Dannemari Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lampen kom efter 1 måned. Det ikke en dansk producent - men kinesisk (ligesom så mange andre produkter bliver produceret i Kina) så de er ikke scam eller snydere! De beskriver leveringstid p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville give 0 hvis det var muligt. En helt urimelig dårlig kundeservice. Jeg har i ugevis forsøgt at komme i kontakt med dem og blive ved med kun at få et ligegyldigt og ubrugeligt svar fra en AI. Alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ren fup og snyd! Scammers fra Kina som måske og måske IKKE sender dig en vare, som ikke tilsvarer fotos, kvalitet eller forventet sendetid. Prøv lige at sjek deres kontakt info: Random adresse i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk !!! Bestilte to lyseblå lamper og alt er gået galt! De havde forskellige farver, en lampe havde tre buler, uens pærer og ledninglængde . De er helt ubrugelige og kostede 1150 k... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rendyrket fup og svindel!

Rendyrket fup og svindel!
De bestilte varer dukker aldrig op, og firmaet er ikke til at komme i kontakt med.
Det er simpelthen tyveri ved højlys dag. Hold jer langt væk!

7. Juni 2024

Penge lige ud i luften

Jeg fik min bluse inden for rimelig tid, når man tænker på den er sendt fra Kina (ca. 1 måned), men det var ikke den størrelse som jeg havde bestilt, det først jeg gjorde var at skrive til Dannemari.dk, og nu en uge efter og 5 mail til firmaet, har jeg intet hørt.
Jeg skulle havde læst Trustpilot inden jeg havde bestilt, så ville jeg havde været advaret, penge lige ud i luften

4. Juni 2024

Køb hellere direkte ved Shein

Spild af penge…. Fik leveret efter 14 dage, men hættetrøjen ligner slet ikke det som fremgår fra deres side. Af leverings label fremgår samme afsenderadresse, som hvis du handler ved Shein…. Kvaliteten på trøjen er lever slet heller ikke op til de 299 som jeg har betalt.
Tænker jeg selv kunne have bestilt ved Shein, og betalt under det halve….

3. Juni 2024

Ordre ikke modtaget efter 1 måned

Jeg bestilte to par sko den 24. april. Nu er det den 22. maj, og jeg har STADIG ikke modtaget ordren.
Den 7. maj påstod I, at I sendte ordren og vedhæftede et tracking nummer. Tracking nummeret viser intet, og jeg har fortsat ikke modtaget skoene.
Jeres kundeservice svarer ikke på henvendelser.

Venligst vend tilbage med info om forsendelsen, hvis I da HAR sendt ordren?

Hvis ikke jeg hører fra jer inden ugens udløb, melder jeg jer til Politiet. Det her er under al kritik - og dybt uacceptabelt.

22. Mai 2024

I har til på fredag

Kære danemari
Jeg har skrevet til jer fordi jeg vil have penge retur. Jeg vil ikke pludselig opkræves told! Hvis ikke mine penge er retur på min konto på fredag - kontakter jeg min advokat , som formentlig vil anbefale en politianmeldelse. (Ordre 1319)
Mvh camilla

20. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Glemt alt om denne virksomhed

Glemt alt om denne virksomhed, det er et fup firma, varerne bliver aldrig leveret. Hjemmesiden fremstår som yderst troværdig men er tilsyneladende fake.

14. Mai 2024

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Fik første hoddie som var forkert farve og str.
De sendte hurtigt en ny, men i rigtigt farve og stadig forkert str.
De svare mig ikke mere. Vil have mine penge retur og sende varen tilbage. Men kan ikke komme i kontakt med dem. Sidder nu med tøj jeg ikke kan bruge. Hold jer langt væk..

13. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Angående ordre #1384 har jeg ikke hørt…

Angående ordre #1384 har jeg ikke hørt en skid det er åbenbart den måde i køre virksomhed på fup og . Jeg fraråder alle om ikke at handle Den .3 Juni kom min pakke fra Hongkong jeg har ikke læst nogle steder at varerne kom fra Hongkong . Varerne ser nogenlunde ud ,men ikke helt de rigtige størrelse selv om det er et nummer større ind normalt f jer.🖕
Mvh Stig Hansen

10. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My rating for this useless company is…

My rating for this useless company is zero. My order number is #1375. I ordered two sweatpants with print at a total cost of 479.90 kr on the 09-05-24. Money was instantly deducted from my Credit card. As I am writing my order has not been shipped. I have tried to call them on the phone number on their website without success. The number is fake. I have sent numerous email without any response. Based on the reviews I have read I feel I have been scammed. Based on my experience so far, this company is dubious therefore I am not recommending this company to any body. Please keep off from them. Meanwhile if by the end of the day I am yet to receive my order or a refund I will take my case to the appropriate authorities.

9. Mai 2024

SNYD OG BEDRAG

Snyd og bedrag!
Har bestilt et par dameløbesko str. 37 den 03.5.2024 til en værdi af ca.799 kr., og har ikke kunnet spor mine sko og har heller ikke hørt noget som helst fra firmaet.
Det er skræmmende, at der er nogen, der tilsyneladende opererer “ helt lovligt” på nettet, og får lov at lokke kunder med at købe deres produkter.

Kunderne betaler i den tro, at de får den vare de havde bestilt og betalt for på firmaets hjemmeside. Få dage efter bestillingen og betalingen, får man en oplevelse og en fornemmelse af, at man er blevet snydt og bedraget, fordi man ikke kan kontakte eller ringe til nogen fra Dannemari.dk, der kan hjælpe en med at få et svar på:Hvor blev varen af? Hvad kan jeg gøre for at få min vare? Kan jeg mon få min penge tilbage, fordi firmaet ikke har levet op til deres forpligtelser?
?????
Kan det virkelig passe, at vi i et retssamfund anno 2024 kan tillade, at nogen åbentlyst overtræder markedsføringsloven og snyder og misbruger kundernes tillid.

Handl derfor aldrig med Dannemari.dk eller med deres søsterselskaber.

En megaskuffet 1. og sidste gangs bruger af firmaets hjemmeside.

Venlige hilsner
Z.Krifa
2750 Ballerup

3. Mai 2024

Kære Z. Krifa,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke min ærgrelse over den frustration og de udfordringer, du har oplevet med din ordre hos os. Det er aldrig vores hensigt at skuffe eller forvirre vores kunder, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Jeg vil gerne informere dig om, at dine løbesko er på vej, og at sporingsoplysningerne er blevet sendt til dig tidligere i dag. Du kan følge din pakke ved hjælp af det link, vi sendte dig i e-mailen. Hvis der er problemer med at spore din pakke, bedes du kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Vi bestræber os på at sikre, at alle vores kunder modtager deres varer til tiden og som forventet. Hvis du stadig ønsker at diskutere sagen yderligere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Vi værdsætter din feedback og bruger den til at forbedre vores service. Tak, fordi du tog dig tid til at dele dine bekymringer.

Kundeservicechef, Dannemari.dk

Hvad i alverden?

Hvad i alverden? Hjemmeside fremstår ganske tryghedsskabende, men der er ikke hul igennem med mail eller tlf. og det er lang tid siden, at jeg har hørt noget som helst om min bestilte trøje. Puha, hvor er det ærgerligt, og jeg kan læse mig til, at folk i samme båd som mig, er begyndt at politianmelde firmaet? :-(

6. Mai 2024

Kære kunde,

Tak for din feedback, og jeg er meget ked af de problemer, du har oplevet med vores kommunikationskanaler og din ordre. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeservice og beklager dybt, at du har følt dig nødsaget til at overveje at tage drastiske skridt.

Jeg vil gerne informere dig om, at din ordre blev afsendt den 7. maj, og samme dag blev der sendt en e-mail med et sporingsnummer og et link, hvor du kan følge pakken. Hvis du ikke har modtaget disse oplysninger, bedes du tjekke din spam-mappe eller kontakte os direkte på info@dannemari.dk, så vi kan sikre, at du modtager alle nødvendige oplysninger og hjælpe dig yderligere.

Vi værdsætter hver eneste kunde og er her for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt. Tak for din tålmodighed og forståelse.

Hej Dannemari

Hej Dannemari

Vedr.: Ordren #1187 er bekræftet

Jeg har ikke hørt fra jer og melder jer til politiet for tyveri, hvis jeg ikke hører fra jer inden 3 hverdage. I har hævet pengene og jeg har intet hørt om forsendelsen.

Jeg kan se i anmeldelserne, at jeg ikke er alene. Jeg sletter eller retter i min anmeldelse, hvis jeg får pengene retur eller varen jeg har bestilt.

Mvh
Lise Lauritsen

5. Mai 2024

Kære Lise Lauritsen,

Tak for din besked, og jeg beklager dybt de udfordringer, du har oplevet med din ordre #1187. Det er aldrig vores hensigt at efterlade vores kunder uden information, og jeg forstår din frustration.

Jeg vil gerne forsikre dig om, at din pakke blev afsendt den 7. maj. Sporingsnummeret og linket til at følge forsendelsen blev sendt til dig samme dag. Hvis du ikke har modtaget disse oplysninger, bedes du kontakte os på info@dannemari.dk, så vi kan sikre, at du modtager de nødvendige oplysninger med det samme.

Vi ønsker at løse dette problem til din fulde tilfredshed og sikre, at du modtager din bestilte vare. Vi værdsætter din feedback og bruger den aktivt til at forbedre vores service.

