Culligan Bewertungen 142

4,7

Asiakas palvelijanne soitti vielä perjantaina klo:16 jälkeen ja saatiin homma maaliin. Minua palvellut henkilö oli Evelin Saega. Saatiin tilaus hoidettua, vaikka jäi itseltä hieman aikasemmin viikoll... Mehr ansehen

Ihanan kylmää vettä ja nopeasti,poljin voisi olla hiukan nopeampi,työmaa käytössä turvakengillä.kuljetuskärry olis myös hyvä,meillä ensimmäisessä ja seitsemännessä kerroksessa automaatit.kaikille on v... Mehr ansehen

4,7

Hervorragend

Toimitus sujui hienosti

Toimitus sujui hienosti, sovitun aikataulun mukaisesti.

21. August 2024

Hei!
Mukava kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme! Mahtavaa saada hyvää palautetta asiakkailtamme! 🙏

Erittäin hyvää palvelua

17. Juli 2024

Hei!
Erittäin hyvää palvelua, sama kaveri käy aina hoitamassa homman ja ei mitään valittamista! 💙

Sujuva toimitus

Toimitus/vastaanotto sujui helposti: ei tarvinnut tehdä muuta kuin päästää kuljettaja ovesta toimitiloihin ja hän toimitti täydet vesisäiliöt paikoilleen ja vei tyhjät pois. Lisäksi hän varmisti, tarvitaanko muuta, mutta tällä ei kertaa ei ollut mitään muuta tarvetta.

6. Mai 2024

Merkitsee meille todella paljon! 💙

Palvelu toimii :)

Palvelu toimii :)

26. März 2024

Antwort von Culligan

Hei! Kiitos antamastanne 5 tähdestä! Olemme aina yhtä iloisia saamastamme hyvästä palautteesta!
Merkitsee meille todella paljon⭐

Mukava ja nopea palvelu

30. Jänner 2024

Hienoa kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme! ⭐
Kiitos paljon antamastanne viidestä tähdestä!

Christina - Eden

821 oli erittäin ammattimainen veden…

821 oli erittäin ammattimainen veden jakelija.

29. Jänner 2024

Antwort von Culligan

Olemme niin onnellisia voidessamme lukea asiakkailtamme hyviä arvosteluja!
Jaamme ehdottomasti antamaanne 5 tähteä kollegojemme kanssa ⭐

Christina - Eden

Ystävällinen toiminta ja hyvin toimiva…

Ystävällinen toiminta ja hyvin toimiva yhteistyö vakio huoltohenkilön kanssa. Nopeaa toimintaa myös silloin jos kahvikoneen kanssa tullut ongelmia.

24. Jänner 2024

Hi,
Mukava kuulla, että olette tyytyväisiä palveluumme! Kiitos paljon käyttäessänne aikaanne palautteeseenne, merkitsee meille paljon!
Toivotamme teille mukavaa viikonloppua.💙

Christina - Ede

Erinomainen palvelu.

24. Jänner 2024

Antwort von Culligan

Kiitos antamastanne positiivisesta palautteesta!
Mukavaa että olette tyytyväinen 🙌

soitto etukäteen oli hyvä

soitto etukäteen oli hyvä , ennemmin sovittiin nää suoraan kuskin kanssa sekin toimi hyvin , sähköposti että tullaan jonain päivä hautautuu kalenteriin

10. Jänner 2024

Hei,
Kiitos oikein paljon hyvästä palautteesta! 🙌
Olemme aina otettuja saadessamme hyvää palautetta!

Vilpittömästi sinun
Christina - Eden

821 tarjosi erinomaista asiakaspalvelua.

4. Jänner 2024

Hei,

Olemme niin onnellisia voidessamme lukea asiakkailtamme hyviä arvosteluja! Jaamme ehdottomasti antamaanne 5 tähteä kollegojemme kanssa.

821 Hyvä palvelu!!

Hei,

Mukava kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme!
Mahtavaa saada hyvää palautetta asiakkailtamme!

821 palvelu erittäin hyvä

Hei,

Kiva kuulla, että olette tyytyväisiä palveluumme!Kiitämme palautteestanne ja käyttämästä ajasta.
Se merkitsee meille paljon 💙

821!huippu työtä

Hienoa kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme! ⭐
Kiitos paljon antamastanne viidestä tähdestä!

Eden

Krisu hoitaa hommat erittäin hyvin.

2. Jänner 2024

Hei,

Olemme niin onnellisia voidessamme lukea asiakkailtamme hyviä arvosteluja! Jaamme ehdottomasti antamaanne 5 tähteä kollegojemme kanssa 💧

Palvelu pelaa aina!

Palvelu pelaa aina!! Olemme tyytyväisiä. 821

2. Jänner 2024

Toivotamme teille mukavaa päivää🙌

Christina - Eden

Hyvällä meiningillä paikanpäällä ja…

Hyvällä meiningillä paikanpäällä ja homma hoituu

22. Dezember 2023

Hei,

Olemme niin onnellisia voidessamme lukea asiakkailtamme hyviä arvosteluja!
Jaamme ehdottomasti antamaanne 5 tähteä kollegojemme kanssa ⭐

Christina - Eden

Todella hyvä palvelu 821 Krisu ja…

Todella hyvä palvelu 821 Krisu ja ystävällinen

22. Dezember 2023

Hei,

Rakastamme kuulla asiakkaistamme! Hienoa kuulla, että olette tyytyväinen Edeniin ja kollegaamme💧 Kiitos, että käytitte aikaanne ja jätitte arvostelun TRUSTPILOTiin, sillä se merkitsee meille paljon ⭐