Hej havde en 90 min. samtale med Jesper Thorsen, og fik stor hjælp, var bland andet usikker på ratepensionens længde, om det skulle være 10 eller 15 år, og han tog tid til at lave beregninger . Jeg ha... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Enorm brugervenlig web interface for sagsbehandling. Hurtig respons og styre på kunde henvendelse. Hurtig valg af den rigtige fagperson og evt. klinik. Tak Danica sundhedsforsikring.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har brugt min sundhedsforsikring hos Danica. Jeg var i tvivl hvilken fysioterapeut jeg kunne vælge og hvor mange behandlinger jeg kunne få, derfor ringede jeg til Danica inde jeg påbegyndte min... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pension er en stor udfordring, men jeg fik en rigtig god og dybtgående forklaring i forbindelse med skift fra en pensionsordning til Danica Pension og er helt tryg ved skiftet.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Danica Pension har mere end 750.000 kunder i Danmark. Vi har specialiseret os i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer, og vi forvalter en samlet pensionsformue på mere end 400 milliarder kroner med cirka 37 milliarder kroner i årlige indbetalinger. Vi er et 100 procent ejet datterselskab i Danske Bank-koncernen. Vores regionskontorer er placeret i større danske byer og vi beskæftiger cirka 900 medarbejdere.
Kontaktinformationen
Bernstorffsgade 40, 1577, København V, Dänemark
- +45 70 11 25 25
- trustpilot@danicapension.dk
- danicapension.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig vejledning!
Jeg har brugt min sundhedsforsikring hos Danica. Jeg var i tvivl hvilken fysioterapeut jeg kunne vælge og hvor mange behandlinger jeg kunne få, derfor ringede jeg til Danica inde jeg påbegyndte min behandling.
Nu har de afvist at dække mine sidste 7 behandlinger hos fysioterapeut, fordi jeg ikke har valgt deres samarbejdes leverandør. Jeg fik bare noget andet at vide inden jeg gik i gang!
Virkelig skuffende… og står nu med en dyr egenbetaling!
Vælg et andet selskab!

Antwort von Danica
Synes der er mange termer og muligheder…opstart
Synes der er mange termer og muligheder når ens pensionsudbetaling skal opstartes og her tror jeg at jeg fik et indblik i hvordan de forkellige aftaler fungerer og hvilken betyfning det kan få skattemæssigt

God rådgivning om pension
Kompetent rådgiver, der havde forberedt sig på de emner, som jeg ønskede at snakke om.

Antwort von Danica
Is Danica getting commisions from their own doctor list ?
They advertise themselves everywhere, but when you actually need to use the insurance, it becomes a completely different story.
You’re basically forced to choose from their limited list of doctors if you want to be covered. That’s honestly so annoying. Doctors are not something you just pick from a random list. People trust specific doctors for a reason. Maybe you feel comfortable with someone, maybe you’ve been going to them for years, maybe you just trust them more. Why should that not matter?
Because of this system, most of the time you don’t even get a refund unless you follow their list exactly. So what are we even paying for then? and they say it is our coverage rules blah blah. basically Cult!
And let’s be honest, all doctors in Denmark already have CVR numbers and are authorized to practice. So why does Danica need to create their own list on top of that?
It just makes you wonder what’s really going on behind it. Why are patients being pushed toward specific doctors? Is Danica getting commisions from the doctos they send patient to ??
Because right now, it just controling and unfair.
Altid professionel og nærværende…
Altid professionel og nærværende rådgivning fra Danica. Det er en fornøjelse!
Hjælpsomme og imødekommende 😀
Sød og rar hjælpsom dame, der klarede alle mine spørgsmål. Kan kun anbefale Danica.
Får altid den bedste vejledning af søde…
Får altid den bedste vejledning af søde og venlige medarbejdere
Når de ringer tilbage forventer man det er en medarbejder der er i røret, ikke en ny kø.
God rådgivning 👍
God rådgivning om valgmuligheder og konsekvenser - god information! 👍
Rimelig nemt
Har en arbejdsskade kørende
Har en arbejdsskade kørende, har ringet og skrevet flere gange, uden at få en tilbage melding. De damer jeg snakker med ved omstilling, er flinke nok, men det kniber for min sagsbehandler, at give mig oplysninger. Har oplyst dem, at de skal bruge den tid det tager, men vil gerne have en ca tidshorisont, det er så heller ikke sket

Hurtig svar
Very professional and prompt services.
Very professional and prompt services.
Good job!
Nemt og effektivt
Hos Danica fungerer det bare uden…
Hos Danica fungerer det bare uden problemer. Det vil jeg sige tak for , så jeg hurtigt kan komme på benene igen og videre.👌👌

Antwort von Danica
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.