Danelora Bewertungen 10

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Danelora er fup👎

Modtog et par sko hvor str og materialet ikke levede ikke op til det forventede der var dårlig syning , kritisabel hælkap mm
jeg skrev til firmaet og sendte foto af de fejl jeg kunne se men trods flere mail frem og tilbage var det svært at få oplyst hvordan jeg returnerede ordren og fik mit tilgodehavende . På hjemmesiden står der at retur er gratis inden for 30 dage I en mail står der at hvis man ikke er tilfreds skal køber selv betale retur udgifter hvilket vil betyde -fordi pakken skal sendes til Kina 👎-skal jeg betale ca 311 kr i fragt

20. April 2026

ADVARSEL snyd og humbug

ADVARSEL. 0 stjerner. Køb aldrig varer fra denne side. Du får tilsendt noget bras og du kan ikke få pengene retur. Tlf.nummeret er lukket og du kan ikke komme igennem til service. Varen svarer overhovedet ikke til det bestilte produkt. Materialet, modellen, størrelse, farven alt er noget billigt skidt der ikke kan bruges til en gulvklud.
SNYD OG HUMBUG.

16. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke få lov at sende min vare…

Kan ikke få lov at sende min vare retur, så lover de med 10-20-30% og så kan jeg beholde varen.. da jeg så skriver ja tak til 30% får jeg endnu en mail, enten på dansk, engelsk eller svensk.. at der system lige nu gør at de ikke kan sende penge retur, men giver mig lige et andet godt tilbud på min næste ordre..

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig via denne hjemmeside

Køb aldrig via denne hjemmeside. Det virker som om det er en ren “fælde”. Vare svarer ikke til beskrivelse og foto, og der er ingen returseddel eller returoplysninger - og når du skriver til kundesupport virker det som om svar er ai genereret - du får ikke oplyst returadr

10. April 2026

Aldrig køb derfra

0 stjerner hvis det var muligt.

Det her fremstår som en dansk webshop, men i virkeligheden er det noget billigt kinesisk skrammel. Leveringstiden er fuldstændig uacceptabel – flere uger før noget overhovedet dukker op.

Kvaliteten er direkte ringe. Produkterne lever på ingen måde op til billederne eller beskrivelserne, og det føles som noget, der er købt for småpenge og solgt videre til overpris. At tage mærkevarepriser for den her kvalitet er helt til grin.

22. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ikke glad for service'en

Jeg er virkelig ikke tilfreds med servicen.
Jeg bestilte en uglelampe den 7. november, og jeg fik at vide, at leveringstiden var 2–13 hverdage. Alligevel modtog jeg den først i dag, den 12. december.

Og oven i det ligner lampen ikke engang det, jeg bestilte. Og nu når jeg kigger på hjemmesiden igen, kan jeg også se, at det er et AI-billede, produktet er lavet ud fra, hvilket bare gør mig endnu mere skuffet, Da det var planen, den skulle være en julegave.

Kundeservicen er heller ikke imponerende. De svarer godt nok og sender nogle links, men hvis du venter en uge og skriver igen, så starter du bare forfra med præcis de samme svar. Ingen personlighed i svarne, ingen reel hjælp — jeg er 99 % sikker på, at det også er AI, der svarer.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vær varsom inden du handler.

Ifm. sagsbehandling af en anden hjemmeside, så faldt jeg over webshop, der sælger belysning.

- Virksomheden er ikke dansk med er fra Hong Kong, Kina.
- Virksomhedens bedømmelser er på tøj og andre produkter end belysning, som webshoppen udgiver sig til at sælge.
- Alle bedømmelser er skrevet at en "førstegangs bedømmer".

Jeg siger ikke, at webshoppen er falsk. Jeg siger blot, at danske forbrugere skal være varsomme og tage deres forbehold inden de handler på denne webshop.

2. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt til hjemmet!

jeg er så glad for mine nye puder og tæpper fra Danelora. Farverne er præcise, materialet føles dejligt, og alt blev leveret hurtigt og flot pakket. Danelora er bestemt min nye favorit til boligindretning.

18. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr