Desværre har de alt alt for travlt
Desværre har de alt alt for travlt, og her i sommerferien har de endnu mere travlt, så min pleje når helt ned på 3!! minutter, for vask og 5 - 10 min. incl støvsugning, og det med faste plejere holder sjældnere og sjældnere, for de arbejder i teams, så de bytter indbyrdes. Dog stor ros til Gamse, hun ringer altid 10 min. før. også hvis hun bliver forsinket, og så ringer hun endda igen, når hun er på vej. også stor ros til dem på kontoret, som hjælper hvis jeg må aflyse/flytte en dag pga. sygehus eller lignende, også deres hjælp, da kommunen ville fjerne hjælpen, pga. for mange aflysninger, hvor kontoret oplyste kommunen om, at jeg jo var meget på hospitalet og læge, samt hjælp så jeg endelig fik et nødkald. De sørger også for, hvis muligt, at jeg ikke får mandlige hjælpere, for det er bare ikke lige mig.
Tak for svar, beklager den er havnet forkert, men det med de har for travlt gælder vist rigtig mange steder, og så går det helt galt i sommerferien, for så er der jo ikke noget tilbage at gi af.
Men ellers stor ros til jer alle, som gør hvad i kan, det samme gælder personalet på hospitaler.

Antwort von Curae