Dangarden Bewertungen 8

2,5

2,5

Mangelhaft

Zeer slechte klantenservice

Wij hadden de buitenkeuken met gas BBQ besteld. DE BBQ kwam zonder gasregelaar en slang. Verschillende emails gestuurd maar geen reactie. Omdat het een Zweeds systeem was het lastig te krijgen in Nederland.

Ook vertraagde levering, met moeizame communicatie in het Zweeds/Duits.

31. März 2026

efter att läst igenom andra omdömen…

efter att läst igenom andra omdömen tänkte jag att jag får lämna ett här också. Det stämmer som flera skriver. Deras kundservice är usel och det blir lätt massvis med mail exempel, de skall kontakta sin leveratör och så vidare, vilket gör de tar inget ansvar själva. fick 2 solstolar i olika färgnyanser. avråder köp inte, de har produkter som finns på andra butiker även billigare, kolla runt på nätet först.

27. August 2025

Købte By Benson haveslange delux sæt…

Købte By Benson haveslange delux sæt 14/5.
Har stadig ikke modtaget hele min ordre.
Første pakke levering blev fejlleveret af DHL som erkendte fejlen med det samme det tog dog Dangaarden 1.5 måned før de accepterede dette undskyldte og sendte ny ordre.
Nu har de glemt en del af ordren og vi har simpelthen givet op.
Uprofessionelt firma og dårlig kundeservice!

28. Juli 2025

I ordered a outdoor kitchen with a…

I ordered a outdoor kitchen with a grill for approximately 3k Euro and then heard nothing for 1,5 weeks… delivery when ordered was placed was confirmed to be 3 day. then when I emailed them they came back they inform me that it the order has been delayed due some coal being out of stock…

16. Juni 2025

Dårlig kundeservice

Vi bestilte et stort og dyrt udekøkken, samt et havemøbelsæt tilbage d. 11 maj.
Det hele var trykket under fragten - flere skader på køkkenet og havemøbelsætte var total smadret, grundt hårdt fragt og utrolig dårlig indpakning.
De sendte hurtigt et nye havemøbelsæt, men det var (ligesom det første) pakke så dårligt, at det var med skader ved ankomsten.
Nu er der gået en måned, og vi har sendt omkring 20 mails med billeder, beskrivelser og alt muligt andet til Elin fra firmaet, men der kommer INTET konkret tilbage, udover at de har mistet overblikket i sagen og at “vi lige skal sende nogle nye informationer”, til trods for, at de har bekræftet at de har modtaget oplysninger nok længe tilbage.

Så nu står vi her, men det køkken hvor lågerne går på, hvor malingen er skallet af og begyndt at ruste, og med et havemøbelsæt med skader.

Vi er ærgerlige over, at vi ikke blot købte det et andet sted…

11. Mai 2025

Dålig support

Beställde en kamadogrill och när den kom saknades det muttrar samt var en del till grillen skadad. Skrev till dangården den 13 maj men fortfarande inte fått svar. Ska ni köpa något dyrare som kan kräva kundsupport välj en annan sida.

13. Mai 2025

Very high service level & great design

I placed an order which got a little bit delayed, the owner of the company called, seriously 3 minutes after I mailed and requested information.

Offered me a very generous discount on a grill to go with my outdoor kitchen.

This is a very serious brand with cutting edge design and a 10 out of 10 service level

26. April 2025

Fantastisk udekøkken fra Dangarden

Vi har netop købt et nyt udekøkken fra Dangarden i Sverige, og vi har kun positive ting at sige om hele oplevelsen, lige fra bestilling til levering og kvaliteten af produktet. Det er simpelthen et fantastisk produkt.

Vi har købt deres Umami køkken, som består af tre moduler, og vi er meget imponerede over kvaliteten. Det er robust, nemt at samle, og det ser super flot ud med en meget lækker finish.

Vi kan kun anbefale udekøkken fra Dangarden – 10 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. Juli 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen