Curae Bewertungen 18

TrustScore 4 von 5

3,9

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

18 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Desværre har de alt alt for travlt

Desværre har de alt alt for travlt, og her i sommerferien har de endnu mere travlt, så min pleje når helt ned på 3!! minutter, for vask og 5 - 10 min. incl støvsugning, og det med faste plejere holder sjældnere og sjældnere, for de arbejder i teams, så de bytter indbyrdes. Dog stor ros til Gamse, hun ringer altid 10 min. før. også hvis hun bliver forsinket, og så ringer hun endda igen, når hun er på vej. også stor ros til dem på kontoret, som hjælper hvis jeg må aflyse/flytte en dag pga. sygehus eller lignende, også deres hjælp, da kommunen ville fjerne hjælpen, pga. for mange aflysninger, hvor kontoret oplyste kommunen om, at jeg jo var meget på hospitalet og læge, samt hjælp så jeg endelig fik et nødkald. De sørger også for, hvis muligt, at jeg ikke får mandlige hjælpere, for det er bare ikke lige mig.

Tak for svar, beklager den er havnet forkert, men det med de har for travlt gælder vist rigtig mange steder, og så går det helt galt i sommerferien, for så er der jo ikke noget tilbage at gi af.
Men ellers stor ros til jer alle, som gør hvad i kan, det samme gælder personalet på hospitaler.

13. Juli 2025

Antwort von Curae

Kære Allan Jensen Du har desværre fået lavet en anmeldelse af den forkerte virksomhed, vi leverer hjælp til borgere i Vordingborg, Næstved og Lolland.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og kærlig omsorgspleje af min mor

God og kærlig omsorgspleje af min mor. De bedste anbefalinger herfra.

30. Mai 2025

Antwort von Curae

Mange tak for den fine anmeldelse og tusind tak for kurven med lækkerier til personalet.

Skønt familie firma.

Trods den hurtige ikke gennemtænke opsigelse jeg gjorde mig i sommer 2023. Så ville firmaet altid have en særlig betydning.
Ikke nok med der er de skønneste borger, så er man en del af familien. 🩷

1. August 2023

Den bedste arbejdsplads.

Curae privat hjemmepleje; Der er plads til alle, og til alle slags dage, gode som dårlige. Ens kollegaer er god til at løfte humøret og sammen lufter vi i flok.
En god ledelse, med forståelse, et smil og tid til hver enkelte.
Curae tak, for at være den perfekte arbejdsplads 😍

10. Juli 2023

Vælg et andet firma

Jeg siger ikke i stjæler med arme og ben, men i er de eneste med nøgleadgang til mine forældres bolig. Ikke bare 5-10 genstande men langt flere, alt fra porcelænsfiguer, termokande, musikanlæg mv. selv med ændret vagtplan har ikke sat en stopper for mystiske forsvunde genstande, og som i selv udtaler “kan i jo ikke gøre noget så længe personen ikke tages på frisk gerning. Så til andre kunder i bør være ekstra opmærksomme

9. Juli 2023

Kære Steen

Kære Steen

Curae går ind for nærvær, omsorg og samabejde, med ledelse, borgere og kollegaer.
Der snydes ikke med tiden på ydelser, ej heller om der kommer nødkald fra andre borgere, så rammer det ikke tiden ved evt din visiteret tid. Jeg tænker, at det du refere til er, at du mener der snydes med din tid, fordi du vil have nogle ydelser udført som du egentlig ikke er visiteret?! Det kan aldrig blive borgerens ansvar i forhold til den pleje eller hjælp du er visiteret, men Curae har et ansvar for ikke at påtage en ydelse personalet ikke har kompitance til, trods uddannelse. Vi udføre ikke noget som vil skade mere end gavne.
Når personale, ledelse samt deres familie blivet truet på livet, har vi i vores gode ret til at sige fra.
Generalt er det i hele landet, at hjemmeplejen er presset til tider og vi render stærkt, da der kommer flere borgere til og nogle borgere der har brug for mere hjælp og da alle borgere har brug for den hjælp de har ret til, men vi udføre vores arbejde.
Det er så fint at påpege ting man evt er utilfreds med, hvilket jo giver et bedre og stærkere samarbejde mellem ledelse, borgere og ansatte, men igen handler dette også om, at de ydelser man ikke har visiteret ikke må eller skal udføres.
Vi har ufaglærte medhjælpere, såvel som mange andre hjemmeplejer i landet har, men vi priotere absolut ikke,at ansætte ufaglærte frem for faglærte. Desuden sendes er ikke en ufaglært afsted til en borger, uden oplærlig fra en faglært i hver enkelte borger.
Nu er du ikke er en at de borgere der bliver liftet, så hvor du har denne viden fra, kan man så tænke lidt over, men man bliver nød til at have fakta iorden, for kaste om sig med påstande.
Din utilfredshed med firmaet skal der også være plads til, men du har før skiftet firma, men vendt tilbage til Curae og du har selvfølgelig lov at vælge den hjemmepleje du lyster.

