Dan & Teddy Køreskolen Bewertungen 109

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget kørekort hos Dan og teddy og kan kun sige positive ting. Det en meget god køreskole og jeg havde maco som kørerlærer og er meget tilfreds, man kunne far start mærke han var rutineret... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stærk køreskole! Jeg havde Marco som kørelærer. God humør, dygtig og relativt medgørlig ;) Ville anbefale køreskolen til andre, både unge som voksne- hvis man søger et godt sted, dygtige erfarn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betaling, nem tilmelding og meget lige til for alle. Bestod både teori og køre prøve i første forsøg. Kørte med Marco, som jeg lærte alt fra. Helt klar anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse at tage kørekort hos Dan og Teddy. Både teoriundervisningen og kørelektionerne var en fornøjelse. Min teorilærer Q var et friskt pust til at gøre de ellers ret så kedelige teori... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

Dan&Teddy køreskole er en af de mest velrenomerede køreskoler i området og er siden sin start i 1960 blevet et sikkert og populært sted at tage sit kørekort. Køreskolen har en lav dumpeprocent ved både teori- og køreprøver, hvilket sikrer dig et kørekort uden unødigt spild af tid og penge. Dan&Teddy køreskole er baseret på moderne trafikpædagogik og en høj kvalitet til yderst rimelige og gennemskuelige priser.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole
Kørelærer Marco, kan varmt anbefales, meget stille og rolig og rar
Meget professionel, og er virkelig god til at sørger for man er klar til sine prøver:)

9. Jänner 2025

En sindsyg god køreskole

Jeg valgte Dan&Teddy da jeg havdet set at de havde gode anmeldelser og succesrate. Anmeldelsr og succes som var gode nok. Er glad for at jeg valgte dem. Teorilæren var sjov og god til at lære fra sig. Jeg fik Marco som kørelærer og jeg kan ikke sige nok gode ting om ham. Han er simpelthen en sindsyg god kørelærer. Han er sød, tålmodig, sjov, rummelig og virkelig god til at lære fra sig. 10/10 køreskole

20. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Dan og Teddy. Jeg har haft ingen problem med at anskaffe både den praktiske og teori prøven. De hjulpet mig til at bestå mine prøver i første hug uden problemer. Jeg har kørt med Marco og han har været meget fleksibel med at finde tider der passer mit skema. Han har også sendt mange billeder og modeller af øvelser så man har kunne øve sig rigtig meget. Alt i alt en rigtig god køreskole, helt klart en anbefaling her fra.

12. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kørelærer og køreskole

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dan og Teddy i Værløse og kom igennem både teori og praktisk prøve i første forsøg. Jeg kørte med Marco, som er en super god og rolig kørelærer, der gør meget for at give sin elever den bedst mulige oplevelse. Kan klart anbefale at køre med Marco, både til manuel og automatisk gear.

12. Dezember 2024

Dan og Teddy

Dan og Teddy
En god oplevelse ved at kørekort hos dan og teddy
Jeg havde Marco Ejrup som kørelærer og jeg kom hurtigt og nemt igennem
Kan anbefales til andre - et godt sted at tage kørekortet

5. Dezember 2024

God oplevelse

God køreskole som gjorde det trygt at tage kørekort. Jeg havde kørelæreren Marco som både var god til at lære fra sig og gøre det hyggeligt at være i bilen. Jeg tog kørekort i Marcos elbil som gjorde det nemmere for mig at få kørekort

6. Dezember 2024

God køreskole

God køreskole, der vil eleverne det bedste og er på elevernes side. Der var god kommunikation.
Min køre lære, Marco Ejrup, var meget hjælpsom og grundig, han fik mig godt igennem mit forløb og nem at komme i kontakt med.
Kan varmt anbefales😊

5. Dezember 2024

Min Oplevelse med Dan & Teddy, Køreskolen

Køreskolen Dan & Teddy er en super god køreskole.

Alt fra teori til kørsel gik som smurt.
Jeg havde Q som teorilærer som er virkelig dygtig til sit fag og så er hun rigtig god til at lærer fra sig.

Som kørelærer havde jeg Marco som var rigtig god til at hjælpe med hele den praktiske del af mit kørekort. Hvilket også har gjort at jeg nu føler mig tryk ved at sidde bag rattet og styre bilen.

Overordnet set så var min oplevelse med Dan & Teddy køreskole rigtig god :)

3. Dezember 2024

Virkelig god oplevelse

Jeg har taget kærekort hos Dan og Teddy og det var en fantastisk oplevelse, da det var hurtig og meget lærende lærende undervisning man fik både til teori og køretimer

Min kørelærer Marco var virkelig god og gjorde mig fuldstændig påklædt til min køreprøve. Jeg tog kørekortet i Marcos elbil som var en virkelig god ide dag den kørte virkelig godt

12. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse at tage kørekort hos Dan…

God oplevelse at tage kørekort hos Dan og Teddy.

Jeg var rigtig glad for at tage kørekort hos Dan og Teddy.
Da jeg tilmeldte mig kørekort, var det en smule skælvende, da jeg altid har syntes det var et stort ansvar at styre en bil.
Jeg fik Marco som kørelærer, som desuden er en yderst kompetent og velforberedt lærer. Han overtalte mig hurtigt til at tage mit kørekort i Automatgear, så jeg på den måde ville finde mere tryghed i at køre. Som en bonus er Marco altid til at komme i kontakt med.
Alt i alt var det rigtigt rart at tage kørekort et sted, med styr på tingene.

29. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse at tage kørekort !!

Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos Dan og teddy, hvor både teorien og køreundervisningen har været interessant og lærerig!

Min kørelærer Marco, var en god lærer og jeg følte, jeg fik noget ud af vores timer. 🚗 🛻 🚙
Det gjorde også at jeg følte mig godt klædt på til min køreprøve !

25. Oktober 2024

Godt forløb hos Dan & Teddy

Min teorilærer Q var et friskt pust til at gøre de ellers ret så kedelige teoritimer interessante.

Min kørerlærer Marco førte mig godt igennem hele forløbet bl.a. med tegninger til forskellige manøvrer og øvelser. Jeg kunne altid komme i kontakt med ham for at få svar på spørgsmål. Desuden dejligt med mulighed for at tage kortet i elbil.

10. Oktober 2024

God bil

Hej

Jeg har været glad for at køre hos Marco, og han har en meget god elbil. Vil klart anbefale at skifte til den.

Ida Sisi

9. September 2024

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole, problemfrit forløb og styr på tingene. Jeg havde Marco som kørelærer, hvilket kan anbefales da der altid var god stemning i bilen og man blev hjulpet godt igennem hele forløbet.

26. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Styr på tingene og god kørelærer

En rigtig god køreskole. Der var struktureret teori- og køretimer og altid styr på papirarbejdet, hvilket gjorde forløbet trygt og overskueligt. Jeg havde selv Susanne som kørelærer og var rigtig glad for hende. Det var aldrig et problem at finde tid til timerne, og der var hyggelige og lærerige stunder i bilen samtidig.
Dan & Teddy kan varmt anbefales herfra.

24. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr