Dansk Swimmingpool ServiceBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Swimmingpool
  2. Poolbauer

Vom Unternehmen geschrieben

Swimmingpool Totalentreprenør. Vi tilbyder vandbehandlingsløsninger på højeste niveau i branchen. Hos Dansk Swimmingpool Service leverer vi pool service, renovering af pools og nye installationer. Vi gør det med ærekærhed og fokus på at løsningen er udført kundens ønsker.

Hervorragend

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Ny swimmingpool

Vi har netop fået etableret en ny glasfiberpool af Dansk Swimmingpool Service ved Dennis.
Vi har været super tilfredse fra start til slut. Dennis er meget kompetent og erfaren på dette område. God information og han overholder sine aftaler. Selv de sidste “løse ender” tager Dennis ejerskab for.
Meget serviceminded.
Vi vil helt sikkert anbefale Dennis og hans firma.

Mvh.
Helle og Jørgen

17. Mai 2026

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg kan varmt anbefale Dansk Swimmingpool Service! Dennis har udskiftet min eksisterende stålpool med en ny pool, ny liner, ny pumpe, nyt filter og nye rør. På under 5 dage er den nye pool kørende og klar, belægning reetableret, og alt det gamle er bortskaffet. Dennis er virkelig dygtig til sit arbejde og kan det hele alene. Oveni det er han smilende og øser ud af sin viden. Jeg er fuld af respekt! Projektet var 3 uger forsinket, men helt sikkert værd at vente på.

4. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviceminded og sørger for det endelig resultat spiller, også selvom det kræver en ekstra tur.

Dennis er utrolig serviceminded og sørger for at man er med i processen og alle overvejelserne, uden det er overvældende.
Vi fik skiftet liner og rør efter poolen var utæt og Dennis formåede at nå det lige i tide til min datters fødselsdag. Også selvom det krævede en ekstra tur.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

6. Juni 2025

Fjernelse af gammel swimmingpool

Har netop fået fjernet vores 45 år gamle pool - en hel dags arbejde meget fint udført af Dennis. Efterfølgende blev poolen fyldt med 5 læs råjord og afsluttet med 1 læs muldjord. Dette arbejde udført i samarbejde med vognmand Michael - afsluttet efter 2 dage.
Jeg er nu glad, tilfreds og lettet over at dette arbejde er overstået ved hjælp af 2 meget professionelle og søde mennesker.

30. September 2024

Forklarede processen fra A-Z

Ringede til Dennis, da jeg har bøvlet med en grøn pool.
Fik forklaret hele processen fra A-Z, så nu er det bare med at komme igang.
Mange tak for hjælpen - kæmpe anbefalinger herfra!

12. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top top top anbefaling for kunde pleje og service

Vi overtog vores hus, som har en eksisterende pool, sommeren 2023.
Dennis har ydet en uvurderlig hjælp og on-site service af flere omgange. Jeg tvivler på vi nogen inde havde fundet ud af det hele uden hans hjælp og støtte.

Top top top anbefaling for kunde pleje og service.

1. Juli 2023

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige haft Dennis i røret, da jeg havde behov for hjælp - og eventuelt et besøg (troede jeg). Alt kunne klares over telefonen, hvor der blev ydet sublim assistance. Fantastisk vejledning! Med masser af viden i bagagen, som blev formidlet så selv jeg forstod det, er jeg ikke i tvivl om at min pool snart er i balance. Danpool kan varmt anbefales!

5. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige haft Dennis på besøg for…

Jeg har lige haft Dennis på besøg for at renover vores pool og hvor han udskiftede vores liner 👍
Det var en fantastisk oplevelse og super flot arbejde.
Jeg har aldrig møde så kundevenlig en mand som bare kan sit kram og sætte sig i kundens sted.
Jeg vil varmt anbefale at bruge Dennis og kommer kun til at bruge ham fremover
Mvh Lars Frost

3. Juni 2022

Fantastisk service…

Vi kan klart anbefale at benytte Dansk Swimmingpool service. Konkurrence dygtige priser og en helt igennem fantastisk service. Lige fra opstart til den daglige drift. Vi kan altid skrive eller ringe for at få et råd eller vejledning. Også i weekenden. Hvis i drømmer om ny pool eller lignende.... Så benyt Dansk Swimmingpool service...

20. Februar 2022

Jeg har Dansk swimmingpool service

Jeg har Dansk swimmingpool service, som min pool hjælp.

Jeg er helt ny i hvad vedligeholdes af pools angår.

Jeg fik den bedste service man kunne tænke sig, Dennis er helt igennem super kunde venlig, og svare hurtig hvis man har spørgsmål.

Mine varmeste anbefalinger herfra 👍👍👍

20. Februar 2022

Dansk Swimmingpool Service - i en klasse for sig selv

Dansk Swimmingpool Service har hjulpet mig flere gange. Dennis tager altid telefonen eller ringer tilbage, overholder aftaler og giver tilbud der holder. Der er ikke underlige kørselstillæg eller andre pludselige ekstra udgifter. Udførelsen af arbejdet er i top og det er tydeligt, at Dennis ved hvad han taler om. Servicen er på samme niveau - og han har gode forbindelser. Jeg kommer ikke til, at bruge andre.

8. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Troværdig, stabil og god !!

Kan kun give Dennis de bedste anbefalinger. Har sjældent oplevet en håndværker som på denne vis var ærlig, engageret og punktlig i aftaler og udførelse. Brugte ham til lægning af poolfliser samt diverse montering i forbindelse med etablering af pool i haven. Absolut en positiv oplevelse, og vi vil bruge ham igen.

18. August 2021
Dansk Swimmingpool Service-Logo

Antwort von Dansk Swimmingpool Service

Hej Jesper ! Tak og selv tak , en fornøjelse at samarbejde med Jer!
Vi ses , bedste hilsner Dennis, Dansk Swimmingpool Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik renoveret vores swimmingpool…

Vi fik renoveret vores swimmingpool sidste sommer med ny stålvæg, liner og kantfliser, fik flyttet vores "maskineri" og samtidig udskiftet filteret. Resultatet er blevet meget flot og vi har kun positive ting at sige om arbejdet. Dennis er meget pligtopfyldende og serviceminded og har der været det mindste med filteret eller poolen har han været behjælpelig uden beregning. Vi vil klart bruge ham igen hvis vi får behovet og kan varmt anbefale virksomheden.

8. Oktober 2020

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service. Tid overholdt. Billigt. Dennis byggede vores pool for 3 år siden. Vi har derefter en aftale med ham at han kommer og åbner og lukker pool ned. Den næste pool vi skal havde, håber vi Dennis har tid . Ingen tvivl om at man få god service og tid overholdes.

4. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr