Geweldige service en prachtige prints. Nadat bij postNL iets mis was gegaan en het pakket kwijt was heeft Jelle meteen nieuwe prints opgestuurd en we zijn heel blij met het resultaat.
Gewoon super, goede en vlugge service. Prijs /kwaliteit dik in orde. En heel bijzonder resultaat. Apart en super leuk. Trekt direct de aandacht en een groot verschil met gewone afdrukken. Groetjes,Hor... Mehr ansehen
Breng jouw foto's tot leven met jouw eigen 2 in 1 poster.
Niederlande
- info@custom2in1poster.nl
- custom2in1poster.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Acrylblok met persoonlijke foto - aanrader!
Acrylblok met persoonlijke foto besteld, levering was heel snel en het is echt heel mooi geworden! Top om te geven als cadeautje en er zijn ook veel dingen mogelijk qua soorten afdrukken en effecten. Ik ben er heel blij mee, aanrader!
Geweldige service en prachtige prints

Antwort von Custom2in1poster NL
Hele snelle levering en hele mooie…
Hele snelle levering en hele mooie producten. Zeker aan te raden!

Gewoon doen
Vaak zelf 3d fotos geschoten en ook zelf geprint en geplakt op dergelijke sheets .. maar dat laatste is echt een vak op zich. Ben nu super blij dat ik iemand gevonden heb die het goed kan. Super resultaat en prima prijs. Echt een aanrader.

Antwort von Custom2in1poster NL
Echt super blij met mijn bestelling
Echt super blij met mijn bestelling! Prachtig, "pictures don't do justice". In het echt zijn ze zooooo veel mooier dan ik had verwacht.
Dit is toch iets wat 'niemand' heeft??
Ik ben echt blij met de klantenservice, ik ben heel goed geholpen. Als ik een 10 kon geven, dan gaf ik het een 11!!

Excellent quality
Excellent quality. Very fast delivery in a quality protected package. Images are easily uploaded to the site. All recommendations.

Disponibilità e professionalità
Disponibilità e professionalità! Avevo dei dubbi su quale foto scegliere per fare in modo che il lavoro riuscisse bene e ho chiesto aiuto al venditore che è stato super cordiale e paziente risolvendo ogni mia perplessità! Le stampe sono arrivate perfette, mi piacciono molto, sicuramente farò altri ordini su questo sito!

Kerstkado
Ik had een kado besteld voor de kerst, maar was bang dat het niet op tijd bezorgd zou worden. Dus had ik Custom2in1poster.nl gemaild met de vraag of het wel op tijd zou worden geleverd. Jelle had keurig op gereageerd en ben hem dankbaar dat het alsnog op tijd binnen is gekomen

Voor de 2e keer besteld en wederom top
Voor de 2e keer besteld en wederom top! Ziet er cool uit en super snelle levering!

Antwort von Custom2in1poster NL
I placed another order with fantastic…
I placed another order with fantastic results. I'll definitely be ordering more.

Helemaal top
Helemaal top. Goede kwaliteit. Super leuk geworden.

Perfect
Very pleased for fast shipping, quality work and professional communication till final result.
Hightly reccomend.

Prachtig resultaat, snelle levering
Heel snel geleverd. Mooi, bijzonder resultaat. Ik heb deze gebruikt in een kustwerk. Ik ga hier sowieso vaker bestellen!

Heel tevreden
Ik heb de kaartjes goed ontvangen en ben er héél blij mij. Bedankt voor de goede, snelle en persoonlijke service.
topservice
Snel antwoord op mijn vragen, aangepaste bestelling & vlotte levering. Heel erg tevreden & ook met het uiteindelijke resultaat. Kan custom2in1poster alleen maar aanbevelen!

Antwort von Custom2in1poster NL
Great service and quality prints
Great service and quality prints. Takes the time to communicate and help out with questions.
Delivery was fast as well.
Will order again!
Gewoon super
Gewoon super, goede en vlugge service. Prijs /kwaliteit dik in orde. En heel bijzonder resultaat. Apart en super leuk. Trekt direct de aandacht en een groot verschil met gewone afdrukken. Groetjes,Horst
amazing job! super recommended!
super kind and professional, everything turned out perfect and came very quickly! would definetely recommend :)

Prachtig resultaat
Prachtig resultaat, echt een aanrader!

Antwort von Custom2in1poster NL
Smooth and easy order with excellent quality
Smooth, easy and fast communication, fast production, fast shipping, excellent prints! Recommend to anyone who needs a lenticular.