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne sag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke modtaget tracking på varerne fra…

Ikke modtaget tracking på varerne fra Dannemari, der er gået over 5 hverdage efter pengene er trukket, telefonnr er ikke aktiv
Ordrenr #1185

2. Mai 2024

Kære kunde,

Tak for din feedback og for at gøre os opmærksomme på situationen med din ordre #1185. Jeg undskylder dybt for den ulejlighed, dette har forårsaget.

Jeg kan bekræfte, at sporingsnummeret og linket til at følge forsendelsen blev sendt på dagen for forsendelsen af din pakke. Hvis du ikke har modtaget disse oplysninger, bedes du tjekke din spam-mappe eller kontakte os direkte på info@dannemari.dk, så vi kan sikre, at du modtager de nødvendige oplysninger så hurtigt som muligt.

Vi arbejder på at genoprette vores telefonlinje, men indtil da er den bedste måde at komme i kontakt med os på via vores e-mail. Vi er her for at hjælpe og vil gerne sikre, at du modtager din ordre uden yderligere besvær.

Vi beklager endnu en gang ulejligheden og ser frem til at løse denne situation til din tilfredshed.

Agnes,

De sender vare fra Kina

De sender vare fra Kina uden at gøre opmærksom på det før afsendelsen er sket. Jeg står og har bestilt nogle sko og fik af vide for næsten 10 dage siden de ville blive afsendt og ville tage 12-15 dage men igen og igen så høre man intet. Men så får man et link da man truer med ombudsmanden da de ikke stater hvor varen kommer fra med leveringstiden. Samt at firmaet er lokaliseret i kbh men pengene bliver trukket til en konto i Polen. Det er absurd det hele. Jeg skulle bruge skoene til mit bryllup og have lagt kjolen op efter det. Men næh nej nu går der 19-24 dage før varen skulle være i Danmark men da de sender det hele fra Kina så går der ydermere 1,5-2 uger før det har været igennem tolden og jeg så skal betale ekstra ved toldskat og så derefter afvente på de sender den. Jeg føler mig snydt og de sidder bare og klapper i hænderne. Men nu vil jeg gøre hvad jeg kan for at gøre indsigelse til min bank og jeg vil kontakte ombudsmanden. Hold jer langt væk fra dette firma. Deres kundeservice er lige nul... Og i kan ikke regne med hvad de fortæller...

25. April 2024

Frue,

Tak, fordi du indsendte din anmeldelse og udtrykte dine bekymringer vedrørende din seneste ordre. Vi beklager ulejligheden, der måtte være opstået under udførelsen af ​​din ordre. Vi værdsætter gennemsigtighed i vores kommunikation, så vi vil gerne afklare et par spørgsmål.

Vores logistiklager ligger i Kina, hvilket giver os mulighed for at tilbyde produkter til konkurrencedygtige priser. Faktisk burde vi have kommunikeret bedre om mulige forsinkelser i forbindelse med international skibsfart. Vi vil gerne forsikre dig om, at der ikke er nogen ekstra gebyrer relateret til toldafgifter - alle gebyrer er inkluderet i produktprisen ved køb. Vi beklager, at disse oplysninger ikke blev gjort mere klare, før du afsluttede dit køb.

Vi forstår, at de sko, du har bestilt, skulle være en vigtig del af dit bryllup, og at leveringsforsinkelser kan forårsage betydelige problemer. Din ordre er dog på vej, og vi forsikrer dig om, at den bliver leveret.

Med hensyn til betalingsspørgsmål behandles vores transaktioner af vores hovedkvarter i Polen, hvilket er standard praksis i mange internationale virksomheder. Vi sikrer, at alle transaktioner er sikre og i overensstemmelse med gældende regler.

Vi beder dig venligst overveje at slette eller ændre din anmeldelse, da den indeholder falsk information og er meget skadelig for vores virksomhed. Ellers vil det blive anmeldt som en overtrædelse til Trustpilot.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har i dag bestilt en lang sweatshirt…

Har i dag bestilt en lang sweatshirt med hætte og fået ordrebekræftelse. Har dog fortrudt købet efter at have læst anmeldelserne her på Trustpilot og skrevet en mail for at annullere købet.
Regner dog ikke med at det hjælper noget !
Firmaet er registreret på en adresse, hvor der er registreret 279 virksomheder og ejes øjensynlig af en polsk mand ved navn Andrzej Lupa med adresse i Krakow, Polen.
Burde nok ha' vidst at der var noget galt, når man ser på priserne for varerne der slet ikke svarer til varens værdi.
Så, hvis du læser dette ... Undlad at købe varer fra denne webshop !!
DEMENTI !
Beklager at jeg skrev at Dannemari er et svindelfirma der står bag, dette er en stor fejl selvom det kan se sådanne ud når man læser anmeldelserne på Trustpilot, hvor man kan undre sig over at Dannemari ikke har svaret på flere kunde henvendelser, før jeg skrev denne anmeldelse. Der er i flere tilfælde gået fra 14 dage til måneder før Dannemari har svaret kunderne.
Dannemari er måske ikke er svindelfirma, men bare et firma der tager penge for varer, de aldrig vil levere. Iflg. danske e-handelsregler skal firmaet dokumentere at varen er sendt, før de trækker pengene fra kontoen, og det er ikke sket her.
Modtog i går en mail fra Dannemari hvori der stod at de ville klage til EU's forbrugerombudsmand over denne anmeldelse, bliver spændende hvad der sker. Dannemari har i dag 26/4 trukket beløbet min konto, og skriver i en mail fra i går at de vil refundere mine penge indenfor 10 dage, dette ser jeg da så frem til
Dannemari skriver endvidere at det er urigtige oplysninger jeg skriver, men oplyser ikke hvilke oplysninger det er. Iflg. Punktum (tidl. Hostmaster) ejes webshoppen af Andrzej Lupa, og på adressen der står på deres hjemmeside (Østerbrogade 226) er der iflg. Krak registreret 279 firmaer. Det oplyste telefonnr. er heller ikke registreret som hørende til Dannemari.
Hvis disse oplysninger er forkerte, burde Dannemari oplyse de rigtige.
RET skal være ret....
Fik i går (30/4) mine penge refunderet, har derfor rettet lidt i mit indlæg, men dette ændrer dog ikke på hvad jeg mener om firmaet !!
Vil dog stadig aldrig købe fra dette firma !!

25. April 2024

Kære kunde,

Vi vil gerne informere dig om, at transaktionen, som du har anmodet om, allerede er blevet annulleret og pengene tilbageført til din konto. Du har modtaget denne meddelelse umiddelbart efter, at du har anmodet om at annullere din ordre.

Samtidig vil vi gerne udtrykke vores bekymring over indholdet af den mening, du har lagt på Trustpilot. Oplysningerne deri er falske og kan alvorligt skade vores omdømme. Vores virksomhed opererer med fuld respekt for forbrugernes rettigheder.

Derfor beder vi dig venligst slette eller rette den offentliggjorte udtalelse. Hvis du ikke svarer, vil vi være tvunget til at rapportere denne sag til EU's forbrugerombudsmand.

Vi forstår, at alle har ret til at udtrykke deres mening, men vi forventer, at den er baseret på pålidelig og sand information.

Tak for din opmærksomhed, og vi håber at løse denne situation hurtigt.

Fup firma

Fup firma. Har bestilt en trøje, har fået ordrebekræftelse og pengene er også trukket. Jeg har bare aldrig modtaget trøjen 😬 har skrevet/ringet til dem forgæves.

19. April 2024

Frue,

Din ordre blev afsendt af vores lager, information om hvilken blev sendt til dig sammen med forsendelsesnummeret den 22. april. Tjek venligst din email.

Din pakke er på vej, og vi forsikrer dig om, at den vil blive leveret til dig.

Vi beder dig venligst ændre eller fjerne udtalelsen, som er usand og meget skadelig for vores virksomhed. Vi tager kundernes meninger meget alvorligt og kan ikke tillade, at falske meninger cirkulerer på internettet.

Snyd

Hvorfor siger I, at det ikke er jeres standard, når det har sket så mange gange??
Jeg skrev til Jer, en time efter jeg har bestilt.
Jeg fortrudt med det samme, da jeg så, at I havde trukket penge uden Mit Id godkendelse.
Jeg har ikke behov for varerne, og vil gerne have penge tilbage.
Dårlig stil!

17. April 2024

Antwort von Dannemari

Du efterlod ingen oplysninger, der kunne identificere din ordre og dens status. Kontakt venligst vores kundeservice på info@dannemari.dk, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Snyd snyd snyd

Snyd snyd snyd. Pengene trækkes med det samme og ingen ordrebekræftelse. Ingen svar på mail eller telefon

5. April 2024

Kære Christina,

Vi kan se, at din ordre er blevet afsendt og er på vej til dig. Tjek venligst din e-mail-indbakke for oplysninger om sporing af ordren. Desværre er vores kundesupporttelefon ikke tilgængelig endnu, så kontakt os venligst via e-mail på info@dannemari.dk, og vores kundesupportteam vil med glæde hjælpe dig med eventuelle bekymringer.

Negative anmeldelser er meget skadelige for vores forretning, og vi beder dig om at genoverveje anmeldelsen, når du har kontaktet vores supportteam. Jeg er sikker på, at vi vil hjælpe dig med eventuelle problemer.

Dannemari

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr