Aanrader, zijn best wat bedrijven actief hier en hebben met meerdere bedrijven contact gehad. Bij dit bedrijf hadden wij meteen een goed gevoel.
Dit bedrijf doet al jaren ons onderhoud en nooit klachten gehad, waarom overstappen, prijs is wel war gestegen maar ja dat geldt tegenwoordig overal wel een beetje!
Fijne dakdekker die eerlijke prijzen heeft. Ik kom hier zeker terug wanneer ons dak onderhoud nodig heeft.
Ons dak was nodig aan vervanging toe, hebben het dak helemaal laten renoveren. Eigenlijk het wel een heel nieuw dak, toch vielen de kosten reuze mee.
Vom Unternehmen geschrieben
Dakdekker Breda is uw lokale expert op het gebied van dakbedekking en dakonderhoud in Breda en omgeving. Wij zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit diensten voor alle soorten daken, of het nu gaat om reparaties, vervanging, onderhoud, of nieuwe installaties. Met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche, gebruiken onze gekwalificeerde vakmensen alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw dak duurzaam, weerbestendig en esthetisch aantrekkelijk is. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw dakwerkzaamheden. Wij begrijpen het belang van een veilig en stevig dak boven uw hoofd en zetten ons in voor het bieden van betrouwbare en efficiënte oplossingen. Of u nu te maken heeft met lekkages, schade na een storm, of het tijd is voor een volledige dakrenovatie, Dakdekker Breda is uw partner. Bij Dakdekker Breda geloven we in heldere communicatie en transparante werkwijzen. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de voortgang van de werkzaamheden en bieden competitieve prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Kies voor Dakdekker Breda, waar vakmanschap en klanttevredenheid altijd voorop staan.
Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda, Noord Brabant, Niederlande
- +31763690265
- contact@dakdekkerbreda.com
- dakdekkerbreda.com
geen plassen meer na regen
eerlijk had dat niet verwacht maar ze…
eerlijk had dat niet verwacht maar ze checkte ook die sealing
Alle gebroken dakpannen werden…
Alle gebroken dakpannen werden zorgvuldig verwijderd en vervangen door nieuwe exemplaren
Zware spullen gingen soepel mee en de…
Zware spullen gingen soepel mee en de communicatie bleef helder van begin tot eind
ze zeiden precies hoe laat ze zouden…
ze zeiden precies hoe laat ze zouden starten zodat buren daar rekening mee konden houden
ik zat met lekkage stress maar ze…
ik zat met lekkage stress maar ze stonden ineens voor de deur
bij elke fase vertelde hij wat er nog…
bij elke fase vertelde hij wat er nog ging gebeuren duidelijk en simpel
de dakdekker liet geen spat achter in…
de dakdekker liet geen spat achter in zolderkamer terwijl ik dozen verschoof klein krom maar fijn
Ze waren netjes in communicatie en toch…
Ze waren netjes in communicatie en toch warm in gedrag
Alles geleverd inclusief garantie
Alles geleverd inclusief garantie, fijn zwart op wit bewijs
ze deden niet alleen het dak maar ook…
ze deden niet alleen het dak maar ook de losse goot netjes vastzetten
je ziet bijna niet dat er iets…
je ziet bijna niet dat er iets vernieuwd is, zo goed past het bij de rest
ze dachten echt mee over hoe we kosten…
ze dachten echt mee over hoe we kosten konden besparen en kwamen met oplossingen die we ons konden permitteren
hij had makkelijk meer kunnen rekenen…
hij had makkelijk meer kunnen rekenen maar zei eerlijk dat het meeste nog goed was, alleen de dakpannen bij de schoorsteen vervangen
ventilatie is mooi weggewerkt en de…
ventilatie is mooi weggewerkt en de randen zijn perfect glad afgewerkt
geen lange wachttijd
geen lange wachttijd, hij kwam diezelfde week nog langs, heel tevreden met z'n werk
ik wist niks van daken maar hij legde…
ik wist niks van daken maar hij legde het helder uit zonder vakjargon
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.