17. März 2022

Dårlig plejefirma . g…

Har været kunde hos dem og minvtidligere kæreste har været ansat der. At de selv mener deres største forcer er nærvær og samarbejde med brugeren er den største løgn i snyder bevist med tiden og ydelserne som borgere har fået og mener at det er brugerens ansvar at de ikke har det rette personale ti at varetage opgaverne og så kan man jo bare melde fra.arbejderne bliver pisket rundt på kørselslister der ikke kan nå og kommer det nødkald går den tid der bruges der ekstra bliver bare trukket i de efterfølgende tid . Når man påpeger dette får man Dennis i røret som er så grov i sin fremtoning at man tænker det er en rockerlærlin der hvæsende tiltaler en i den anden ende og orkester man ham lidt er beskeden at man bare kan vælge dem fra velvidende at det tager 1mdr at få dette sat i stand og i den tid bliver plejen minimal o på en måde der ikke er en hund værdig deres ansatte vil de helst have ufaglært da de er nemmest at intimidere når de snydes i løn og presses ud i situationer hvor både borgere og den ansatte er i fare bla ved liftninger hvor man efter loven beskrivelser skal være 2 . Alt t alt et firma der ikke burde have med syge mennesker at gøre. Ledelsen kommer ikke engang ud og ser hvad og hvor de sender folk til. Så står man med sine kære og skal vælge plejefirma så er min anbefaling ikke at tantage dem de vil kun sinde guld til store ferier og beauti behandlinger ,store biler. Ledelsen består af en famillie på tre Dennis,Bettina og datteren Sandra. Som til sammen danner en rigtig dårlig ledelse der lyver overfor myndighederne så deres skam kan fortsætte

16. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været ansat i firmaet i 2,5 og…

Jeg har været ansat i firmaet i 2,5 og har altid været glad for min arbejdsplads. Man bliver mødt der hvor man er selv på men dårlig dag er både kollegaer og ledelse der. Jeg går altid glad på job og gå ens!ilende hjem. Skønne kollegaer, ledelse og ikke mindst borgere. Ledelsen støtter op om deres medarbejdere, og jeg har været så heldig at de har tilbudt mig uddannelsen. Jeg holder så meget af mit job hos dem og der bliver jeg længe. 5 stjerner til firmaet.

5. Jänner 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vælg aldrig dette firma som pleje eller arbejdsplads!

” Vi står for Nærvær, Omsorg og Stabilitet.” - er jeres eget slogan og jeres eget syn på jer selv.
Det er desværre bare ikke sådan fakta i virkeligheden er.
I snyder jeres ældre for deres besøg, og siger det er deres problem hvis ikke i har nogle der kan varetage opgaven.
snyder medarbejderne i løn, dårlig ledelse og ikke mindst ekstremt dårligt arbejdsmiljø, måden der bliver talt til medarbejderne på.
Jeg forstår ikke i kan se jer selv i spejlet når i står op!

31. Dezember 2021

Et familie firma

Et familie firma, med kerne værdier som velvære, god behandling, sammenhold og loyalitet i højeste fokus. Jeg kan kun varmt anbefale dette firma til enhver der har behov for ældrepleje, rengøring m.m de har opgaven for øje og har stor forståelse for den enkeltes behov og vægter højt at behandle mennesker ordentligt. Deres personale er uden tvivl flinke og søde mennesker og ledelsen er flexible og villig til at tilpasse så man får den bedste behandling.

20. Dezember 2021

Kan IKKE anbefales

Curae Privat hjemmepleje i Vordingborg kan IKKE anbefales til hverken personlig pleje eller praktisk hjælp! De leverer ikke de af kommunen visiterede ydelser, og selv efter flere henvendelser til firmaets ledelse, bliver der ikke rettet op på det. Efter en måned med alt for mange svigt og uregelmæssigheder mistede vi tålmodigheden og bad kommunens visitator om skift til et andet privat hjemmeplejefirma. Desværre er reglen, at man kun kan skifte med et varsel på løbende måned plus en måned. De sidste par uger med Curae blev der ikke gjort rent, og da der var en uge tilbage af "kontrakten", ringede Curae for at meddele, at de ikke kom mere.
Det virker som om, at firmaet er mest optaget af at tjene penge uden at levere de af kommunen betalte ydelser, hvor de burde være optaget af at hjælpe mennesker med et visiteret behov.
Hvis vores oplevelse med Curae Vordingborg er repræsentativ, burde firmaet ikke være godkendt af kommunen som leverandør af hjemmehjælp.

2. Juni 2021

Antwort von Curae

Det er ikke pænt at lave anmeldelser på virksomheder man ingen relation har til, giver det DIG en bedre dag?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg synes desværre tit at jeg oplever…

Jeg synes desværre tit at jeg oplever at Curae er meget forsinket i weekenden og tit for min mor først morgenmad kl 11 hvilket jeg synes er alt for sent. Den eneste som holder tiden er Mette og hun er altid glad og smilende.

25. April 2021

Antwort von Curae

Hej Michelle Jeg ville ønske at du havde ringet til kontoret i stedet hvis du oplever utilfredshed i weekenden. Det glæder mig at Mette er fantastisk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft curae Længe altid været glad…

Har haft curae Længe altid været glad og tilfreds.. MEN de har selv gjort sig umulige. i de 5 md jeg har brugt dem. Har jeg mistet or ca 100-120 kroner i personlige tingog sager der er blevet smidt ud Og går man på deres Hjemme side står der pleje og omsorg. MEN hvis det er Pleje og omsorg at smide Folks livs nødvendig medicin UD. ja så er det jo nok PLEJE OG OMSORG

15. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk familie Firma med hjertet på …

Fantastisk familie Firma med hjertet på det rette sted.
Alle pigerne er søde med et smil på læben.
Vælg Curae privat hjemmepleje på Lolland og i Vordingborg og bliv en del af en stor familie <3
Hilsen David

30. Dezember 2017

Kære David Tusind tak for din flotte anmeldelse. VH Bettina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr