Cutie Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var innom da butikken hadde salg, utrolig fin butikk, ryddig, fine merker og bugnet ikke over med mengder forskjellige tøy som i de store kjedene så man fikk virkelig sett det fine som aCutie har å by... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Unterwäschegeschäft
  3. Damenmodengeschäft
  4. Jugendmodegeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Me ønsker å ta inn produkter som du ellers ikke får tak i hos andre butikker i Norge. Unike tights, leggings og strømper med både mønster og motiv. Kvalitet og pris er viktig for oss. Kvaliteten skal være god, mens prisen skal være låg. God kvalitet trenger ikke være dyrt.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestilte 2 stk hvite strømpebukser

Bestilte 2 stk hvite strømpebukser, men fikk tilsendt en hvit og en svart. Tydeligvis var cutie tomme for hvite strømpebukser (sjekket nettsidene deres) og valgte da å sende en annen farge. De burde tatt kontakt og sagt i fra. Det positive er at det var rask leveringstid!

29. Oktober 2020

Nattkjoler

Bestilte 3 nattkjoler. De kom i løpet av et par dager. Kvaliteten på nattkjolene er super. Myke og veldig behagelige. Jeg likte de så godt at jeg bestilte nattkjolene en gang til. Sjeldent jeg er så fornøyd med noe jeg har bestilt på nettet.

31. Mai 2020

Hei Agnes.
Jeg er så enig med deg, har flere av de selv, og de er så gode.
Takk for gode ord.
Mvh Kristina

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Strømpebuksene var svært små i…

Strømpebuksene var svært små i størrelsen.

4. März 2020

Hei Hermine.
Så synd at du opplevde strømpebuksene som små i størrelse. Hver produsent har egen størrelseguide som ligger på produkt siden. Dersom en strømpebukse likevel ikke passer, ønsker vi å vite hvordan den ikke passet. Dette tar vi da videre til produsenten av produktet. Vi kan sende deg varene i en størrelse større, så tar vi problemet videre med produsenten.
Kan du sende noen ord til oss om din opplevelse av de strømpebuksene du fikk?
Send til kundeservice@cutie.no

Mvh Cutie's Kristina

Service var kjempegodt

Service var kjempegodt. Vare var rask levert.
Eg brukte størrelse tabell, før eg bestilte, men likevel ha strompebukse ikkje passer. Eg må levere tilbake.
Men vare er av god kvalitet!
Håper eg får engang ei strompebukse som passer meg.

22. Februar 2020

Hei
Så dumt at de ikke passet selv om de brukte størrelses tabell, det skal ikke skje. Bare ta kontakt så skal vi finne en strømpebukse som passe for deg, ta kontakt på: kundeservice@cutie.no
Vennlig hilsen
Cutie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er en butikk en kan stole på…

Dette er en butikk en kan stole på ordner opp raskt om det er feil med bestillingen er butikken rask på å sende ut nye varene så her kan du trygt handle uten noe problemer opplever du noe feil på varer får du nytt og plaster på såret anbefaler denne butikken.

25. Jänner 2020

Takk for fine ord.

Kjempe service

Kjempe service, ordren min ble litt forsinket, fikk en ekstra strømpebukse som plaster på såret, kjempebra 👍

22. August 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr