Cutfellas Bewertungen 13

Unternehmensdetails

1. Friseursalon
  2. Herrenfriseur

Vom Unternehmen geschrieben

Hos CutFellas handler det om mere end bare hår – det handler om stil, kvalitet og en personlig oplevelse. Vi er en passioneret barbershop, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne trends. Vores dedikerede team sikrer, at du går herfra med et skarpt look, der passer perfekt til din unikke personlighed. Vores kunder vores førsteprioritet, og vi stræber altid efter at skabe en afslappet og indbydende atmosfære. Kom forbi, få en professionel klipning, en tæt barbering, eller bare en hyggelig snak over en kop kaffe – vi står klar til at forkæle dig.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

13 Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bookede tid online til kl 10

Bookede tid online til kl 10. Ankommer 9.30 og tager plads ude i solen, det var helt perfekt.
Klokken bliver 10 og der er forsat lukket. Den bliver over 10 og forsat ingen som har åbnet butikken. Der står desuden en anden gut som også venter udenfor.

Det bare dårlig stil. Har man booket tid kl 10 så forventer jeg at butikken er åben og de tager imod en kl 10. Havde de forventet jeg skulle møde ind og åbne forretningen sammen med dem??

Spild af tid, ender med at gå igen.

8. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har klippet hos dem siden de startede

Har klippet hos dem siden de startede. Og har været mere end tilfreds hver gang jeg har været der. Altid klippet til tiden. Og super god service. Kan varmt anbefale dem til alle. Og har allerede 3 venner som nu kun bliver klippet here

3. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spild af ens tid (16.07.2025)

Bookede tid til kl 10:30 (16.07.2025), jeg var der til og med 10 minutter før. Ventede nærmest 20 minutter efter min tid og det var stadigvæk ikke min tur at blive klippet. Respektløs og spild af min tid.

16. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette var min første gang hos cutfellas…

Dette var min første gang hos cutfellas og det var en mega succes lige fra jeg gik ind ad døren bliv jeg spurgt om jeg kunne tænke mig noget og drikke selve klipning var den bedste jeg har haft i hele mit liv jeg gik ud af døren med et smil på læberne og en rigtig god klipning og oplevelse

3. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trimning af skæg er altid helt suveræn

Trimning af skæg er altid helt suveræn. Det kan man helt sikkert få andre steder, men jeg bliver ved at komme hos Cutfellas for stemningen, som er lidt hen mod barbershop atmosfæren fra amerikanske film, hvor folke hænger lidt ud og så selvfølgelig de virkelig søde, hjælpsomme og imødekommende mennesker, som arbejder i biksen. Kæmpe anbefaling, det er virkelig godt på ALLE parametre.

13. Dezember 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En klipning der ikke kan sættes en finger på

Super venligt personale ligeså snart man træder ind ad døren. Altid et smil på læben og en god stemning. Der bliver altid tilbudt på drikkevarer og en god samtale når man venter på det bliver ens tur. Selve klipningen kan der ikke sættes en finger på. De er også gode til at komme med deres egen mening til hvordan de synes ens hår skal være. Det er altid fedt.

10. Dezember 2024

10/10 Klipning

10/10 Klipning
Min elskede frisør gennem tiden har altid fået mig til at se frisk ud med den sygeste klipning. Kan kunne takke ham fra hjertet af for at have boostet mit selvtillid igennem flere år. Mega hyggelig og stabil fyr, og prisen er så fair som den kan være. Gratis drikkevarer hver gang og man føler sig hjemme i den stol, hver gang man sætter sig i den.

3. Dezember 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr