK til gode priser
De var så søde at give en prøve på en anden olie med, den glæder vi os til at smage - bedste anbefaling herfra 🫶

29. August 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Lisbeth😊Hvor er det dejligt at læse, 1000 tak🙏Vi er også virkelig glad for endnu en bestilling fra dig, og at du tilmed orker skrive herinde🌞Det skal du have mange mange tak for🙏God weekend når det kommer🌞🌞🌞mange hilsener Mihalis, Cretan Green ApS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen hurtig levering og med en lille…

Igen hurtig levering og med en lille ekstra ting🌞

3. August 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Pernille, mange tak for anmeldelsen og at du gider bruge tid på det 😊🙏Og håber at varerne igen lever op til forventningerne 😊 mange hilsener Mihalis, Cretan Green

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste produkt til prisen

6. August 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej René, 1000 tak for den flotte anmedelse her, og at du gider bruge tid på det 😊Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den særlige olivenolie, jeg er sikker på du vil synes om den 😎💪😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og fristende varer

Bestilte kun noget honning trods mange fristelser på deres hjemmeside. Dagen efter ringede de for at tjekke, om jeg var hjemme, så de afleverede pakken i mine hænder😊.

6. Juli 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Sara, 1000 tak for den flotte anmeldelse her, det er vi virkelig glade for😊🙏det betyder så meget du er tilfreds, det er motiverende... tak for det og sig endelig til hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med😊Mange hilsener Cretan Green

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter til virkelig gode priser

Jeg har prøvet mange forskellige produkter og aldrig blevet skuffet. Deres olivenolier er fabelagtigt gode og friske. Vinene er virkelig gode til prisen og jeg bliver aldrig træt af deres oliven og feta.

Kommer tilbage igen og igen😀👍

5. Mai 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Kasper, 1000 tak for de flotte ord og anmeldelse 😊🙏Det betyder meget for os, så mange tak for du gad bruge tid på at skrive🌞 Og sig endelig til hvis der er noget vi skal hjælpe med😊mange hilsener Mihalis

Perfekt betjening

God og reel virksomhed

9. Juni 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Mange tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse i forbindelse med bestillingen, det er vi mega glade for 😊🙏 Du må endelig sige til hvis der er noget andet vi kan gøre😊mange hilsener Cretan Green ApS😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oliven olie og god leverings…

Super god oliven olie og god leverings service

2. Juni 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Poul 1000 tak for den flotte anmeldelse, det er vi super glade for, og at du gad bruge tid på at skrive herinde😊🙏Så dejligt at du er glad for olierne, det betyder alt for os at produkterne er de bedste og folk dermed er glade for det de køber😊Du må endelig sige til hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med🌞 mange hilsener Cretan Green

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveret og sendt som lovet

Leveret og sendt som lovet. Og så var vinen super!

9. Mai 2023

Antwort von Cretan Green ApS

1000 tak fordi du gad bruge tid på at skrive anmeldelsen, det er vi meget glade for 😊🙏
Skønt at høre du synes om vinene🌞
Vi vil så gerne udbrede kendskabet til de kvalitetsbevidste græske vinhuse, så det er virkelig godt at høre du synes om vinene🌞
Og du må endelig sige til hvis der er noget andet vi kan hjælpe med🌞
Mange hilsener Cretan Green

Rigtig god oplevelse

Må sige at de her på min første bestilling, ikke sidste, ligger på den høje klinge af god service. En del af mine vare var i restordre og fik et pænt "plaster på såret" for ventetiden og leveret lige hvor det passede begge parter bedst.

Glæder mig til at smage

Rigtig god oplevelse

23. März 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Henrik, det er os som takker mange gange for din bestilling og fleksibilitet med både tid og leveringsted😊Som du ved vi havde lidt travlt med messer og efterfølgende opdatering af lagerstatus, så nu glæder vi os til at de sidste vine kommer hjem så du kan få dem også😊
Og er meget spændt på at høre hvad du synes om vinene😊Vi har så mange mange forskellige græske vine, både blend af druer du kender og vine kun med græske druer, og fra fantastisk dygtige vinhuse. Vinene er efter vores mening virkelig gode og lækre at nyde, og snildt kan måle sig med de bedste fra fx Frankrig og Italien😊 God weekend herfra😊

fine varer til god pris

fine varer til god pris, hurtig levering

4. März 2023

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Kirsten, 1000 tak for din flotte anmeldelse og at du gad bruge tid på det 😊😊det er vi meget meget glade for🙏Du må endelig sige til hvis der er nogle varer vi kan hjælpe med😊Mange hilsener Mihalis, Cretan Green

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering med en ekstra…

Super hurtig levering med en ekstra honning😊

29. Dezember 2022

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Susan, 1000 tak for den flotte anmeldelse, og at du gad bruge tid på at skrive her😊Det sætter vi meget stor pris på, og du må endelig sige til hvis der er andet vi skal hjælpe med😊Mange hilsener Mihalis, Cretan Green

Høj kvalitet

Jeg er meget tilfreds med cretan greens produkter og service.

26. Dezember 2022

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Rene, 1000 tak for den flotte anmeldelse! Vi er meget glade for du synes om produkter og service😊du må endelig sige til hvis der er andet vi skal hjælpe med😊Mange hilsener Cretan Green

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig og meget personlig…

Lynhurtig og meget personlig ekspedition af min første ordre.

1. Dezember 2022

Antwort von Cretan Green ApS

Hej Anne, 1000 tak for din flotte anmeldelse, og at du brugte tid på det😍 Så dejligt at have tilfredse kunder som dig, det er vi meget glade for😍 Du må endelig sige til hvis der dukker andet op vi kan hjælpe med😊 Mange hilsener Mihalis

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr