Først og fremmest virkelig godt arbejde som udføres på værkstedet. Jeg har prøvet en del værksteder rundt i landet, men Cycle Sport er mit faste værksted nu som jeg har brugt det seneste år. Udove... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Easy to order and it all worked. Only issue is when the shipped it to Sweden they used DSV who do not tell you when it arrives very well and not many options.
Kæmpe stor ros til sjakket og le heffe hos CSS! 🚵🏽♂️ Har ad flere omgange fået lavet mindre og større reperationer, service og vejledning af tøj mm. 🛠 Reperationer og service lavet på r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid god og kompetent service og vejledning. Ikke bare en butik, men et omdrejningspunkt for cykelmiljøet. Butikken er både fyldt med 1000 vis af produkter man ikke kan leve uden og også med hy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fysisk Butik og Webshop med passion for mountainbike, både tøj, udstyr og cykler
Håndværkervej 8C, 8600, Silkeborg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Har handlet en del hos drengene fra Cycle Sport Silkeborg og de har aldrig skuffet!
Alt det nye grej indenfor tøj, cykler, dele m.m. er altid på hylderne, til super gode priser.
Kompetent personale og alle de fede varer, har en vanedannende effekt, når der skal nye dele på cyklen.
Altid en fornøjelse at komme i butikken og kan stærkt anbefale Cycle Sport Silkeborg, hvis du enten skal have nyt grej eller repeteret cyklen!

En vanvittig god butik!
God service, dygtig mekaniker der ved hvad de snakker om.
Kæmpe stor anbefaling herfra!

Antwort von Cycle Sport Silkeborg
Verdens bedste MTB butik… både online og i virkeligheden. Tommel op herfra👍🏻

Antwort von Cycle Sport Silkeborg
Altid det fedeste grej, stedet hvor alle nørder mødes, social rides osv

Antwort von Cycle Sport Silkeborg
Alt fungeret hurtig levering og nem retur, prisen på retur syntes jeg er for dyr derfor 4 stjerner

Antwort von Cycle Sport Silkeborg
Wouw, hurtig respons og rettelse af lagerfejl - de fandt en hamrende god erstatning, tak for det! Og varerne var hos mig næste formiddag!
Jeg bor ikke i nærheden, men mon ikke jeg kommer forbi engang efter dette.

Antwort von Cycle Sport Silkeborg
Føler mig snydt og bedraget! To selvfede og arrogante sælgere, mente ikke at der var gratis service med på min datters cykel, på trods af at jeg købte den inkl. det, og på trods af at jeg fik en sms- notifikation, fra deres system, om at nu var tiden inde til service. Det værste er egentlig ikke de 850 kr. jeg blev nødt til at slippe, men den SINDSSYGT dårlige oplevelse jeg havde i butikken, med jordens dårligste sælgere. Klart det ringeste jeg har prøvet! Forbrugerstyrelsen får et opkald fra mig i morgen.

Antwort von Cycle Sport Silkeborg
Kæmpe stor ros til sjakket og le heffe hos CSS! 🚵🏽♂️
Reperationer og service lavet på rekordtid 🏁
Hver evig eneste gang står de klar med kyndig, ærlig og yderst professionel hjælp og rådgivning 👌🏼
Hertil skal det tilføjes, de gjorde alt, hvad de overhovedet kunne for at yde den største rabat på fakturaen, selvom jeg ikke engang havde nævnt ordet ''rabat'' 💰
Det fan'eme god service 🙌🏼
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Antwort von Cycle Sport Silkeborg
Jeg har fået lavet flere reparationer og købt nye dele. Hver gang har jeg fået super service og god vejledning!
Super service. Havde p.g.a. skade haft et par sko liggende næsten et år. Fik dem ombyttet i butikken. Tusind tak for hjælpen.
En venlig og imødekommende ekspeditient, der gav sig tid til at forklare cyklens funktioner
Helt igennem unik og fed butik!
De har alt hvad man kunne drømme om, de ved hvad de snakker om!
Jeg har handlet meget i butikken og altid fået lavet mine cykler der inde, og jeg har aldrig haft noget at sætte en finger på!
Jeg har tit stået med en defekt cykel 2 minutter i luk og de har altid hjulpet mig videre på min tur!
Kan kun anbefale alle andre at kigge forbi!
Og kaffen er også god ;)
Super god kundeservice! - kan varmt anbefales.
Kundebetjening var decideret ringe Og kommer aldrig nogensinde til at lege en e-bike der oppe mere da vi fik nogen der ikke virkede optimalt og ikke hvor klargjort til videre udlejning vi måtte selv justere gear på cyklen for at de virket og da vi skulle aflevere cyklen igen var ejerens kommentaren at det må være os der har ødelagt dem for han selv lige været ude og køre på dem og det var grunden til de var beskidte da vi fik dem.
Så hvis man gerne vil have en arrogant betjening og man bliver talt ned til at det er en fremragende butik men det er ikke noget for mig
Fantastisk god service.
De havde udsolgt af den rygtaske som jeg bestilte. Jeg fik i stedet tilbudt en endnu bedre og dyrere udgave til samme pris.
Tasken er nu afprøvet og på alle måder super
Magen til dårlig og ubehøvlet service skal man lede længe efter.
Nu var jeg bare med min kæreste inde i butikken, så jeg er ikke selv kunde, og det har de så os sikret sig med den behandling at jeg aldrig nogensinde bliver.
Man bliver snakket til som om man er dum, de er ikke interesseret i overhovedet at yde nogen form for service eller hjælp, hvis man har købt en cykel som er under et år gammel af en anden, så forventer man at med kvitteringen, så dækker garentien, men nej! det er nemlig kun den pågældende kunde der har købt cyklen der får garanti, man mister dermed ifølge denne forretning, retten til at kunne benytte den medfølgende garanti på sit produkt uanset det oprindelige købstidspunkt, hvis du ikke er den som er oprettet som kunde på netop dette produkt.
Og vil man reklamere, kan man ud over at få afvide man selv har ødelagt tingene også lige få en meget ubehøvlet forklaring om at hvis ens carbon stel revner (inden for de 2 år som reklamationen dækker) skal man betale timeløn for den “service” de giver ved at skille cyklen ad og sende den ind som reklamation. ( hvis man kan bevise at skaden er berettiget og har været der fra ny).
Jeg er stadig helt i chok over den måde at blive snakket til, og hvis de gerne vil ha dårlig omtale så kan jeg trøste dem med at vi spreder budskabet for vores oplevelse til alle vi møder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.