DaMo Hypotheken Bewertungen

2. Haushaltsversicherung
  3. Hypothekengeber
  4. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Nieuw: DaMo Hypotheken is ook op zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur bereikbaar. DaMo Hypotheken is een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor in Zoetermeer met persoonlijk en duidelijk hypotheekadvies voor klanten in heel Nederland. We helpen starters, doorstromers, ondernemers en zzp’ers bij kopen, oversluiten, verbouwen en verduurzamen. Daarbij kijken we niet alleen naar hoeveel je kunt lenen, maar vooral naar wat financieel verantwoord bij jouw situatie past. Persoonlijk | Duidelijk | Betrokken

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

2 Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ondersteuning

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Sandra van DaMO bij de hypotheekaanvraag voor zowel mijn dochter als voor mijzelf. Sandra is prettig en goed benaderbaar, deskundig en weet duidelijk waar ze het over heeft.
Een hypotheekaanvraag blijkt in de praktijk een behoorlijk intensief en soms taai traject, waarbij veel meer komt kijken dan je vooraf verwacht. Vooral de aanvullende vragen van de geldverstrekker kunnen de nodige tijd en energie kosten. Sandra heeft ons hierin steeds uitstekend begeleid, hield overzicht en wist duidelijk uit te leggen wat er nodig was.
Dankzij haar betrokkenheid, kennis en goede bereikbaarheid hebben wij het hele traject als zeer prettig ervaren. Wij zijn dan ook erg tevreden en kunnen Sandra van harte aanbevelen.

15. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
DaMo Hypotheken-Logo

Antwort von DaMo Hypotheken

Wat een ontzettend mooie en uitgebreide review, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om jullie ervaring zo te delen! 💙

Een hypotheektraject kan inderdaad soms behoorlijk intensief zijn, zeker wanneer er onderweg aanvullende vragen komen. Juist op die momenten vinden wij het belangrijk om het overzicht te bewaren, duidelijk uit te leggen wat er nodig is en vooral goed bereikbaar te blijven.

Het is daarom extra fijn om te lezen dat zowel jij als je dochter de begeleiding door Sandra zo prettig hebben ervaren. Dat jullie allebei met een goed gevoel op het traject terugkijken, betekent ontzettend veel voor ons.

Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie aanbeveling! En mocht er in de toekomst iets zijn of veranderen, dan weten jullie ons natuurlijk altijd te vinden. 🏡

Sandra & team DaMo Binnendienst 💙

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al Damohypotheken: Topkwaliteit, deskundigheid en altijd een luisterend oorjaren ben ik met volle…

Al vele jaren ben ik met volle tevredenheid klant bij Damohypotheken, en zij leveren stuk voor stuk topwerk.
Wat Damohypotheken zo bijzonder maakt, is haar enorme deskundigheid. Ze beheerst haar vak tor in de puntjes en voert haar werk met ontzettend veel zorgen precisie uit. Het aan en verkoopproces van een woning, het regelen van de hypotheek en het contact met de notaris brengt normaal gesproken de nodige spanning en administratieve rompslomp met zich mee.
Zij weet al deze zorgen echter volledig weg te nemen en maakt het hele traject overzichtelijk en zorgeloos.
Wat je vraag ook is; je kunt altijd bij haar terecht. Ze neemt de tijd en denkt proactief met je mee en geeft helder en eerlijk advies. Ik kan Damohypotheken absoluut aanraden aan iedereen die opzoek is naar een kundige en betrouwbare partner zowel de aankoop als de verkoop van een woning. Ze is super goed in haar werk!

22. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
DaMo Hypotheken-Logo

Antwort von DaMo Hypotheken

Beste Wekka en familie,

Wat een fantastische review, hier worden we oprecht even stil van! Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden en vooral voor het jarenlange vertrouwen in Sandra en haar team binnen DaMo Hypotheken & Vastgoed. Na al die tijd voelt de samenwerking voor ons ook echt vertrouwd en als familie.

Het aankopen of verkopen van een woning en het regelen van de juiste hypotheek en verzekeringen brengt altijd flink wat spanning en administratieve rompslomp met zich mee. Dat we al die zorgen volledig uit handen hebben kunnen nemen en het traject overzichtelijk en zorgeloos hebben gemaakt, is precies waar we het met hart en ziel voor doen.

Wat je vraag in de toekomst ook is: onze deur staat altijd voor jullie open, voor advies én ook voor een gezellig kopje koffie 😉.

Sandra Motiram

Team DaMo Hypotheken & Vastgoed

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr